Моят черен ГТИ VR6 Едишън
- batko_miro
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: CHGA 2010
Re: Моят черен ГТИ Едишън
Поздравления и от мен за колата, такава красавица си заслужава тема за хвалене. Кефя се на хора като теб, които влагат истински неща, браво за постигнатия резултат и успех в развитието 

-
- Автомобил:
- Двигател:
ех тия "Кармони"
идеално са застанали
:Х

- Огито Ангелов
- Автомобил: VW Golf III
- Двигател: AFT
- onazi
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9 TDI
Красавец е 

Няма как да не следя и тази тема , браво
Интересно ми е само с такива джанти дали имаш проблеми с калниците ???

- ZeroCool
- Автомобил: ImamDa
- Двигател: sVatreshnoGorene
- Контакти:
Имах възможността да разгледам колата по-отблизо на Узана 2012, че даже и да седна вътре, за което благодаря на собственика
Уникална предница с тея фарове.....според мен няма какво толкова да се иска от тази тройка освен яко лъскане, поддържане и тук таме некоя дребна глезотия.
И искам да попитам.....тавана ти като на моята тройка ли е такъв един кекав, като от фибран?
Защото някой ми беше споменавал, че има и "твърди" тавани за 3ка..както са на 4ките

Уникална предница с тея фарове.....според мен няма какво толкова да се иска от тази тройка освен яко лъскане, поддържане и тук таме некоя дребна глезотия.
И искам да попитам.....тавана ти като на моята тройка ли е такъв един кекав, като от фибран?
Защото някой ми беше споменавал, че има и "твърди" тавани за 3ка..както са на 4ките
- vlado0o^
- Автомобил: GTI Edition
- Двигател: 1994 2.8 AAA
Оги,само два пъти ли си я наблюдавал бе?Хахах..Ще се осъществят,но след зима 
Ами имам да
понеже голфа ми е немски той сам беше почнал да си решава проблема с калницците и аз го дооправих.Изрязани са ми ръбовете,даже на предните ламарината е доста по-нагоре от пласмасовата вежда.Освен това са леко раздути отзад и въпреки това ми опират особено отпред като завивам.Ще се мисли за някакво раздуване,но задължително запазване на гти пакета
[quote="ZeroCool"]И искам да попитам.....тавана ти като на моята тройка ли е такъв един кекав, като от фибран?
Незнам какъв точно ми е тавана и едва ли има много общо с четворковия ама не съм имал проблеми като го свалях да го претапицирам...Определено са кекавички и трябва много да се внимава

Y.J написа:Няма как да не следя и тази тема , браво![]()
Ами имам да

[quote="ZeroCool"]И искам да попитам.....тавана ти като на моята тройка ли е такъв един кекав, като от фибран?
Незнам какъв точно ми е тавана и едва ли има много общо с четворковия ама не съм имал проблеми като го свалях да го претапицирам...Определено са кекавички и трябва много да се внимава

- yoan4o
- магистрален бандит
- Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
- Двигател: Много газ и всичко ток
Ха,
браво братле!
Сега виждам темата, евала, твойта кола си я харесвам аз одавна, беше ми направила впечатление с тези фарчета...
За таваните....
До средата на 95-та са с мек таван, който се рони с времето, след това са с по-твърд, който много лесно се претапицира. Познават се по сенниците.
Явно обаче твоята е изпреварила малко нещата, щото за времето си е била с повечко екстри и е с новия таван.
Все пак GTI Edition преди да излезне Юбито и освен Vr6 Highline е с топ екстрите за модела.
браво братле!
Сега виждам темата, евала, твойта кола си я харесвам аз одавна, беше ми направила впечатление с тези фарчета...

За таваните....
До средата на 95-та са с мек таван, който се рони с времето, след това са с по-твърд, който много лесно се претапицира. Познават се по сенниците.

Явно обаче твоята е изпреварила малко нещата, щото за времето си е била с повечко екстри и е с новия таван.
Все пак GTI Edition преди да излезне Юбито и освен Vr6 Highline е с топ екстрите за модела.
- skary9
- Автомобил: Vw MK3
- Двигател:
Отдавна чаках да пуснеш тема и да обясниш какво си правил по нея 
Ще се радвам да се видим във Варна някой ден, тъй като аз всяка година съм на море там за няколко седмици

Ще се радвам да се видим във Варна някой ден, тъй като аз всяка година съм на море там за няколко седмици

- vlado0o^
Ето и една снимка на интериора..Имам още малко работа по него като например да си намеря читава топка за лоста + волана с червен шев,че на моите им е протрита кожата,а пък не искам тапицери и т.н. Едни джобове на вратите със мокетче и плафони които обаче никой не продава отделно а ми предлагат целия тапет..И най-трудното нещо за намиране-червени колани от юбилейните ГТИ-та с карираното плитко рекаро.
Чудя се също дали няма да мога да вградя подгрев на моите седалки 

Има един колега с една оранжева 2-ка (забравих му името) продава точно само джобчетата (черни с мокетче и плафони)
Аз си взех от него същите но бежови
Аз си взех от него същите но бежови

- Радо Пеев
- Автомобил: Vw Golf MK3
- Двигател: ABF 2.0 16v GTI
продал ги е 

- Deo88
- Автомобил:
- Двигател:
Красавец е ! Браво !
Адската визия вади с тези Вотекс фарове ... какво повече да искаш
п.с. Би ли разменил дълбокото рекаро за карираните седалки от Юбилеен Голф 3 ?
Адската визия вади с тези Вотекс фарове ... какво повече да искаш

п.с. Би ли разменил дълбокото рекаро за карираните седалки от Юбилеен Голф 3 ?
- vlado0o^
Deo88 написа:п.с. Би ли разменил дълбокото рекаро за карираните седалки от Юбилеен Голф 3 ?
Ами твърдо не...По-скоро бих си купил и карираното рекаро и да направя дълбоко такова

-
- Автомобил: Passat B5 AFN Synhro
- Двигател:
Jetta Sport написа:интересно че никога не съм забелязвал този красавец в Видин.
Иначе е една от многото красиви 3ки.
Познавам и двамата собственици,първият я гледаше добре.