Проект ''My Girl''

Разкажете, споделете, похвалете се със своя Volkswagen - тук всеки може да има тема
Потребителски аватар
Booster
Автомобил:
Двигател:

Re: Проект ''My Girl''

Мнениеот Booster » Нед 18 дек 2011 20:40

Личи си , че си мераклия колега :) , имаш и вкус.Интерериора е жесток , единствения проблем на светлите части от салона е , че се цапат адски лесно и веднага личат , но ако продължаваш в същия дух не мисля , че ще допуснеш това да се случи , ако колата беше моя й липсват , както казаха колегите , кожено Рекаро и трилъчер волан(на мен ми е фикс идея mhihi ), окачване на лято и поне 17' жанти(по-малък цол някак ми се губят в калника на четворка :dontknow: ).
Пожелавам ти само късмет , оттам-нататък струва ми , знаеш какво да правиш :) :)

Последна промяна от Booster на Нед 18 дек 2011 21:27, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Великов
Автомобил: Golf IV
Двигател:

Мнениеот Великов » Нед 18 дек 2011 20:50

Booster написа:Личи си , че си мераклия колега :) , имаш и вкус.Интерериора е жесток , единствения проблем на светлите части от салона е , че се цапат адски лесно и веднага личат , но ако продължаваш в същия дух не мисля , че ще допуснеш това да се случи , ако колата беше моя й липсват , както казаха колегите , кожено Рекаро и трилъчер волан(на мен ми е фикс идея mhihi ), окачване на лято и поне 17' жанти(по-малък цол някак ми се губят в калника на четворка :dontknow: ).
Пожелават ти само късмет , оттам-нататък струва ми , знаеш какво да правиш :) :)

Личи си,че сме от една порода с теб относно салона,волан и това какво и как го искаш за колата си.И аз съм така само,че моята фикс идея беше да имам такава кола:)Не може всичко наведнъж да стане по колата,хубавите неща стават бавно.Благодаря за коментара и на теб ти желая всичко най-хубаво,а на колата ти много КМ и безаварийни:)

Red Devil
Автомобил: MK4
Двигател: ASV+

Мнениеот Red Devil » Нед 18 дек 2011 20:56

Наистина си се справил много добре с интериора. Страшно ми харесва!
Продължавай в същия дух :)

Потребителски аватар
AE86
Автомобил: Jetta mkII
Двигател: PN 1989

Мнениеот AE86 » Нед 18 дек 2011 21:12

Адмирации за всичко до момента което си пипнал колега.Ето такива проекти се следят с интерес.Да кажеш какви са бъдещите работи които са ти в главата (нови джанти,визуални подобрения,стопове).Успех и нагоре :) Дано го видим скоро по Поляните на съборите :beer

Потребителски аватар
Великов
Двигател:

Мнениеот Великов » Нед 18 дек 2011 23:05

AE86 написа:Адмирации за всичко до момента което си пипнал колега.Ето такива проекти се следят с интерес.Да кажеш какви са бъдещите работи които са ти в главата (нови джанти,визуални подобрения,стопове).Успех и нагоре :) Дано го видим скоро по Поляните на съборите :beer

:mrgreen: бъдещите идеи са много,ако бяха 4-5 да кажа ама са много,къде малки,големи:)и искам да стане бързо,но каквото правя по него ще го споделя и покажа:) и дано се видим скоро на VW ФЕСТ 2012 heavy metal zork

Потребителски аватар
Великов
Двигател:

Мнениеот Великов » Пон 26 дек 2011 0:55

Преди няколко дена се захванах с предния и заден спойлер на колата.С помощта на колега от форума и приятел passat b4 1.8 kl направихме тези пластмаси малко по-добре изглеждащи от преди :D Като за начало с шкурка 100 премахнах грапавината,след което се пръснаха с шприц и отново се изшкуриха.СЛед още една процедура се боядисаха и крайния резултат е почти задоволителен,но като за първи път е добре :lol: Използвах и малко спрей черен мат за да се очерта нещо като дифузьор и се получи.Когато направя снимки на колата заедно с тях ще кача да се види крайния резултат.Тъй като това не е цялата работа по тях и особено предната,ще има още няколко промени,но всичко това като ги монтирам.Весели празници :drinking:

Потребителски аватар
IvailoOo
Автомобил: Audi A4 B7 Avant
Двигател: 2.0TDI 8v 140 BPW

Мнениеот IvailoOo » Пон 26 дек 2011 11:57

Добавките ако ги беше оставил черни щяха много добре да контрастират с маската и Юби. фаровете :twisted:

Бай дъ уей... Много хубава количка си си спретнал :да: :beer

Потребителски аватар
Великов
Двигател:

Мнениеот Великов » Пон 26 дек 2011 12:17

От една страна е хубаво да си си черни добавките за броня от към бордюри и т.н., но пък от друга повече ми харесва така,но все пак това е въпрос на вкус:)Иначе благодаря за коментара :drunk

Потребителски аватар
Vidol Nikolov
Автомобил: Jetta 1.6
Двигател: PN

Мнениеот Vidol Nikolov » Пон 26 дек 2011 12:24

Много ми харесва изчистеният дизайн на колата.
Допада идеята за цвета на спойлерите.
Колкото до интериора-аз не споделям мнението за кожено рекаро,може би един салон от хайлайн като този ще му отива много повече от черно кожено рекаро.Разбира се,това е въпрос на вкус.
PassatInterior3.jpg

Потребителски аватар
Великов
Двигател:

Мнениеот Великов » Пон 26 дек 2011 12:36

Vidol Nikolov написа:Много ми харесва изчистеният дизайн на колата.
Допада идеята за цвета на спойлерите.
Колкото до интериора-аз не споделям мнението за кожено рекаро,може би един салон от хайлайн като този ще му отива много повече от черно кожено рекаро.Разбира се,това е въпрос на вкус.
PassatInterior3.jpg

Далеч съм от мисълта за салон.А за цвета дали да е бежов или черен,не знам не съм решил.Може би когато пробвам и с единия и с другия тогава ще реша с кой салон да е :beer

Потребителски аватар
Великов
Двигател:

Мнениеот Великов » Вто 27 дек 2011 19:30

Малко снимки на вече монтираните преден и заден спойлер и направени черни греди с фолио :bishop
Прикачени файлове
007a.jpg
013.JPG
015.JPG
021.JPG
025.JPG

Потребителски аватар
nokiangage
Автомобил: Passat B3 - 35i
Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
Контакти:

Мнениеот nokiangage » Чет 29 дек 2011 22:43

Наистина е доста хубава колата и интериора колега, поздрави за ентусиазма и успех нататък... :beer Определено нещата се получават супер когато човек влага и сърце в работата си! :да:

Потребителски аватар
aRoGaNsS
Автомобил: Golf 4 TDI GTI
Двигател: 1.9 ARL 2002

Мнениеот aRoGaNsS » Пет 30 дек 2011 0:51

Какви джанти ще слагаш? :lol: Иначе много е добре,хайде наздраве :drinking:

Потребителски аватар
Великов
Двигател:

Мнениеот Великов » Пет 30 дек 2011 17:28

aRoGaNsS написа:Какви джанти ще слагаш? :lol: Иначе много е добре,хайде наздраве :drinking:

За джанти е рано да говоря:)има време:)

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Пет 30 дек 2011 17:37

Apokaliptiko написа:Много силен старт.............успехи!!!

Напълно подкрепям :да:

Върни се в “Моят Volkswagen”