Persin - Благодаря ти много, колега!
Golf2GTISLIVEN - Благодаря ти колега! Септември месец, живот и здраве, ще я взема книжката и на първото събиране ще дам всичко от себе си, за да мога да почувствам това изживяване да си сред истинските фенове на марката! Обещал съм както на човека, който ми я подари, така и на майка ми, така и сега на Вас - колегите, че тази кола ще се кара изключително внимателно и разумно, без никакви просташки изтъпления!
Smeagol - Благодаря ти колега! Човекът, който ми я подари, ми има напълно доверие, относно това как ще я карам и как ще се грижа за нея... Иначе нямаше да го направи! :)
HGP Twin Turbo - Искрено ти благодаря, колега! Пожелавам и твоята мечта рано или късно (по-добре рано!) да се сбъдне! Просто мисли всеки ден за нея, сутрин като се събудиш, вечер като легнеш, и всичко ще си дойде на мястото!
Благодаря на всички за хубавите пожелания, за мненията и съветите относно колата и най-вече за топлотата, с която ме посрещнахте!
П.С. Една шегичка, макар и до голяма степен вярна - имам забрана за места от типа на Божурище, Дракон, Серес и т.н. ...