Golf MK2 Tornado Red

Разкажете, споделете, похвалете се със своя Volkswagen - тук всеки може да има тема
Потребителски аватар
toshara
Автомобил: MK2 Golf
Двигател: GTI PB 1990

Re: Golf MK2 Tornado Red Оriginal

Мнениеот toshara » Вто 02 апр 2013 19:33

habibis написа:Найстина са голяма краста :icon_lol , ако е оригинален ножа позволява много огъване без риск, дръг е въпроса с ръбовете на калниците.,.
Много красиви снимки! :th_up

Оригинален е,тoй ако не беше оригинален до сега да беше си отишъл :icon_lol Първите 1-2 дена особено доста бой изяде,ама за сега е перфектен :newsm66

Потребителски аватар
Weezy
Автомобил: VW Golf mk2 1987
Двигател: JP
Контакти:

Мнениеот Weezy » Вто 02 апр 2013 20:45

Доста стилно и изчистено! Браво за снимките. icon_idea

Потребителски аватар
toshara

Мнениеот toshara » Вто 02 апр 2013 23:05

Имам много изгодна оферта за двигател 2.0 115к.с от Пасат Б3,предполагам ще е 2Е,не съм го гледал...Има ли смисъл да се мъча да го слагам,после дали ще мога успешно да го газифицирам,говоря за инжекцион :rolleyes
По принцип не съм мислил да сменям PN-a,защото си върви доста доволно и е с доста добър разход(с 15лв газ минавам около 130-140км комбинирано),но просто целия пасат мога да го взема и да му взема мотора,които е перфектен,карал съм го няколко пъти :rolleyes

Потребителски аватар
toshara

Мнениеот toshara » Чет 11 апр 2013 23:01

От вчера почнах да се занимавам с дополирането на джантите,Искам тук да отбележа,че който се заеме да полира ATS Cup,си няма на идея в какво се забърква...Въпреки,че почти нямат боя си скъсах г**а от търкане,и пак не е както искам....Отначало взе да се получава,но после зора е голям.Искам да са готови за Крушуна,ама май утре ще ги приведа малко във вид и ще съм така-колкото толкова.
Kупих комплект на Bosch за полиране-2 кечета едно твърдо и едно меко+2 пасти-не съм доволен като цяло от изработката на комплекта-твърдото кече след 1та джанта стана на парцал,не знам утре как ще довърша другите. :censored2

Потребителски аватар
w_smith
Автомобил: Golf 3_Volvo XC70
Двигател: AHU 1997_D5244T10_2010
Контакти:

Мнениеот w_smith » Пет 12 апр 2013 4:36

toshara написа:Имам много изгодна оферта за двигател 2.0 115к.с от Пасат Б3,предполагам ще е 2Е,не съм го гледал...Има ли смисъл да се мъча да го слагам,после дали ще мога успешно да го газифицирам,говоря за инжекцион :rolleyes
По принцип не съм мислил да сменям PN-a,защото си върви доста доволно и е с доста добър разход(с 15лв газ минавам около 130-140км комбинирано),но просто целия пасат мога да го взема и да му взема мотора,които е перфектен,карал съм го няколко пъти :rolleyes

Ако ще е двулитров си търси АГГ направо, няма голям смисъл от 2Е, макар че и с него колата ще понавървява приятно.

Потребителски аватар
Golf_Diesel_
Автомобил: Vw Golf 5 TDI
Двигател: BMM

Мнениеот Golf_Diesel_ » Пет 12 апр 2013 7:46

toshara написа:От вчера почнах да се занимавам с дополирането на джантите,Искам тук да отбележа,че който се заеме да полира ATS Cup,си няма на идея в какво се забърква...Въпреки,че почти нямат боя си скъсах г**а от търкане,и пак не е както искам....Отначало взе да се получава,но после зора е голям.Искам да са готови за Крушуна,ама май утре ще ги приведа малко във вид и ще съм така-колкото толкова.
Kупих комплект на Bosch за полиране-2 кечета едно твърдо и едно меко+2 пасти-не съм доволен като цяло от изработката на комплекта-твърдото кече след 1та джанта стана на парцал,не знам утре как ще довърша другите. :censored2

В Бриколаж продават комплект за полиране Wolcraft.Аз използвам него и съм доволен и цената е около 18лв.

Потребителски аватар
toshara

Мнениеот toshara » Пет 12 апр 2013 7:55

Aз дадах 26 за Bosch,който е за джанти,но четах в темата за полиране на джанти,че шкурките Смирдекс не стават.Е тука е моя скромен град само такива има...Ще видим,днес ще ги пооправя за утре,пък нататък ще ги дооправя :mad

Потребителски аватар
Rumbata_1
Автомобил: Golf mk2 1.8 RP
Двигател:

Мнениеот Rumbata_1 » Пет 12 апр 2013 10:26

И аз бях взел бош ама от Практикер. Преди това минавах и в Бриколаж и търсех на wolfcraft, но бяха свършили. Доволен съм от кечетата, но не и от синята паста. Преди това леко трябва да я нагрееш, че да може да се нанесе малко количество върху по-мекото кече. Уж бош ама.. явно и в това няма гаранция. По принцип за парите на боша от кварталните железарии може да се събере хубав комплект за полиране с различните му кечета и приставки за дрелка. Пасти гледам, че продават и поотделно за около 5-6 лева, но с шкурките и аз виждам сериозен проблем... Долу до гарата имаше един магазин за всякакви продукти свързани с грижата за автомобила и помня, че имаха разни продукти на сонакс и май и шкурки на 3М ама да не взема да те излъжа само...

Потребителски аватар
nokiangage
Автомобил: Passat B3 - 35i
Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
Контакти:

Мнениеот nokiangage » Нед 14 апр 2013 19:35

Много приятно си изкарахме на Крушуна 2013 с колегата toshara от организираното тръгване от Варна и Провадия и до под тентата на поляната, колата на живо е много хубава а и колегата е много точен... Ето и две снимки по пътя и на поляната:

Изображение

"Машината обича ласка, грижливо гледане и смазка!" :Mr Green Fun

Изображение

Поздрави :drunk

Потребителски аватар
Weezy
Автомобил: VW Golf mk2 1987
Двигател: JP
Контакти:

Мнениеот Weezy » Нед 14 апр 2013 19:49

Страшен лаченяк е, евала. На живо е голяма лъскачка, радвам се, че успях да я видя и да се запозная със собственика.

Калоян Крумов
Автомобил: vw mk2 Candy Blue
Двигател:

Мнениеот Калоян Крумов » Нед 14 апр 2013 21:08

щрак :yeahaaa
Изображение
:th_up

Потребителски аватар
adr3nalinchy
Автомобил: Volkswagen Golf MK4
Двигател: AGU

Мнениеот adr3nalinchy » Нед 14 апр 2013 22:47

nokiangage написа:Много приятно си изкарахме на Крушуна 2013 с колегата toshara от организираното тръгване от Варна и Провадия и до под тентата на поляната, колата на живо е много хубава а и колегата е много точен... Ето и две снимки по пътя и на поляната:

Изображение

"Машината обича ласка, грижливо гледане и смазка!" :Mr Green Fun

Изображение

Поздрави :drunk

Колега това на първата снимка е Екото в Търговище нали ?

П.Т. Много арна тая двойка бе колега, евала за ентусиазмът :beer

Потребителски аватар
Golf_Diesel_
Автомобил: Vw Golf 5 TDI
Двигател: BMM

Мнениеот Golf_Diesel_ » Нед 14 апр 2013 22:48

Наистина много вади стойка на живо :cool

Потребителски аватар
Rumbata_1
Автомобил: Golf mk2 1.8 RP
Двигател:

Мнениеот Rumbata_1 » Пон 15 апр 2013 7:06

Завиждам ви благородно. :cool Като гледам снимките е било супер и като преживяване, а и автомобилите въобще не лъжат :th_up

Потребителски аватар
toshara

Мнениеот toshara » Пон 15 апр 2013 11:11

На събора беше много хубаво всичко,нямам думи колко съм доволен,и че изобщо не ни се тръгваше,радвам се,че се запознахме с много хора,съжалявам че не успях да се запозная и със други,много хора ме караха да я изкарвам на паркинга,ама не ми се правиха такива работи,след като никой официално не ми се е обадил да изляза :smile Oсобено след господина със бялата 3ка с черното през средата :icon_lol
Малко да събера снимките от апарати,телефони и т.н. и ще качвам.
Компанията беше на супер ниво,нямаше произшествия,а и Голфчо издържа на 1000км. за 2 дена без да му отварям капака(иронично го казвам,проверих маслото и антифриза) :mhihi единствената ми щета е изкъртена лява дръжка и то навръщане като се разхождахме из Търново,и леко откъртен калник отдолу където държи ножа,защото из някои тесни и високи улички опираше :icon_lol

Върни се в “Моят Volkswagen”