Пречат на тези срещу него дето карат , 4ката на баща ми е с ксенон и си е нечовешко като си срещу него.. в мокро време ужасно Да не спамиме на момчето темата
Най накрая реших да сложа синята хелла да видя как ще стой.Ето снимки и кажете мнение дали да търся и десния.Чудя се дали да го търся десния или да събирам пари за Hella Magic Color Black
Последна промяна от Станислав-голф на Пон 28 яну 2013 14:48, променено общо 2 пъти.
Да той е пукнат ами незнам ако са 2-та сложени може би по добре би седяло ама и на мен не ми харесва много а да намеря само един и то Hella Magic Color е много трудно в форума няма нито един които да ми продаде само десен има един колега но ги дава комплект разбирам го.Затова маи ще събирам пари за Hella Magic Color Black.Ако ли не ще си карам с кристалните Депо те ми харесват Като тези които сега продава колегата Y.J
Последна промяна от Станислав-голф на Вто 31 юли 2012 13:57, променено общо 3 пъти.
Moя е подобен цвят като твоя...Да добиеш представа само. Иначе на кристалните им мина модата отдавна мисля На твое място бих сложил едни оригинални от GTI,пък после като събереш кеш,черната хела
Вчера цял ден бях на село.Един приятел преди караше голф 3 но го продаде и преди да го продаде си сменял километража от такъв с часовник с такъв с обортомер.И така ми подари този стария си и понеже моя е до 200км им размених скоростомерите сега вече ми е до 220км и си смених осветлението с диодчета и то сини.Мисля че се поличи добре.Ето снимка
Последна промяна от Станислав-голф на Пон 28 яну 2013 14:54, променено общо 1 път.