Re: Jetta mk2 Automatic iliankocov
- iliankocov
- Автомобил: Golf 2 Edition One
- Двигател: PF 1990 NZ 1991 KR 1991 BMP 2007
Re: Jetta mk2 Automatic
Та аз не съм тръгнал да я продавам, че да крия забележките. Дори след време ако искам да я продам, ще гледам те да са сведени до минимум. Колата наистина има доста забележки, преди малко разгледах предницата и десния амортисьор е заминал, както и 2-та накрайника. Ще се свалят и носачите, за да се подменят тампоните и ако има нужда ще сменя и шарнирите. Следващото нещо, което ще оправя е централното на тая кола, че в момента не стига ток до машинката, а тя си работи. Малко по - натам ще оправя предната броня, че е направо тотал и ще сложа черните джанти от голфа. В действителност има забележки, но успоредно с голфа ще оправя и джетата. Поздрави!
-
- Автомобил: C220
- Двигател: CDI 2007
Колата изглежда много добре. Много се радвам.
А за забележките, не мисля че съм крил нещо ;) В обявата написах и то специално тука в този форум, че отпред отдясно окачването е зле. Централното и алармата си бяха така като я купих, предната броня ме блъснаха преди 2 седмици, но Илиян я видя на място още в Бургас, не съм го крил.Както и всички други външни забележки.. Не съм я продавал само на снимки. Но пък мотора, кутията и салона са перфектни, ръжда никъде няма. С газта не ми каза кво е станало, аз до последно нямах проблеми, явно и е дошло времето..
А за забележките, не мисля че съм крил нещо ;) В обявата написах и то специално тука в този форум, че отпред отдясно окачването е зле. Централното и алармата си бяха така като я купих, предната броня ме блъснаха преди 2 седмици, но Илиян я видя на място още в Бургас, не съм го крил.Както и всички други външни забележки.. Не съм я продавал само на снимки. Но пък мотора, кутията и салона са перфектни, ръжда никъде няма. С газта не ми каза кво е станало, аз до последно нямах проблеми, явно и е дошло времето..
- iliankocov
Mishonti написа:Колата изглежда много добре. Много се радвам.
Успях да я запаля на газ, не знам каква беше причината, но 10 секунди работи като все едно няма гориво и с помпане на газта в един момент се изфорсира и се оправи. Това стана вече като си бях във Враца, до преди това не искаше. Иначе съм информиран за всички забележки, не виня никого, пък и кола без забележки - на магазина или в гаража

- kiro rachnata
- Автомобил: vw
- Двигател: бензинов
Tя СИ изглежда мн.добре, поне на снимките
.

- iliankocov
Предницата е оправена. Равносметката:
- 2 сменени накрайника - избрах TRW, въпреки че не съм слагал никога такива, а ползвам MOOG.
- Оправена ламарина на дясното колело, че стържеше в диска
- Прочистване и обилно гресиране на шарнирите, а след това нови маншони, че бяха тотал.
- Сменени маншони на вътрешните накрайници.
- Оправени отново(тоя път се надявам за повече време) пластинки на накладките.
Тампоните са добре, остава ми само един амортисьор отдясно да сменя и колата е бетон.
Утре ако нямам работа ще сваля левия калник, че има вдлъбнатина, за да го изпъна и ще опитам да изчистя филтъра за газта, че ме очакват нови 500км път. Утре може да кача някоя снимка, че днес не ми беше до снимки, че бях целия в грес
. Поздрави!
- 2 сменени накрайника - избрах TRW, въпреки че не съм слагал никога такива, а ползвам MOOG.
- Оправена ламарина на дясното колело, че стържеше в диска
- Прочистване и обилно гресиране на шарнирите, а след това нови маншони, че бяха тотал.
- Сменени маншони на вътрешните накрайници.
- Оправени отново(тоя път се надявам за повече време) пластинки на накладките.
Тампоните са добре, остава ми само един амортисьор отдясно да сменя и колата е бетон.
Утре ако нямам работа ще сваля левия калник, че има вдлъбнатина, за да го изпъна и ще опитам да изчистя филтъра за газта, че ме очакват нови 500км път. Утре може да кача някоя снимка, че днес не ми беше до снимки, че бях целия в грес

- iliankocov
Днес сложих джантите от голфа и мисля, че добре се получи Предните гуми са 195/50/15, а задните 205/50/15.
Има и още доста работи, които трябва да се оправят, но всичко с времето си. Поздрави

п.п. търся предна кора за вратата (сива е) както и водачът за предното стъкло, че нещо моя тропа доста гадно.
Има и още доста работи, които трябва да се оправят, но всичко с времето си. Поздрави

п.п. търся предна кора за вратата (сива е) както и водачът за предното стъкло, че нещо моя тропа доста гадно.
- iliankocov
Така. Та понеже Малчо не беше доволен, че няколко страници чете само за едно обслужване, нека отново да напиша какво се случва с колата. Засега
по външния вид няма нищо съществено, защото колата се кара всеки ден. Не можах да се справя с проблема с паленето на газ при студен старт и реших да си паля на бензин, тъй като там пали веднага. Преди няколко дни смених въздушния филтър, защото беше много зле изцапан от маслените пари (естествено ги изолирах), почистих карбуратора и измих хубаво пластмасата на въздушния филтър. Вчера взех маслен филтър, днес пластмасата на щеката на маслото, и вече съм със сменено масло. За масло ползвам доброто старо Castrol-че 10w40 за дизел, защото съм много доволен от него, от години го ползвам, пък и имах едно останало в гаража.
Остава ми да сменя десния амортисьор, защото много почна да ме дразни, маслото в скоростите(ще търся майстор, който разбира как се прави, защото аз не разбирам) и ремък и ролка.

Това е за сега. Поздрави! :)

Остава ми да сменя десния амортисьор, защото много почна да ме дразни, маслото в скоростите(ще търся майстор, който разбира как се прави, защото аз не разбирам) и ремък и ролка.

Това е за сега. Поздрави! :)
- chochov_w
- Автомобил: vw mk3
- Двигател: гти
с приятна ежедневка си се сдобил 

- Gigabyte
- Автомобил: neko drugo
- Двигател: vaprosche
Маслото се точи от долната пробка и после през десната пробка отстрани се налива докато не протече(2л). Не се излагай 

- toshara
- Автомобил: MK2 Golf
- Двигател: GTI PB 1990
Снимай кората,мога да те сдобия със сива с черна горна част 

- GTI1.8
- Автомобил: Golf mk2 GTI
- Двигател: PB 1990
Ах ти маймуно колко си доУен.
Евала играч честита да ти е джетовицата и определено за пореден път ме зарадва.

- iliankocov
От днес вече колата е със сменени предни амортисьори + горните тампони. От десния мога да си направя помпа, за да си помпам гумата на колелото
. Проблемът с трудното палене е разгадан. Оказа се, че колкото и копчета да има вътре (за черпене), нито едно от тях не им работи. Сега съм по старият метод - отварям предния капак, гледам маслото
и натискам 2-3 пъти копченцето на изпарителя и паля с пипането на ключа.
друго не се сещам, но предполагам, че напред във времето ще има и още работи. Поздрави!
Благодаря.
Така направих Уе... и се чуда що побира 6.5л :D

Ти сега ли разбра бе? :DGTI1.8 написа:Ах ти маймуно колко си доУен.![]()
chochov_w написа:с приятна ежедневка си се сдобил
Благодаря.
Gigabyte написа:Маслото се точи от долната пробка и после през десната пробка отстрани се налива докато не протече(2л). Не се излагай
Така направих Уе... и се чуда що побира 6.5л :D
- GTI1.8
Ми като видях темата разбрах,ти обади ли ми се да ми кажеш нали съм ти казал че искам отчет за всичко!
Абе какво викаш докарал дъжда в канавката ?

- iliankocov
GTI1.8 написа:Ми като видях темата разбрах,ти обади ли ми се да ми кажеш нали съм ти казал че искам отчет за всичко!
В коритото на реката бе! Тихо, тихо. Трай!
- GTI1.8
А.. ти за наденицата ли ме питаш ? Вчера взех пенсия!
Извинявай за
Извинявай за