Не сера в на никой темите ,изразявам мнение

Ако бях от богато семейство ,може би нямаше въобще да пиша в този форум ,още повече да карам мк1

И не е велика и уникално запазен моя варел - аз го търкалям всекидневно почти ,но когато го търсих условито ми беше да има отлично купе :) И знаеш ли защо колега(защото сме такива напук на злобния ти коментар) го направих това? Защото имах 2 единички(в "възстановяване" като твоята двойка) и една за части бях купил. Е сещаш ли се ,че от тея 3 коли една читава не стана ,защото седнах поговорих си и с майстори и други компетентни хора и ми казаха ,че ще прикрия ръждата по колата ,но такива гнилочи и то по носещите и важни части ,които обират всичкия бой по нашите хубави пътища.... аз не бих си правил опита. Дето има една приказка - евтиното излиза винаги скъпо. Я сега ми сметни колко пари ще излезе едно възстановяване на купе ,отколкото купуване на цяла кола за 600лева.. Защото аз едната боя я смятам само 500лева(и то като ти казвам цена ,която мой приятел ми казва ,а при другите клиенти отива нагоре тая цена.) Ами всичките антикорозионни средства(защото ако мислиш да го правиш като хората само те са ти над 150лева ,та и горница без да се детайлизираме като песъкоструй(за да стане кат хората обработването) и тн.
Поздрави от мене и недей тръгвай с рогата... Не питай старило ,питай патило :)
ПС: от месеци бях спрал да пиша коментари въобще във форума ,особено в такива раздели.. Отрицателно мнение освен твоята и споменатата от теб тема ,другаде къде видя?