GT от провинцията.

Разкажете, споделете, похвалете се със своя Volkswagen - тук всеки може да има тема
Потребителски аватар
PeshoVW
Автомобил: VW Golf II
Двигател: EZ
Контакти:

Re: GT от провинцията.

Мнениеот PeshoVW » Чет 06 дек 2012 9:38

Много добре изглежда колега, доста запазена ми се вижда браво. Успех ти пожелавам за напред и повечко снимки да слагаш. :wink:

Потребителски аватар
Stojan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stojan » Чет 06 дек 2012 16:12

Мерси колега. Нямам време да я изкарам да и ударя някой друга снимка. Но когато имам възможност винаги го права, макар да не ставам за фотограф. Има доста работи за оправяне по колата и повечето са козметични и искат много време, с което за жалост не разполагам в момента. :)

Потребителски аватар
Stojan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stojan » Нед 10 мар 2013 19:57

Да поизтупам малко праха от темата... :rolleyes
Така, гумата не ми е зимна и колата прекара зимата повечето време на паркинга, а аз в чистене. Като се раздвижи времето, почнах лека полека да пооправям по-важните проблеми. След като карбуратора беше оправен ми беше доста леко. Имаше много лош луфт в лоста, който беше оправен. Чистачките отново хвърлят вода, смених моторчето и дълго преправяне на лоста за чистачките.. От 2 се сглоби 1, което работи :Mr Green Fun . Ел прозорците бяха оправени: Сменени копчета за ел стъкла и машинка с механизъм за десния прозорец. Доста други леки козметични проблеми като осветление в багажника. Сменени бяха последно фабричните говорители отпред в таблото с нови и тези в корите с Pioneer, за жалост ми се досвидиха 100 лева за елипси и то без капаци, за това си взех кръгли за 60 лева с капаци, които си свирят прилично.
Има неща, които трябва да се оправят и то още доста като:
Имам закупено карбоново фолио, което чака да се сложи.
Дясната част на таблото ( обортомера) не свети.
Задната чистачка не работи, хвърля вода но не се движи.
Трябва да се удари една паста и да мисля начин за боядисване на матови петна по боята. Миналия собственик, умния, пръскал с матов спрей... :screwy
Шибидаха не се отваря и трябва една тапицерия на тавана, но това без работещ шибидах не става.
Ако има пара и ще се вземе и джанта BBS или Borbet или Azev.
Това ще ме чака лятото. Сега едва се сдържам, но ми почват курсовете и предварителни изпити, абитуриенти нагласи, след това студентски изпити и така... Юли, август и малко от септември ще имам време да пооправя повечето проблеми.
Когато имам възможност и като мине 1 автомивка може да се щракнат някой друга снимка :cool

Върни се в “Моят Volkswagen”