След направата на седалките се захванах с работа около мотора.Имах доста излишни кабели, които бяха премахнати .Прозвъни се цялата моторна инсталация която за моя радост не беше орязана заради турбо мотора.Мислех си че може да срещна трудност с първото палене на мотора но това се случи от първия път.Свързах всички връзки след компресора и водния път.Скоро ще има тест на пътя и продължаваме следващия етап. Ето няколко снимки на моторния отсег коѝто не е на 100% ,след боята всичко ще се пренареди на ново.
Снощи беше първото каране на Rallye-то с новия мотор.Направих му първите 10км и останах доволен от поведението на автомобила.Доста е стегнато от към ходова част, мотора ще се кара известно време за лека разработка и след това ще го тествам и в натоварен режим.Подмених температурните датчици защото не работеха коректно.С новите мотора работи добре както студен така и на загрял.
Ето и няколко снимки
Ето една снимка на задната седалка доста хора ме питаха защо съм направил само предните а тя задната е като нова.
Браво,ей на тва му се вика мания...Като я завършиш ще имаш един скромен подарък от мен,освен ако не си намерил дотогава същото нещо И на мен ми се кара такова,мамка му
Днес отново имах време и прекарах няколко часа около Rallye -то.Почистих купето и багажника от частите които бяха останали след поставянето на двигателя.Бяха ми дошли приятели голфаджии и голфаджиѝки на гости.Реших да наложа BBS-а за снимка и не отделихме поглед доста дълго от колата.
Ах как ми се иска да го видя на живо това Рали!Става все по добре между другото Саше казваш че е все още е с оригиналното окачване това значи ли че ще слиза ниско долу да коси тревЪтЪ