след направените миналата седмица неща дойде ред и малко на хигиенатам основно при това.Мислех, че ще свърша доста повече, но пак задоволително имайки в предвид около 15 кафе паузи които правих с комшии и приятели (ей ама тия хора като видят, че работи човек и дай да му развалят кефа

махнах таблото и о велики чудеса.Още мазало с инсталацията. Някой ако има линк към мануал за ел. инсталацията на МК2 и ми го даде, много ще ми помогне в живота.
Викам така и така съм свалил таблото да изкарам радиатора на парното да изчистя и за всеки случай да съм по-спокоен и даааа ......
тялото на парното беше пълно с вода и сякви шумки, шишарки, клонки и няколко играчки от новогодишната елха.Това ми трябваше и хайде всичко вън от колата и на маркуча(въздуховоди,табло, парно и всичко през което минава въздух беше старателно измито и обезмаслено.Чорапите които седят върху въздуховодите бяха изпрани и махнах абсолютно всички мукави и кечета които стоят под таблото за изолация(толкова много прах и смрад има в тях, че не е истина направо)
Тук вече всичко оставено да изсъхне добре преди да се сложи в колата, което май няма да е толкова скоро колкото предполагах

Бях чел в някоя тема за няква битумна лента от Бриколаж която се грее с пистолета за горещ въздух и се ползва за изолация.Някой може ли да ми даде линка за темата, че не мога да я намеря с търсачката.
На стъклата имаше някво фолио което беше станало прозрачно вече, незнам преди колко години е слагано и какъв цвят е било, но голям го ядох докато го махна. така изглеждаше след като махнах горния слой на фолиото и остана само лепилото по стъклото(ама пак е красиво