Golf mk3 2.0 16vT

Разкажете, споделете, похвалете се със своя Volkswagen - тук всеки може да има тема
Потребителски аватар
Радо Пеев
Автомобил: Vw Golf MK3
Двигател: ABF 2.0 16v GTI

Мнениеот Радо Пеев » Вто 26 авг 2008 7:41

moncho8920 написа:
Е това някой да го бъзне на Photoshop-а и да го видим, аз мисля, че идеята е добра :wink:

М да добра идея.
naneK може да не е добавка премислих някой работи но нещо трябва да направя с задната броня мн постно седи....

Потребителски аватар
gas
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот gas » Вто 26 авг 2008 20:30

izperkal` написа:.. нещо трябва да направя с задната броня мн постно седи....

екстра ще си седи бронята,без да правиш нищо..просто смъкни колата

Потребителски аватар
alpine
wheels dealer
Автомобил: L-Es
Двигател: 1H-1H-PG-1V-1Z-AJL-Cosworth
Контакти:

Мнениеот alpine » Вто 26 авг 2008 20:47

гледай какво секси дупе е без дори да се пипа тая броня :lol: Само секси дупката за теглича да се запълни :Mr Green Fun Чисти си по често резервоара и си ти :lol:

Изображение

Потребителски аватар
naneK
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот naneK » Вто 26 авг 2008 21:16

Принципно и аз съм против "пипането" на бронята.
Но просто дадох алтернативен вариант. :lol:

Потребителски аватар
vladikk
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vladikk » Вто 26 авг 2008 22:37

колега,следя проекта от самото начало и искам да ти кажа,4е преди време съм минал по този път(както и мн други колеги) и работата не тежна,но задоволителна. Мисля,4е съветите който получи от другите колеги относно окачването са най-важни.Ако тръшнеш колта на земята друго ще казва!!! Мани ги тия селски добавки на бронята,просто са уникално грозни!!! Оправи си боята(както виждам си решил) и смело действай за окачването!!! Колата ти е мн красива,изчистената линия е бяга адски много,така 4е не я осирай!!!

Успех за напред!!!

Потребителски аватар
Радо Пеев

Мнениеот Радо Пеев » Сря 27 авг 2008 9:26

vladikk написа:колега,следя проекта от самото начало и искам да ти кажа,4е преди време съм минал по този път(както и мн други колеги) и работата не тежна,но задоволителна. Мисля,4е съветите който получи от другите колеги относно окачването са най-важни.Ако тръшнеш колта на земята друго ще казва!!! Мани ги тия селски добавки на бронята,просто са уникално грозни!!! Оправи си боята(както виждам си решил) и смело действай за окачването!!! Колата ти е мн красива,изчистената линия е бяга адски много,така 4е не я осирай!!!

Успех за напред!!!

Прав си колега! но всичко с времето си,но на първо смятам да орпавя боята и едни фланци от заде,отказах се от селски работи добавки ала бала... премислих нещата.Изчиствам колата а от др стрна трупам глупости.Мн пъти казах окачването ще почака аз сега трудно стигам до къщата ми пак ... с едно окачване това става невъзможно ....

Потребителски аватар
georgivw
Автомобил: vw golf 4
Двигател: tdi

Мнениеот georgivw » Сря 27 авг 2008 10:30

спам
mod edit: Vizor

Потребителски аватар
alpine
wheels dealer
Контакти:

Мнениеот alpine » Сря 27 авг 2008 11:32

като я свалиш ще си сложиш тесен нож :wink: аз качвам мойта кола до аладжата без да ми опре никъде :idea: :lol: :arrow: въпрос на каране и на познаване на колата си

Потребителски аватар
schmidt
Автомобил: vw mk3 tdi-gti
Двигател: 1z 90hp
Контакти:

Мнениеот schmidt » Чет 28 авг 2008 11:10

alpine написа:като я свалиш ще си сложиш тесен нож :wink: аз качвам мойта кола до аладжата без да ми опре никъде :idea: :lol: :arrow: въпрос на каране и на познаване на колата си

Абсолютно правилно!!!

:006: :да:

Потребителски аватар
FreeSoul
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот FreeSoul » Чет 28 авг 2008 14:26

alpine написа:като я свалиш ще си сложиш тесен нож :wink: аз качвам мойта кола до аладжата без да ми опре никъде :idea: :lol: :arrow: въпрос на каране и на познаване на колата си

И на маршрута най-вече, аз колата мога си я познавам ама ако отида в село Дупка, едва ли ще има как да мина оттам mhihi
Ниската кола не трябва да е ежедневка, това е най-големия минус, но и най-красивото в една кола. Непрактичното срещу красотата - въпрос на избор :lol:

Потребителски аватар
alpine
wheels dealer
Контакти:

Мнениеот alpine » Чет 28 авг 2008 14:32

моята ниска кола вече 1 година я карам , навъртял съм и доста км , градски , извън градски . Верно ограничаваш се от доста места , но няма начин . Отказваш се от аграрния туризъм и всичко е ок , или просто си купуваш 4х4 :lol: 8)

п.п. праткиката около мен доказва че повечето опити да се кара сток ежедневна кола са неуспешни , най често се започва с "абе дай да я свалим леко" mhihi :dontknow: :drinking:

Потребителски аватар
Радо Пеев

Мнениеот Радо Пеев » Пет 29 авг 2008 6:46

Абе така е ама.....имам още куп работи да правя по колата.Намирисва ми на ксенон и манометър за турбото :roll: :P

Потребителски аватар
Радо Пеев

Мнениеот Радо Пеев » Съб 30 авг 2008 18:52

Малко новости след застойче... 2 Дена стана си поглезих малко голфчето.Вчера му монтирахме ксенончета 6000K за сега само на късите.Живот и здраве др-я месец и на дълги ще има ксенончета.Ето една снимчица в бързината направена с телефончето ми.Изображение

Най накрая вече се сдоби също така и с аларма и централно....до сега ходих и врътках кат гламав.Др-та глезотийка е че багажника се отваря от дистанционното на алармата,което мн ме радва.
ИИИ....сега..., днеска си смених всички "циганийки"по таблото
най после е вичко оригинално мн кефи само че цд-то разваля цялата работа...Изображение

Потребителски аватар
naneK
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот naneK » Съб 30 авг 2008 19:25

спам
mod edit: Vizor

Потребителски аватар
Bai Sando
Автомобил: Audi A 3
Двигател: 2000 TDI 2006г

Мнениеот Bai Sando » Съб 30 авг 2008 19:33

За кво ти е ксенон на дългите ,мяма смисъл от него според мен ще изгори супер бързо от пускане и гасене ти си знаеш наи добре :wink:

Върни се в “Моят Volkswagen”