VW Golf MK2 - Синия смърф

Разкажете, споделете, похвалете се със своя Volkswagen - тук всеки може да има тема
Потребителски аватар
Gigabyte
Автомобил: neko drugo
Двигател: vaprosche

Re: VW Golf MK2 - Синия смърф

Мнениеот Gigabyte » Пон 18 фев 2013 23:39

Не сера в на никой темите ,изразявам мнение :screwy Ако бях от богато семейство ,може би нямаше въобще да пиша в този форум ,още повече да карам мк1 :mhihi :mhihi И не е велика и уникално запазен моя варел - аз го търкалям всекидневно почти ,но когато го търсих условито ми беше да има отлично купе :) И знаеш ли защо колега(защото сме такива напук на злобния ти коментар) го направих това? Защото имах 2 единички(в "възстановяване" като твоята двойка) и една за части бях купил. Е сещаш ли се ,че от тея 3 коли една читава не стана ,защото седнах поговорих си и с майстори и други компетентни хора и ми казаха ,че ще прикрия ръждата по колата ,но такива гнилочи и то по носещите и важни части ,които обират всичкия бой по нашите хубави пътища.... аз не бих си правил опита. Дето има една приказка - евтиното излиза винаги скъпо. Я сега ми сметни колко пари ще излезе едно възстановяване на купе ,отколкото купуване на цяла кола за 600лева.. Защото аз едната боя я смятам само 500лева(и то като ти казвам цена ,която мой приятел ми казва ,а при другите клиенти отива нагоре тая цена.) Ами всичките антикорозионни средства(защото ако мислиш да го правиш като хората само те са ти над 150лева ,та и горница без да се детайлизираме като песъкоструй(за да стане кат хората обработването) и тн.

Поздрави от мене и недей тръгвай с рогата... Не питай старило ,питай патило :)

ПС: от месеци бях спрал да пиша коментари въобще във форума ,особено в такива раздели.. Отрицателно мнение освен твоята и споменатата от теб тема ,другаде къде видя? :question

Калоян Крумов
Автомобил: vw mk2 Candy Blue
Двигател:

Мнениеот Калоян Крумов » Пон 18 фев 2013 23:50

Gigabyte богат? WTF?! та на него , цитирам: половината му кола е колкото едни дОхалки за бора :mhihi

пп: а аз ще заспя спокойно защото си отворих нов пакет Изображение

пп2: Колега освен здрави нерви както ти пожелаха колегите, ще ти трябва и дебел портфейл. Пожелавам ти да успееш!

Потребителски аватар
lingerov
Low rider
Автомобил: VW Golf Mk 2
Двигател: Г60 1991
Контакти:

Мнениеот lingerov » Вто 19 фев 2013 0:16

колега ще следя темата,че ми стана интересно как ще възтановиш купето,и ми е интересно колко дълго ще издържи,дори и да се закърпи според мен след 3-4г. ще е по зле даже,а ако искаш да възтановиш нещо такова ,ще искаш да ти служи дълги години (а доколко си заслужава е друг въпрос)за доста по малко пари ще можеш да си вземеш читаво купе от някоя морга.все пак не е калник или вежда да кърпиш,бомбетата,пода, гредите(като гледам на снимките няма нищо здраво)

Потребителски аватар
ZeroCool
Автомобил: ImamDa
Двигател: sVatreshnoGorene
Контакти:

Мнениеот ZeroCool » Вто 19 фев 2013 2:24

шибай стъклен кит навсякъде.....за кво ти е кърпене

Потребителски аватар
GTI1.8
Автомобил: Golf mk2 GTI
Двигател: PB 1990

Мнениеот GTI1.8 » Вто 19 фев 2013 13:25

До колкото може ще я направим,продават се легени за дъното ще се направи купето,имаме още една 2-ка на части която седи така със здрави рогове и дъно.Така че каквото можем ще направим за да я съживим,а до колкото до парите,както казват повечето колеги във форума,кеф цена няма.Така че изобщо не мисля колко ще похарча,за колко време ще издържи и дали ще съм на загуба или не.Който каквото иска да казва и да мисли колата днес е започната и нещата се движат.Така че поздрави на всички и нека останем с добрите намерения.

:th_up

Потребителски аватар
Weezy
Автомобил: VW Golf mk2 1987
Двигател: JP
Контакти:

Мнениеот Weezy » Вто 19 фев 2013 20:26

А тая кола последно чия е? :eek Защото забелязах, че двама човека пишат така все едно е тяхна и не се разбира?

Потребителски аватар
Vidol Nikolov
Автомобил: Jetta 1.6
Двигател: PN

Мнениеот Vidol Nikolov » Вто 19 фев 2013 21:09

Колега,кой те излъга да го купиш тоя боклук ?
Това е опасно за движение по пътищата.
Хвърли го тоя скрапалник и си купи здраво купе

Потребителски аватар
IvoDSG
Автомобил: VW Passat var 2.0 TDI 140hp DSG
Двигател: BKP 2006

Мнениеот IvoDSG » Вто 19 фев 2013 22:44

Маестро , колегите са прави , вземи си намери едно по читаво купе и не си рискувай живота с тва чудо :screwy

dqvolche
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dqvolche » Вто 19 фев 2013 22:50

голфетката си е моя но другото момче е мн мои фр и за това говорим така за голфччето :) а относно хвърлянето няма как да стане колата вече се кърпи и няма човек които да ме накара да го продам или каквото друго да направя с него....ще си я изкърпя и ще си я карам пак на който не му изнася да не критикува моля.... благодаря предварително : :th_up :th_up :th_up :th_up :th_up

Потребителски аватар
GTI1.8

Мнениеот GTI1.8 » Вто 19 фев 2013 22:51

Weezy написа:А тая кола последно чия е? :eek Защото забелязах, че двама човека пишат така все едно е тяхна и не се разбира?

Колата си е на момчето което е писал темата,аз съм му комшия и заедно я правим :)

Потребителски аватар
GTI1.8

Мнениеот GTI1.8 » Пет 22 фев 2013 16:09

Всичко до момента върви много добре.Надяваме се максимум до края на другата седмица да сме приключили! :bebe

Потребителски аватар
KadROo
Автомобил: VW Vento
Двигател: 1Z 1997

Мнениеот KadROo » Пет 22 фев 2013 16:16

Епа тоя голф е за вторака бе колеги :D :D :D не знам колко пари сте дали ,но за 1000 лева съм убеден ,че ще си намеря здраво купе... Имах Голф 2 ка 86 та бях я взел за 700 лева нямаше капка ръжда... Че и дизел беше .... Тоз гнилоч ако сте го платили на цената на желязото тогава може да имате леко кирия ,но пак не ми са вярва....

Потребителски аватар
GTI1.8

Мнениеот GTI1.8 » Пет 22 фев 2013 16:24

Колата е взета под 500 лева няма да уточнявам колко.И 1 стотинка няма да се даде за кърпене и боядисване.

Потребителски аватар
Ikov_VR
Автомобил: Vw Passat b5.5
Двигател: AVF
Контакти:

Мнениеот Ikov_VR » Пет 22 фев 2013 16:43

Значи ще сте просто самоубиици с "Кола" правена по ръчен труд ?!
Не си играите със живота си , а най-малкото рискувате живота и на някой случаен човек...

Потребителски аватар
GTI1.8

Мнениеот GTI1.8 » Пет 22 фев 2013 16:49

Спирам да пиша защото виждам че няма да се излезе на глава само дето ще заключат темата.

Върни се в “Моят Volkswagen”