Моят Голф Мк2 С клас
- Golf2GTISLIVEN
- Автомобил: VW GOLF 2
- Двигател: 1.8 EV GTI + 16V KR
Re: Моят Голф Мк2 С клас
Евала колега , супер голф , интересуваме колко лева си купи гърнето и от къде , че и аз ще търся такова за моето голфе 

- AE86
- Автомобил: Jetta mkII
- Двигател: PN 1989
Определено лайсната над фаровете го прави Остарял дядо.За в момента мисля,че не е нужна там.Стоповете много ли ти харесват? Има къде къде по-красиви оригинални стопове,а не Китайски полилеи.Не,че съм критичен,но в момента изглежда леко занемарен.Задният панел под бронята какво му се е случило.Надявам се да ме разбереш правилно,а не че ти се карам или хейтвам.Ще се радвам като се срещнем и видим прогреса да си кажем...Ей,каква беше-каква стана.Поздрав и успех :)
П.П. Борбета ми е слабост
П.П. Борбета ми е слабост

-
- Автомобил: Голф
- Двигател: Абф
няма ядове приемам всякакви коментари затова е в форума да има и критика а относно задния панел под бронята е в този вид защото е мръсен но и той ще бъде освежен от снимките се разбира че живея на доста кална улица а относно веждата и това че е дядка все пак е на 27 години още малко и го пиша кам класиките
поздрави 

-
Здравейте колеги вече дойде време да отупам малко темата с някой новости по колата и пролетната и визия като започна от обяснението за борбета предни обувки Бф гуудрич задни обувки драивър,мини емблема на клуба както и лаисна за предният номер и стикер,и кенууд 12ка 500 вата който дъни сериозно 

- wishsalor
- Автомобил: Passat B5 variant x2
- Двигател: AFN 97-98
- Контакти:
"Окенууд 12ка 500 вата който дъни сериозно" - да дъни, колко да дъни??
Голфа е чуден, но от началото на темата все ми се струва че една боица ще му вдъхне абсолютно нов живот...!
Което е и добър повод да се запознаем.
Поздрави!

Голфа е чуден, но от началото на темата все ми се струва че една боица ще му вдъхне абсолютно нов живот...!
Което е и добър повод да се запознаем.
Поздрави!

-
относно Кенууда на мен си ми стига не се боря за свръх музика която да се чува на 5 преки а за боята дай подходяща оферта че да се замисля ида ти я оставя 

- wishsalor
- Контакти:
Я, още един е чул че боядисвам...
Ми гледай къде е пасата и ме търси на макс 20метра от него..
Па другото е лесно.
За кенууда се изказах, защото го чух, и ми се стори фалшиво-може би кутийката иска пребарване, знам ли, но нещо е куца работата...
С подходяща кутия, така ще ревне, че направо щи разглоби голфа
Ми гледай къде е пасата и ме търси на макс 20метра от него..
Па другото е лесно.
За кенууда се изказах, защото го чух, и ми се стори фалшиво-може би кутийката иска пребарване, знам ли, но нещо е куца работата...
С подходяща кутия, така ще ревне, че направо щи разглоби голфа

-

- wishsalor
- Контакти:
Да бе, няма яд..
Що да не си преслушаме щайгите, ще е интересно, тъкмо ще добием представа кое какво е...Да видим дали пък нема и да се учудя
То щото и аз имам едни херцове недоклатени и едни авелзамански дараци, ще има какво да науча от тебе.

Пък и ще е приятно да се запознаем, СМ 5090 АС
Що да не си преслушаме щайгите, ще е интересно, тъкмо ще добием представа кое какво е...Да видим дали пък нема и да се учудя

То щото и аз имам едни херцове недоклатени и едни авелзамански дараци, ще има какво да науча от тебе.

Пък и ще е приятно да се запознаем, СМ 5090 АС