Dona Perfecta Golf IV 1.8T AGU

Разкажете, споделете, похвалете се със своя Volkswagen - тук всеки може да има тема
Потребителски аватар
HGP Twin Turbo
Автомобил: Fabia VRS
Двигател:

Re: Моята принцеса "Dona Perfecta" Golf IV 1.6 SR

Мнениеот HGP Twin Turbo » Пон 24 юни 2013 21:46

DrugiaBliznak написа:Какво ви има бе хора? Толкова ли няма VW джанти или лети,които не принадлежат на определена автомобилна марка ,че Audi...Mercedes...Jesus Christ...
На мен не ми харесват ама никак...грозотия и селяния(като селяния визирам манталитет,не географско понятие).
И за да спестя много мнения - две неща :
1.Лично мое мнение е
2.Не..мммм..как е модерния израз...hate-вам
Не знам защо и си направих труда да дам мнение - сега ще започнат да ме цитират хора,чиято циркулация на кръвообращение е съсредоточена в долната 1/3 от трупа.

Аз па... Съм на 100000% с тебе... Виж, Porsche джанти - да, обаче... до някои модели джанти и до някои модели на VW. Иначе това не е за тая кола, собственичката вече си ги е купила - връщане няма. Обаче както каза @DrugiaBliznak:
На мен не ми харесват ама никак...грозотия и селяния(като селяния визирам манталитет,не географско понятие).

Аз бях казал на предшната страница: с тези "капачки" са МНОГО повече от отвратителни...
Това също е мое мнение! ;) :c020

liolioto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот liolioto » Пон 24 юни 2013 21:49

Нещо от съвсем практична гледна точка,че вкусовете са много. Джантите са затворени и са идеални за зимата,това от една страна. От друга охлаждането на предните дискове ще се влоши малко или много,именно поради горната причина.

red rider
Автомобил: virgine blue B3
Двигател:

Мнениеот red rider » Пон 24 юни 2013 22:01

Темата е вече почти на една година , изписани са 78 страници . Ако аз за пръв път отварям темата И , честно си казвам ще прочета до 3 страница и до там . Трябва ли на всеки неин пост да следват 55 ауу , иии ,фууу . В чуждестранните форуми много рядко ще го видите това ,когато не ви харесва не пишете . Ако нещо ви е предизвикало интерес как е направено , питате и толкова . То тука не са драми и чудесии ...

То че е жена бива бива ама чак пък толкова .
:delete

Потребителски аватар
Bai Sando
Автомобил: Audi A 3
Двигател: 2000 TDI 2006г

Мнениеот Bai Sando » Пон 24 юни 2013 22:13

red rider написа:Темата е вече почти на една година , изписани са 78 страници . Ако аз за пръв път отварям темата И , честно си казвам ще прочета до 3 страница и до там . Трябва ли на всеки неин пост да следват 55 ауу , иии ,фууу . В чуждестранните форуми много рядко ще го видите това ,когато не ви харесва не пишете . Ако нещо ви е предизвикало интерес как е направено , питате и толкова . То тука не са драми и чудесии ...

То че е жена бива бива ама чак пък толкова .
:delete

Абсолютно си прав :th_up

Потребителски аватар
Apokaliptiko
Автомобил: Passat B5
Двигател: 1998 AFN

Мнениеот Apokaliptiko » Пон 24 юни 2013 22:14

На мен пък ми се струва, че повечето притежатели на Голф 4 са свикнали да ахкат и пъшкат по BBS LM и т.н. и други модели от посочената марка, били те с борд, или колко J са. И сега се случва нещо различно, нещо което никой не го е правил до сега. И като не си свикнал да виждаш това, което виждаш сега, започвате да не го одобрявате, и ред други коментари.

Аз пък колкото и да Ви е странно бих искал да видя какъв ще е крайният резултат, защото той е най-важен, а не Иван, Първан и Харалампи какви мнения са дали.

Но нещо ме кара да си мисля, че след като всичко си дойде на мястото, джантите са готови, правилният размер гума бъде избрана и намерена, с фланци как ще стои въпроса и изборът им на дебелина и всичко за да се завърши започнатото, тогава ще има: Ама то много красиво станало.......Ама аз не очаквах толкова красиво да изглежда.....

Важен е крайният резултат.

G60

Мнениеот G60 » Пон 24 юни 2013 22:26

Apokaliptiko написа:
Но нещо ме кара да си мисля, че след като всичко си дойде на мястото, джантите са готови, правилният размер гума бъде избрана и намерена, с фланци как ще стои въпроса и изборът им на дебелина и всичко за да се завърши започнатото, тогава ще има: Ама то много красиво станало.......Ама аз не очаквах толкова красиво да изглежда.....

Важен е крайният резултат.

Откъде си сигурен ,че крайния резултат ще е нещо красиво?!?
Разбрахме ,че сте фенове на мацката :mhihi ок няма лошо но да не се прекалява...утре ще вземе да сложи тасове от москвич и кво, пак ли трябва да очакваме крайния резултат да е върхът на сладоледа :gruebel Колкото до самите джанти изчанчени са привличат внимание но стоят добре само с много ниски гуми,а в случая 17 на Г4 и ниска гума е трудно съвместимо icon_idea
Джантата трябваше да бъде 19

Потребителски аватар
Luciano
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9TDI AHF
Контакти:

Мнениеот Luciano » Пон 24 юни 2013 22:28

@Apokaliptiko, по въпроса за джантите взеха отношение хора, които са сменили по един камион джанти и един контейнер гуми...Само защото са на Алекс, не е нужно да припадаме.
На примерните снимки колата е с нормална броня, а нейната R броня задължава голяма джанта - под голяма разбирам от 18 на горе!
Бегачки в тоя форум с R брони и 17ки дал Господ. Прегледай и ще се хванеш за корема от смях!

Последна промяна от Luciano на Пон 24 юни 2013 23:29, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
zarka.zlobarka
Двигател: AGU
Контакти:

Мнениеот zarka.zlobarka » Пон 24 юни 2013 22:33

silven-VW FOREVER написа:... 18-ките стояха къде-къде по-добре

Успокойте топката, досегашните 18ки живот и здраве ще продължават да и стоят все така добре. Нямам намерение да се разделям с тях. Новите джанти са едно предизвикателство за мен. Ще се мисли над въпроса, ще се експериментира, ако не се получи добре, здраве да е. Тези джанти няма да са за всеки ден. Това са джанти които, ако застанат, така че на мен да ми харесва, ще се търкалят по събори и когато на мене ми е кеф! :wink

Потребителски аватар
Apokaliptiko
Автомобил: Passat B5
Двигател: 1998 AFN

Мнениеот Apokaliptiko » Пон 24 юни 2013 22:37

Luciano не съм подставено лице на Александрина, просто ми харесват нестандартните неща.

G60 мога да бъда фен на Михаел Шумахер, на Барселона и т.н. Моля те влизаш в съвсем различна насока на разговор, която не и е мястото тук.

Последна промяна от Apokaliptiko на Пон 24 юни 2013 22:43, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
RoadRunner
Автомобил: VW Golf
Двигател: ASZ 2003

Мнениеот RoadRunner » Пон 24 юни 2013 22:39

Алекс, не ти правя сметка на парите, но не беше ли по - рационално да ги вложиш за R прагове или задна броня? Според мен направи същата грешка както, когато взе извратения размер гуми за 18-те...

Потребителски аватар
zarka.zlobarka
Двигател: AGU
Контакти:

Мнениеот zarka.zlobarka » Пон 24 юни 2013 22:48

Може и да е грешка, но аз искам да опитам. И не че трябва да давам отчет, но парите които съм дала за джантите, не стигат дори за едно от твоите предложения. :smile

Потребителски аватар
iliankocov
Автомобил: Golf 2 Edition One
Двигател: PF 1990 NZ 1991 KR 1991 BMP 2007

Мнениеот iliankocov » Пон 24 юни 2013 23:00

silven-VW FOREVER написа:С риск и мен да ме изядете.. Ми не ми харесва тази джанта, още повече на такава кола. 18-ките стояха къде-къде по-добре

Нека изкажа и аз някое мнение. Всичко до сега е страхотно. НО... тази джанта някак не ме кефи. Не ме питайте защо... Просто не ме кефи самият модел. Има къде къде по - брутални (според мен, естествено) мерцедесови джанти... И все пак искам да я видя на живо, за да съм сигурен :beer Поздрави!

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Пон 24 юни 2013 23:20

RoadRunner написа:Алекс, не ти правя сметка на парите, но не беше ли по - рационално да ги вложиш за R прагове или задна броня? Според мен направи същата грешка както, когато взе извратения размер гуми за 18-те...

е как бе, с хартиено тиксо на 17-ка си мону як :Mr Green Fun . Виж колко яко и стояха, ...мисля на 60стр. беше :gruebel .

Я-кени прагове, брони и т.н.т с лопата да ги ринеш, от тука на сетне, ша има разпарчосани р-ки и изоставени тунинг проекти колко искаш. Джантите са добра инвестиция и са нещо което не се среща всеки ден + това стоят много добре на мк4. По нататък може напраи някой бартер за същите, но по-големи с някоя чичка от мерцедес форума.

Аз лично, бих си свалил Р-кената броня за тия джанти, ма да не се отклоняваме от темата, че някои колеги ша го приемат много навътре :Mr Green Fun

Потребителски аватар
moskovw
Автомобил: VW Polo 2f
Двигател: 1.3 NZ
Контакти:

Мнениеот moskovw » Пон 24 юни 2013 23:44

най накрая нещо различно ...писна ми да гледам едни и същи 4-ки с едни и същи промени ...... има ли нещо ново е селяния .... еми не може всички да граждани и да си купуваме само оригинални ОЕМ части от ебеи..харесвам нестандартните неща заради това подкрепям идеята с 2 ръце чакам да видя крайния резултат и да снимаш фланците да покажеш

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Пон 24 юни 2013 23:46

....да ви кажа, четворките с Бентли джанти са мноу грозни, ама въобще не им стоят добре. Гледам, не ги слагат много, много сигурно щот е проява на лош вкус :mhihi

Върни се в “Моят Volkswagen”