Dona Perfecta Golf IV 1.8T AGU
-
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
Re: Моята принцеса "Dona Perfecta" Golf IV 1.6 SR
Моят фаворит сред голф четворките за стоп е черно червения който се намира и най лесно де 

- zarka.zlobarka
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: AGU
- Контакти:
Тези стопове ли имаш в предвид?

Тези си ги пазя, но от всички варианти и аз май клоня към американските.

Тези си ги пазя, но от всички варианти и аз май клоня към американските.
-
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
Точно тези
Моя съвет е да опиташ първо с тези 

Последна промяна от golfmk1 на Пет 05 юли 2013 16:03, променено общо 1 път.
- Viktor Cankov
- Автомобил:
- Двигател:
Всеки клони към US-а, включително и аз 

тва са ти стопчетата. Старите ще изглеждат посредствено на колата ти, заради всички допълнителни неща които си правила, настоящите ти изглеждат тУнек.
Имал съм ги и трите варианта.

Имал съм ги и трите варианта.

- Sashko_Trg
- Автомобил: Audi A4 Avant
- Двигател: 2 0 TDI
Прекалено много червено има, ако имаше още една черна лента щеше да е доста по-добре, ама всеки с вкуса си както се казва, за мен черно и сиво е най-добрата комбинация !
- MK4
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARY 2003
На мен пък предницата ми стои много постна с тия рефлекторни фарове. Всяка кола претендираща за по-"премиум" ниво трябва да е с лупи, рефлектора простее...
Иначе салона на живо е малко по-тъмен от колкото излиза на снимки и ми хареса. Само ромбовете не ми допадат.
Иначе салона на живо е малко по-тъмен от колкото излиза на снимки и ми хареса. Само ромбовете не ми допадат.
- yarek
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AJM 2000
За стоповете хубаво си решила. Пробвай с твоите старите да видиш дали по ще ти харесва, за мен това е стопа за г4.
Мен пък мме кефи рефлектора, ако не е замъглен а ясен и чист. Лупите малко ми бият на футуризъм. Пък аз съм привърженик ОЕМ+ не налагам си мнението обаче.
Мен пък мме кефи рефлектора, ако не е замъглен а ясен и чист. Лупите малко ми бият на футуризъм. Пък аз съм привърженик ОЕМ+ не налагам си мнението обаче.

- MK4
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARY 2003
Естесвтено че говориме за ОЕМ лупи, в никакъв случай Angel Eyes, Devil Eyes и т.н. циганийки 

Колата е красива - спор няма,ама нещо таблото и ЦД-то не ми се връзват със салона.Седят като подарени....
Едно Спорт Тахо и една оригинална навигация според мен доста ще променят нещата
Едно Спорт Тахо и една оригинална навигация според мен доста ще променят нещата

- Luciano
- Двигател: 1.9TDI AHF
- Контакти:
zarka.zlobarka написа:Като гледам последните снимки, обаче, нещо ме навежда на мисълта за едни ОЕМ стопчета или нещо по-истинско ...
Най после

zarka.zlobarka написа:Като гледам последните снимки, обаче, нещо ме навежда на мисълта за едни ОЕМ стопчета или нещо по-истинско ...
По истински от ОЕМ едва ли има. Може се пробваш с Дарк Хелата, ма мисля, че няма ти се получат нещата с настоящата визия, пък било то и с новите джанти. От проби и опит глава не боли, стига да ти се намират под ръка.
- mk5_gti
- Автомобил: Golf 5 GTI DSG
- Двигател: BPY 2008
Незнам коя от двете ви е с по хубава стойка но много мъже ти завиждат благодушно за колата ти.....Страхотна е
- zarka.zlobarka
- Двигател: AGU
- Контакти:
Хаха, благодаря ти.
Черната Хела ми харесва много като стоп, но на сивия цвят и визията на моята кола, си мисля че няма да стоят много добре, но за съжаление ги нямам под ръка, да пробвам, за да бъда сигурна.
Ако фаровете с лупи ми харесваха, нямаше да сложа рефлекторни. Би трябвало вече да сте разбрали, че преди всичко правя колата за себе си, а не за другите.
Всичко с времето си, не съм рокфелер.

morfei1 написа:... Може се пробваш с Дарк Хелата, ма мисля, че няма ти се получат нещата с настоящата визия, пък било то и с новите джанти. От проби и опит глава не боли, стига да ти се намират под ръка.
Черната Хела ми харесва много като стоп, но на сивия цвят и визията на моята кола, си мисля че няма да стоят много добре, но за съжаление ги нямам под ръка, да пробвам, за да бъда сигурна.
morfei1 написа:тва са ти стопчетата ...

MK4 написа:На мен пък предницата ми стои много постна с тия рефлекторни фарове. Всяка кола претендираща за по-"премиум" ниво трябва да е с лупи, рефлектора простее...
Ако фаровете с лупи ми харесваха, нямаше да сложа рефлекторни. Би трябвало вече да сте разбрали, че преди всичко правя колата за себе си, а не за другите.
KoKu написа:... Едно Спорт Тахо и една оригинална навигация според мен доста ще променят нещата

Всичко с времето си, не съм рокфелер.

Аз се радвам че колежката лека полека променя вкуса си и стила си все към по добро и все към по редки части нявям се до продължи все така!!!