Иначе спокойно ,мразя тунинг мрежи и пръскалки Golf mk1 Cabriolet
- Gigabyte
- Автомобил: neko drugo
- Двигател: vaprosche
Re: MK1 Cabriolet>
На първо време мисля да му сменя ламбда сондата ,да сменя маслата на скоростите и хидравликата и след това едно регулируемо окачване ,за да застанат джантите както трябва ,защото в момента съм с едни калпави предни меки пружини и на всеки завои или малко повече натоварване жули яко. Също предницата е по-висока от задницата и е адски грозно
Иначе спокойно ,мразя тунинг мрежи и пръскалки 
Иначе спокойно ,мразя тунинг мрежи и пръскалки - zzzzzzz
- Автомобил: Golf Mk3
- Двигател: ADD
Gigabyte написа:На първо време мисля да му сменя ламбда сондата ,да сменя маслата на скоростите и хидравликата и след това едно регулируемо окачване ,за да застанат джантите както трябва ,защото в момента съм с едни калпави предни меки пружини и на всеки завои или малко повече натоварване жули яко. Също предницата е по-висока от задницата и е адски грозноИначе спокойно ,мразя тунинг мрежи и пръскалки
То тва си влиза като ремонт по-скоро.
- Gigabyte
Е то са си ремонти
Важното е колата да е добро състояние пък труфенето когато може 
- Stenly
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Само окачване и НИИИЩО друго. Окачването да не е китайски боклук инвестирай в марково дори и да не е койловер.
Още не съм ти простил,че изхвърли перфектно купе от единица ГТИ на отпадъци.. да си знаеш
Още не съм ти простил,че изхвърли перфектно купе от единица ГТИ на отпадъци.. да си знаеш
- iliankocov
- Автомобил: Golf 2 Edition One
- Двигател: PF 1990 NZ 1991 KR 1991 BMP 2007
Страхотен голф колега! Сега виждам темата и ще я следя с интерес! Колегите казаха погоре - едно окачване му трябва и друго нищо... ти си прави изводите! Успех от мен 
- 420
- R.I.P. High Roller
- Автомобил: Golf Mk1
- Двигател: DX
Stenly написа:Само окачване и НИИИЩО друго. Окачването да не е китайски боклук инвестирай в марково дори и да не е койловер.
+1

- Gigabyte
Едно фото ,което вчера направих 

Иначе днес си сложих оригиналните за колата GTi пружини и стойката стана съвсем друга ,а и стабилността също
От този ми ремонт излезе на пръв поглед да сменям един маншон ,семеринг от който тече яко масло от скоростите и маслото на скоростите. Чудно ми е ще се пооправи ли хъркането при превключване от 1ва на 2ра скорост или си треба смяна на синхронизатор
Някой също ако може да хелпне откъде мога да намеря оригинален плат ,че едната ми седалка (борда отстрани) е за правене
ПС: Стига тва читаво GTI
Собственика беше починал ,а при циганска рода идете дирете вие роднини и наследници на спряна от движение кола с починал собственик
Купето и двигателя висяха пред нас 1ГОДИНА ,никой не ги оцени и след многото ми забележки да махна таратайките пред нас си отиде 

Иначе днес си сложих оригиналните за колата GTi пружини и стойката стана съвсем друга ,а и стабилността също
Някой също ако може да хелпне откъде мога да намеря оригинален плат ,че едната ми седалка (борда отстрани) е за правене
ПС: Стига тва читаво GTI
- Gigabyte
Малко напредък по ремонтните действия по голфа 
Сложих предното GTI-ско окачване. В момента е като лагерница отпред вече
Височината ме задоволява за сега ,както и стабилността и засега coil-овете остават на заден план ,докато не си отидат тези .

Изправих изкривените вежди(от търкането на гумата) ,защото старите пружини бяха някви много меки и високи и тотално ос... калниците
Също си купих и някои глезотийки за голфа ,както и някои належащи части

-препарат за уплътненията на Car Plan
-Шампоан на Nigrin
-Зелен Turtle Wax
-Десния маншон ,който беше за смяна, семеринга и капачката за лявата полуоска(на скоростите)
-Ламбда сонда универсална на Bosch с 3кабела
-Трансмисионно масло 75w90
Сложих предното GTI-ско окачване. В момента е като лагерница отпред вече
Изправих изкривените вежди(от търкането на гумата) ,защото старите пружини бяха някви много меки и високи и тотално ос... калниците
Също си купих и някои глезотийки за голфа ,както и някои належащи части
-препарат за уплътненията на Car Plan
-Шампоан на Nigrin
-Зелен Turtle Wax
-Десния маншон ,който беше за смяна, семеринга и капачката за лявата полуоска(на скоростите)
-Ламбда сонда универсална на Bosch с 3кабела
-Трансмисионно масло 75w90
- Gigabyte
Отдавна не съм писал в темата ми ,защото и няма някакво развитие. От средата на март ,голфа най-после го подкарах всекидневно. Карам си го из града (никъде не съм ходил все още извънградско ,защото с дизеларата ми е по-евтино и нямам сметка с кабриото). Минават ми някакви зли мисли след бала да слагам ГИ ,защото не се издържа вече ,а и с моите "доходи" ,няма как
Зимата смених старият плеър с Alpine IDA X311RR ,преди 1месец ми изгоря amp-а и все още не е възстановен ,нищо че мина вече през сумати майстори... И такам ,за сега само карам с хубав разход в нашия град от 12-13 на 100 и си мечтая за нещо по-икономично
Eто някоя и друга снимка:

Eто някоя и друга снимка:- Gigabyte
Re: Golf mk1 - Cabby <3
Тези дни оправих усилвателчето. Сега започвам леко по-леко приготовленията за бала ,ще я попастирам да лъсне малко и ще изпера салона да блесне.
Намерих си решетка от старите(с малките ребра) с 2фара. Трябва ми едното ъгълче(не помня кое от двете беше) на решетката ,че едно имам ,но другото липсва ,както и щипките за захващане на решетката(дето се навива болтчетата в тях)
За след бала имам някои планове за него ,но то останаха 2-3 неща свързани с много пари - гюрук и окачване 
Намерих си решетка от старите(с малките ребра) с 2фара. Трябва ми едното ъгълче(не помня кое от двете беше) на решетката ,че едно имам ,но другото липсва ,както и щипките за захващане на решетката(дето се навива болтчетата в тях)
За след бала имам някои планове за него ,но то останаха 2-3 неща свързани с много пари - гюрук и окачване 
-
p.sqrov
- Автомобил: VW T3
- Двигател: DJ 2100
гофчето е страхотно пич продалжавай се така да се грижиш за него

- RoadRunner
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: ASZ 2003
Кабриото е супер
А как ли ще му седи примерно бежов гюрук в комбинация с бежов салон ?
- Gigabyte
Изминаха и тежките ми бални дни
Ето някои снимки от тогава:

Смених и маслото с Yacco 15w50. Преди 3 дена сложих и газов инжекцион AG Compact и за сега съм доволен ,вече не е блян да измина с 20лева повече от 50км

Ето някои снимки от тогава:

Смених и маслото с Yacco 15w50. Преди 3 дена сложих и газов инжекцион AG Compact и за сега съм доволен ,вече не е блян да измина с 20лева повече от 50км

-
golfmk1
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
Оправи ли проблема с лампата на маслото