Какви стилове , какви моди са ви в главите бе хора ... целта на тунинга като понятие е автомобилът да придобие собствена индивидуална красота.. па направете ги всичките R32, V6 и не знам си какви още, тогава вече става смешното. Вземете си пуснете някой видео клип на тунинг фест и забележете, че всяка кола прилича само на себе си и на никоя друга - това е красотата!Ако искате да сте еднакви с останалите оставете колите си в стоков (заводски)вариант. Най-трагичното е да обвинявате собственичката за нещо, което на вас не ви харесва .. колата си е нейна и ако иска ще си залепи плакати на голи мъже! Предполагам голяма част от хората, който следят и коментират са над 20г ,а хейтват като детето на комшията.. вземете се стегнете.
Според мен въпросният автомобил изглежда много добре и винаги ще те накара да се обърнеш след като мине покрай теб! - все пак хубавите неща се правят от хубави хора! <3 :)
Извинявам се за поредния спам.
Dona Perfecta Golf IV 1.8T AGU
- KadROo
- Автомобил: VW Vento
- Двигател: 1Z 1997
Re: Dona Perfecta Golf IV 1.6 AKL
Аве брат ти си поредното доказателство кое е причината за интереса към тази тема.... :D :D :D не исках да пиша повече тук но ти просто ме накара на сила :D :D :D
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
Вчера ви предупредих
Днес за втори път
Трети път няма да има!
Тук не е мястото да си избивате комплексите!
Днес за втори път
Трети път няма да има!

Тук не е мястото да си избивате комплексите!
Предлагам някой модератор да разчисти темата, понеже аз и предполагам доста като мен я следят с интерес и страниците писане на простотии някак дразнят.
Сега по темата... Колата е много строго индивидуална според мен, мене лично ми се набива на очи и ми е супер различна от оостаналите 4-ки. Първо заради "татуировките", дребен детайл, но силно забележим, другото е салона... кожен, червен, уникален е, това е едно от най-красивите неща в тая кола! Много добре се развива като цяло и следя темата с интерес. Успех и само напред.
Сега по темата... Колата е много строго индивидуална според мен, мене лично ми се набива на очи и ми е супер различна от оостаналите 4-ки. Първо заради "татуировките", дребен детайл, но силно забележим, другото е салона... кожен, червен, уникален е, това е едно от най-красивите неща в тая кола! Много добре се развива като цяло и следя темата с интерес. Успех и само напред.

- ZeroCool
- Автомобил: ImamDa
- Двигател: sVatreshnoGorene
- Контакти:
Аз влизам да чета само простотиите.....мене коли грам не ма интересуват
и предлагам някой модератор дан пипа
и предлагам някой модератор дан пипа
Последна промяна от IvanMan на Чет 06 фев 2014 6:14, променено общо 1 път.
Причина: Спам. Получаваш предупреждение!
Причина: Спам. Получаваш предупреждение!
-
- Автомобил: Golf 4 TDI
- Двигател: asz 2002
Може ли някой да каже как се водят тези джанти (име, марка , модел) ? http://prikachi.com/images/980/5006980B.jpg извинявам се ако вече е споменато но неможах да открия :(
- Aprilia
- Автомобил:
- Двигател:
mam nuvolari
- Johnsword
- Автомобил: Passat B3
- Двигател: 1.8 RP1991
Супер Голфче ! Радва окото, доста изчистен вид и тези джанти
Продължавай все така смело напред колежке следя темата с интерес 

- zarka.zlobarka
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: AGU
- Контакти:
Чудя се, от къде да започна и дали въобще да почвам, но след кратката пауза ще опитам.
Непосредствено преди събора на Крушуна, най-сетне и ние открихме летния сезон - смених окачването и фаровете, монтирах нови халогени в бронята, която беше ремонтирана и пребоядисана, малкото отгледало също. Джантите, с които се движим за момента са реплики на VOSSEN VVS-CV3 18" 8,5/9,5J ET35/40 с преходни фланци от 5х112 към 5х100 - 15/22мм. Ето го и крайният резултат:

Непосредствено преди събора на Крушуна, най-сетне и ние открихме летния сезон - смених окачването и фаровете, монтирах нови халогени в бронята, която беше ремонтирана и пребоядисана, малкото отгледало също. Джантите, с които се движим за момента са реплики на VOSSEN VVS-CV3 18" 8,5/9,5J ET35/40 с преходни фланци от 5х112 към 5х100 - 15/22мм. Ето го и крайният резултат:

- GOLF_SB_1991
- Автомобил: VW JETTA MK2
- Двигател: JP
С тези 18ки е много добре но искам да видя и скоро и др. от S класата
ето няколко снимки от мен

Това са точните джанти за тази кола
Стоят перфектно но...единственото което не ми хареса са гумите,много са груби и определено развалят фасона на джантите. Бих ти препоръчал на предните джанти да сложиш 215/35/18 а за задни 225/35/18 или 225/40/18 тъй като вече имаш налични такива отпред
П.П. Ето нагледен пример за това което говоря,джантите са 8.5J предни с гуми 215/35/18 и 10J задни с гуми 225/40/18 като при теб дори 225/40/18 на задните джанти няма да се разпънат толкова много и ще покрият ръбовете на джантите.

П.П. Ето нагледен пример за това което говоря,джантите са 8.5J предни с гуми 215/35/18 и 10J задни с гуми 225/40/18 като при теб дори 225/40/18 на задните джанти няма да се разпънат толкова много и ще покрият ръбовете на джантите.
Последна промяна от G60 на Вто 29 апр 2014 19:58, променено общо 1 път.
- Fearless
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: AZD
Джантите са брутални,направо... 

- vwladi
- Автомобил: VW Passat B3 35i
- Двигател: ABS 1992
Уникална е джантата!!! Голфа е уникален видях го на Крушуна просто ... уникален 

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Супер се е получило с тези джанти. Определено е вкарана доста агресия във визията с тях. Според мен сега обаче аерографията не пасва на тези джанти, не и с тези цветя.
- borislav_mladenov
- Автомобил: VW Passat B8
- Двигател: 2_0 TDI 150
както е казал един от колегите по- горе...наистина е станал брутален. много яко