Венто 1.9TD
- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
Re: Ето и моето Венто
Според мен няма много много какво да му се прави...Бащата на Ванката доста сили и пари вложи в него....според мен засили едни дискови спирачки отзад 

- Koko95
- Автомобил: MK4 TDI
- Двигател: ATD
Re: Ето и моето Венто
С тая броня ми мяза на поло иначе е готин вентилатора 

- GTI1.8
- Автомобил: Golf mk2 GTI
- Двигател: PB 1990
Re: моето Венто
Вашето ''временно'' с Иван го знам,целогодишно.
Няма ли да се похвалиш с новата музика.

Няма ли да се похвалиш с новата музика.
Re: Венто 1.9TD
Новата музичка е Говорител Ланзар опти 1222Д и усилвател Хифоникс Брутус 2000 и Цд Пионер не е нов модел но свири перфектно за сега !! ще има и снимки
- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
Личи си, че правиш колата с мерак, и естествено както ти харесва на теб, но като привърженик на изчистения вид, ще го дам малко на критика. За мен лично, гумите и джантите не са за тази кола, най-вече заради височината на колата като цяло - не говоря да я залепиш на земята, но в момента ми прилича на намръщено бъги с лампички. Това нещо на фаровете въобще няма да го коментирам.. Бронята определено се отличава, но не мисля че е като плюс.
Ако не замисляш окачване, едни 14-ки биха били по-добре според мен, ето как стояха на моя Вентилатор, който също си беше тракторче
Това е моето мнение - евала за труда, колата има много потенциал, но за мен не е това начина да го покажеш
Ако не замисляш окачване, едни 14-ки биха били по-добре според мен, ето как стояха на моя Вентилатор, който също си беше тракторче

Това е моето мнение - евала за труда, колата има много потенциал, но за мен не е това начина да го покажеш

- jokera152
- Автомобил: Leon+Peugueot 307
- Двигател: ARL+HDI
Голема тупалка Ванка.
замислям окачване но ще му доиде и на него време !
Сега започвам нещо ново дано да се получи .. сще има и снимки при завърсшен вид ако стане както казах преди малко ...
Сега започвам нещо ново дано да се получи .. сще има и снимки при завърсшен вид ако стане както казах преди малко ...
колата вече е със спортно окачване карбонов капак нови джанти и нови фарове сега ще кача снимки на всичко да се види
- mitko85
- Автомобил: E91
- Двигател: M47
Джантите с едно друго червено венто ли ги сменихте...