Размисли и страстиПристигна ми клубния стикер.Да обаче искам първо да си затъмня стъклата и после да го залепя.И противно на общоприетите норми за нюх към бизнеса,човека към който се насочих да ги затъмни ме върти вече седмица и нещо и не иска да ми вземе парите...е как да не ходя по други градове да си правя каквото и да било по колата?Вече не знам за кой път се убеждавам че така е най добре

или да си я правя сам или да скокна до някъде но не и тук.А цялото ми желание да залепя стикера след като станат стъклата е за да се постарае човека със стъклата, а не да скрие забележки под клубния стикер...
Естествено има и други хора в Плевен които правят такива неща и които също са мои познати но се бях насочил към конкретен.Както и да е...оплаках се.Олекна ми.
Ще затъмня и колонките между предното и задното странични стъкла, та още съм в размисъл дали със фолио мат или с фолио гланц.Със това вече очаквам помощ под формата на вашите мнения които са важни за мен
Тва стана като поезия
Най късно до средата на другата седмица нещата ще са изпълнени и ще има пикчърс у темата