Най-добре си замери налягането на маслото при загрял мотор да не стане така докато сложиш уредите и вече да нямаш двигател... Опознай датчиците по колата си, все пак си тръгнал ъпгрейд да й правиш, редно е сякаш да си наясно с тия работи

stefan4o написа:Ще трябва да те разочаровам. На маслената конзола имаш датчик за налягане един брой, горе на главата имаш още един. Освен това колите с МФА имат и датчик за температура на маслото, който седи на същата тая конзола, дето е филтърът.
Най-добре си замери налягането на маслото при загрял мотор да не стане така докато сложиш уредите и вече да нямаш двигател... Опознай датчиците по колата си, все пак си тръгнал ъпгрейд да й правиш, редно е сякаш да си наясно с тия работи
ZeroCool написа:или са ти насрани я лагери, я маслена помпа.......давай повече газ то ше се оправи от самосебе си
ZeroCool написа:АМАН АЛАХ АКБАР.......
Хванаха те тежко неподготвен, незнаеш за кво са ти едни от най-важните датчици по колата, и после ми говориш за простотияя, от де изкочихте толкоз келеши де си мислите, че сте все ИНЖЕНЕРИ у формула едно.....тва де го дават по дискавъри не е достатъчно, за някой нещта си трябва и четене, та се хвани и прочети за какво точно са тея датчици, или слагай турбота, ладери, бутилски със сгъстен вуздух, добавка чист въздух и го чакай да роди малки котенца
Грам не ме интересува как ти работи мотора....даже половин грам не ме интересува!
ZeroCool написа:Бате недей да викаш само, и половината дето са писали са прави......тва как работи мотора нищо не значи, и моя работи меко.....ама като загрея маслото и зумерчето писва.
И да ти се докаже теорията ти пак си си идиот....
Jouzev94 написа:
Проблема идва от загряването как не разбрахте когато се нагрее мотора маслото се разрежда поради ниското ниво на маслото,се губи и налягането,това е обяснението и датчиците са ТРИ ! ЕДИНИЯ НА ГЛАВАТА Т датчик тип "пъпка" ДРУГИТЕ ДВАТА СА НА МАСЛЕНАТА КОНЗОЛА ! И ЗА ПЪЛНО ДОКАЗВАНЕ НА ТЕОРИЯТА УТРЕ СЕ ПРИБИРАМ ДОЛИВАМ МАСЛО И ЩЕ НАПРАВЯ ВИДЕО,АКО СЕ ОКАЖЕ ВЯРНА ТЕОРИЯТА ВСИЧКИ СТЕ ИДИОТИ! АКО НЕ СЕ ДОКАЖЕ АЗ ЩЕ СЪМ ТАКЪВ !
Потребители, разглеждащи този форум: powerade и 14 госта