Мечтите се сбъдват! - Моят МК4

Разкажете, споделете, похвалете се със своя Volkswagen - тук всеки може да има тема
Потребителски аватар
Rankonenig
Автомобил: Golf IV 1.8T
Двигател: AGU

Re: Мечтите се сбъдват! - Моят МК4

Мнениеот Rankonenig » Пон 10 юни 2013 14:28

Like a bLizZaRd написа:Ако първата ти кола е 260 коня не знам какво ще искаш да караш по-нататък :mhihi. Шегата на страни колата е много добре изпипана, но ми се струва, че е добре малко коша да поизчистиш не само филтъра. Тая червената щанга или я махни или сложи нова, че много опърпана стои. Много безаварийни ти желая :th_up

Благодаря ти колега! Филтъра ще се пере, няма как! А ако е много разпокъсан ще го сменя с нов. Щангата е добре, просто коша е мръсничък целия.

Потребителски аватар
wmalevski
Автомобил: Golf Mk5
Двигател: R32 DSG

Мнениеот wmalevski » Пон 10 юни 2013 14:48

Доста мощна кола, за първо возило, не бяха ли въвели някакви ограничения за младите шофьори?

Потребителски аватар
Rankonenig

Мнениеот Rankonenig » Пон 10 юни 2013 14:53

wmalevski написа:Доста мощна кола, за първо возило, не бяха ли въвели някакви ограничения за младите шофьори?

Мощна е наистина, но като се кара внимателно и спокойно като обикновена кола, нищо няма да стане. Преди време се случи една много лоша случка с едни мои близки приятели точно на пътя от невнимание с едно Ауди А3, и оттогава това ми е като обица на ухото... Ще бъда максимално внимателен и старателен, тази кола е направена точно затова. Като трябва да се изпревари, знам, че мога да го направя за отрицателно време, без да излагам нито себе си, нито другите около мен на опасност. Предпочитам да си я карам спокойно, внимателно и бавно, отколкото да се правя на тези дебеловратите, с по 2-3 синджира на тях, едната ръка на волана, другата на врата и лошия поглед... :)

Потребителски аватар
microelement
Автомобил: Audi B5
Двигател: AFN
Контакти:

Мнениеот microelement » Пон 10 юни 2013 15:16

спрея е 8-9 лв и е точно за стопове.
Преди време брат ми беше купил една кола с подобни "тунинг" стопове и опушени със спрей изглеждаха доста по прилично :a045

Потребителски аватар
Fearless
Автомобил: VW Golf
Двигател: AZD

Мнениеот Fearless » Пон 10 юни 2013 16:17

ДОбре дошъл,колега ! Съгласен съм с мнението на колегите,че тези стопове само вредят на визията,но като цяло машинката е жестока :beer Да я караш умната,може и с една руса до тебе :mhihi

Потребителски аватар
Rankonenig

Мнениеот Rankonenig » Пон 10 юни 2013 16:35

Fearless написа:ДОбре дошъл,колега ! Съгласен съм с мнението на колегите,че тези стопове само вредят на визията,но като цяло машинката е жестока :beer Да я караш умната,може и с една руса до тебе :mhihi

Благодаря ти много! Стоповете - дам... Ще се сменят! :icon_razz

П.С. А русата, или по-точно русите, ще има... и то много!!! :11

Потребителски аватар
ангелчо77
Автомобил: Passat B3 Variant
Двигател: RP 1990

Мнениеот ангелчо77 » Пон 10 юни 2013 18:35

Страхотна машина притежаваш.Със здраве да си я караш и со кротце со благо с педала на газта че да не стане инфекция.
Поздрави за чудесния автомобил. :love.vwclub

Потребителски аватар
radko86
Автомобил: Golf IV
Двигател: AKL ARL

Мнениеот radko86 » Пон 10 юни 2013 19:03

Честито и от мен :smile Много е натокан голфа :th_up

Потребителски аватар
Rankonenig

Мнениеот Rankonenig » Пон 10 юни 2013 20:58

Искрено Ви благодаря колеги! Радвам се, че ме приехте с добро сърце :)

ангелчо77 - Ще бъда максимално внимателен! :) :th_up

:beer

Потребителски аватар
Persin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Persin » Пон 10 юни 2013 21:14

ееее това нее истинаааа,браво колега много яка голфарка,много безаварийни, :beer :love.vwclub

Потребителски аватар
Golf2GTISLIVEN
Автомобил: VW GOLF 2
Двигател: 1.8 EV GTI + 16V KR

Мнениеот Golf2GTISLIVEN » Пон 10 юни 2013 21:18

Като за първа кола бих казал че се едно получаваш нещо от сорта на Ферари или Порше , много добра и качествена изработка , личи си че автомобила е поддържан , няма да ти натяквам мнението за задните стопове доста колеги вече са ти го казали , и да внимаваш как караш че вчера на събора в Калояново бяхме с същия голф на 1.8 бара турбото около 380 коня и направо съм потресен как вървеше и пълнеше километража така че да внимаваш , и щом до месец , два ще имаш книжка до колкото разбрах , на Узана се надявам да те видим и да се запознаем с тебе и голфа :th_up

Потребителски аватар
buller
Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
Двигател: 1_8T AWT

Мнениеот buller » Пон 10 юни 2013 21:24

Толкова мощна кола за младеж без книжка :rolleyes
Дано този, който ти е направил подаръка осъзнава какво е сторил.

Успех във взимането на книжката и умната с тази кола, че скоростите не прощават, ако ще и 10-бутални апарати да имаш...

Потребителски аватар
HGP Twin Turbo
Автомобил: Fabia VRS
Двигател:

Мнениеот HGP Twin Turbo » Пон 10 юни 2013 21:44

Ами, честито и от мен! Това е колата мечта за мен, защо нямам и аз някой добър самарянин, около себе си и на мен да ми подари... Шегувам се, внимавай как караш леко с газта, защото не се усещат километрите изобщо просто гледай в градски условия максимално в ограниченията да караш! Успех ти пожелавам и умната! Имаш прекрасна кола!

Потребителски аватар
Rankonenig

Мнениеот Rankonenig » Пон 10 юни 2013 22:17

Persin - Благодаря ти много, колега!

Golf2GTISLIVEN - Благодаря ти колега! Септември месец, живот и здраве, ще я взема книжката и на първото събиране ще дам всичко от себе си, за да мога да почувствам това изживяване да си сред истинските фенове на марката! Обещал съм както на човека, който ми я подари, така и на майка ми, така и сега на Вас - колегите, че тази кола ще се кара изключително внимателно и разумно, без никакви просташки изтъпления!

Smeagol - Благодаря ти колега! Човекът, който ми я подари, ми има напълно доверие, относно това как ще я карам и как ще се грижа за нея... Иначе нямаше да го направи! :)

HGP Twin Turbo - Искрено ти благодаря, колега! Пожелавам и твоята мечта рано или късно (по-добре рано!) да се сбъдне! Просто мисли всеки ден за нея, сутрин като се събудиш, вечер като легнеш, и всичко ще си дойде на мястото!

Благодаря на всички за хубавите пожелания, за мненията и съветите относно колата и най-вече за топлотата, с която ме посрещнахте! :bowdown :love.vwclub

П.С. Една шегичка, макар и до голяма степен вярна - имам забрана за места от типа на Божурище, Дракон, Серес и т.н. ... :11

Потребителски аватар
Fearless
Автомобил: VW Golf
Двигател: AZD

Мнениеот Fearless » Пон 10 юни 2013 22:53

С такава кола,много бързо ще нарушиш забраната :mhihi

Върни се в “Моят Volkswagen”