Stenly's Golf 4
Re: Stenly's Golf 4
ими има, купуваш си от тези черните, най-обикновените. Децата не се впечатляват от тях 

- delian1978
- Автомобил: GOLF MK4 1.9 TDI R Line
- Двигател: ALH 1999
Аз имам от тези с малките болтчета отстрани и да чукна на дърво откакто съм с тях не сме се разделяли.Преди това всяка седмица поне две хващаха пътя 

- microelement
- Автомобил: Audi B5
- Двигател: AFN
- Контакти:
morfei1 написа:ими има, купуваш си от тези черните, най-обикновените. Децата не се впечатляват от тях
Това е най добрия вариант

- 
				bread1978
- Автомобил: VW Polo
- Двигател: AEF 1997
този красавец не беше ли тази сутрин към 9 на автомивката на Ситняково до фитнеса :-)
Ако е той - страшен е на живо! Браво колега!

Ако е той - страшен е на живо! Браво колега!

- stenly_m
- Автомобил: GOLF 4 TDI
- Двигател: ASV
- Контакти:
bread1978 написа:този красавец не беше ли тази сутрин към 9 на автомивката на Ситняково до фитнеса :-)Ако е той - страшен е на живо! Браво колега!
Да, колега!
Ходих на фитнес и го оставих да го изкъпят, че ходих да завеждам щети:( тоя месец не е от най-добрите. Блъснах лисица, после някой в Мола си е отварял неговата врата в моята със злоба...и края на месеца ще влиза за боя.
- stenly_m
- Контакти:
Най-накрая дойдоха :)

Тези дни ще направя снимки, как стоят на колата.

Тези дни ще направя снимки, как стоят на колата.
- Sashko_Trg
- Автомобил: Audi A4 Avant
- Двигател: 2 0 TDI

Голфчето е страхотно, имам въпрос, доволен ли си от тези китайски фарове или .... не стават?
  Голфчето е страхотно, имам въпрос, доволен ли си от тези китайски фарове или .... не стават?- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Много хубав Голф колега!   Продължавай все така напред!
  Продължавай все така напред!

Продължавай все така напред!
  Продължавай все така напред!- stenly_m
- Контакти:
Sashko_Trg написа::th_upГолфчето е страхотно, имам въпрос, доволен ли си от тези китайски фарове или .... не стават?
Честно да ти кажа съм доволен. Светят по-добре от Ин-Про. Единственият недостатък е, че ръчно трябва да ги настройваш и дългите не са много хубави, но като цяло съм доволен.
- stenly_m
- Контакти:
След едномесечна драма с чисто новите ми дискове, проблема беше решен радикално. След 5000 км, се озоваха на машина за изправяне на дискове. Причината за изкривяването е неизвестна - калпав материал, нередност по спирачните апарати. Никой не може да каже, но двата диска криви...кофти работа.

Петното е доста голямо, но да се надявам, че вече всичко е наред.

- DiMiTaR_k
- Автомобил: VW Golf MK5
- Двигател: R32 DSG
И аз имам проблем с криви предни дискове Брембо Макс-нарязани и ще ги нося на стругар да ги погледне и малко да ги стругова ако се наложи.  

при това петно те съветвам да почистиш хубаво главините преди да сложиш дисковете, имах случай с корозия на главините която водеше до "мотаене" на диска, тресене и неравномерно износване.

- iliankocov
- Автомобил: Golf 2 Edition One
- Двигател: PF 1990 NZ 1991 KR 1991 BMP 2007
stenly_m написа:След едномесечна драма с чисто новите ми дискове, проблема беше решен радикално. След 5000 км, се озоваха на машина за изправяне на дискове. Причината за изкривяването е неизвестна - калпав материал, нередност по спирачните апарати. Никой не може да каже, но двата диска криви...кофти работа.
Виж да не са блокирали супортите и да го нагряват прекалено много, та за това да се кривят. Колкото и да е калпав материала - 5000км ми се видят доста малко

- stenly_m
- Контакти:
Всичко е смазано, изшкуркано и да се надявам, че повече няма да има ядове. Пича, от който ги купих, е предупреден, че ако пак се изкривят му ги нося в торбичка...не струват малко пари, а да се изкривят така зверски и двата е странно.

- neon
- Автомобил: S3
- Двигател: BAM
".........Brembo Max /не ги препоръчвам - изкараха само 70 000 км и се изкривиха много/."
Колега - това сериозно ли го каза? Защо мислиш че афтърмаркет дискове изкарват повече? Според мен 70 000км е повече от "перфектно" за спирачни дискове. Моите ATE Power изкараха около 60 000км и бях супер щастлив. Освен това основна причина за изкривяването на дисковете е начина им на употреба, а не марката.
Според мен "Brembo" определено е по-известната марка. Друг недостатък според мен е, че новите ти дискове са дупчени. Винаги при интензивно натоварване се получават пукнатини при отворите. Дано при тебе това да не се случи, но....
Успех - колата е станала красива!

Колега - това сериозно ли го каза? Защо мислиш че афтърмаркет дискове изкарват повече? Според мен 70 000км е повече от "перфектно" за спирачни дискове. Моите ATE Power изкараха около 60 000км и бях супер щастлив. Освен това основна причина за изкривяването на дисковете е начина им на употреба, а не марката.
Според мен "Brembo" определено е по-известната марка. Друг недостатък според мен е, че новите ти дискове са дупчени. Винаги при интензивно натоварване се получават пукнатини при отворите. Дано при тебе това да не се случи, но....
Успех - колата е станала красива!

Последна промяна от neon на Сря 12 юни 2013 15:05, променено общо 1 път.