zarka.zlobarka написа:........................... Джантите, с които се движим за момента са реплики на VOSSEN VVS-CV3 18" 8,5/9,5J ET35/40 с преходни фланци от 5х112 към 5х100 - 15/22мм. Ето го и крайният резултат:
Това донякъде обяснява "измъчения" фитмънт особено отзад. Гумите са 225/40 отпред и 245/35 отзад и са съобразени с колата на приятеля ми. Фланците пък са правени за другите мерцедесови джанти, които скоро ще са готови. До последно не вярвах, че ще паснат и ще се получи добра стойка, но ето че стана. Та поради тази причина, за сега, не мисля да променям нищо по колата заради тези джанти. Когато поискам, само слагам и карам.zarka.zlobarka написа:... джантите са 18 цолови реплики на VOSSEN CV3 (предни 8,5 ЕТ35 и задни 9,5 ЕТ40; 5х112) и са на приятеля ми.
... имам странното чувство обаче, че когато си направя преходните фланци на 5х112 за мерцедесовите джанти, с приятеля ми ще си имаме проблеми.![]()
![]()
stefan4o написа:Американската джета на една от снимките зад голфа на колега от форума ли е? Много ми харесва, дори без да съм я видял в "цял ръст".Иначе и голфът го бива де, с черните джанти изглежда добре
G60 написа:Vossen правят джанти от 19" нагоре,освен това момичето е написало ,че са реплика. Както и да е реплика или не джантите са страшни
Потребители, разглеждащи този форум: tyhrh и 44 госта