Anita`s GTI

Разкажете, споделете, похвалете се със своя Volkswagen - тук всеки може да има тема
Anita_ GTI
Автомобил: Golf MK3
Двигател: 2.0 1993

Re: Anita`s GTI

Мнениеот Anita_ GTI » Нед 27 окт 2013 16:35

От доста време не съм писала и реших малко да опресня темата. Както на много от вас,така и на мен гърнето не ми е много по душа в този си вид.На зима се готея да си поиграя малко и да скалъпя нова задна броня,която да скрива сега виждащата се траба на гърнето.В същото време трябва да предаде по друга визия на двойния ауспух,който ако се направи както трябва ми харесва. Трябва да сменям 5-тата врата зашото много я е грабнала ръждата под уплатнителя на стъклото. Чудя се новия багажник как да изглежда и за т`ва искам да посъбера мнения.Въпроса е с номер ли да бъде или да го изместя долу на бронята. Ей това немога да реша и чакам мненията ви. Иначе стоповете са редактирани.Затъмнени са с фолио,така както се продават фабрично тъмният вариянт на този модел стопове.
Прикачени файлове
SAM_3254.JPG
ето така изглежда сега

Потребителски аватар
Apokaliptiko
Автомобил: Passat B5
Двигател: 1998 AFN

Мнениеот Apokaliptiko » Нед 27 окт 2013 18:37

Мисля, че заедно с приятелят ти ще се справите отлично..... :beer :flag_bulgaria

А той защо не се е решил да напише някой друг ред за колата си? :gruebel

Последна промяна от Apokaliptiko на Нед 27 окт 2013 18:49, променено общо 1 път.

Raikov
Автомобил: Audi A4 B5 face quattro
Двигател: AJL Turbo 180 hp

Мнениеот Raikov » Нед 27 окт 2013 18:43

Според мен капака си го остави класически,но все пак много зависи към какъв вид тунинг се стремиш!
Успех с развитието на колата :th_up

Потребителски аватар
faberje8
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот faberje8 » Нед 27 окт 2013 18:54

Честито!!! Пожелавам ти безаварийно каране и сервиз да не видите!!! Страхотна придобивка :beer

Anita_ GTI

Мнениеот Anita_ GTI » Нед 27 окт 2013 19:16

Аааа чакай да се разберем моята кола си е моя и смятам сама да си я правя :biggrin Приятеля ми служи за съвети ( в които не ми помага особенно)защото неможел да си я представи.Не че не ми помага но повеччето неща си ги правя сама. А ти от последната снимка ли реши кой е приятеля ми и коя е колата му? :icon_lol Той никога не е бил по писнаето,дългите обяснения и снимковия материал. Но ако нещо те интересува аз съм насреща :) :beer

Anita_ GTI

Мнениеот Anita_ GTI » Нед 27 окт 2013 19:18

А относно вида на тунинга - стремя се да ми харесва на мен,останалото е без значение :cool

Потребителски аватар
Apokaliptiko

Мнениеот Apokaliptiko » Нед 27 окт 2013 19:35

Anita_ GTI написа:А ти от последната снимка ли реши кой е приятеля ми и коя е колата му? :icon_lol Той никога не е бил по писнаето,дългите обяснения и снимковия материал. Но ако нещо те интересува аз съм насреща :) :beer

Ще ти помага, няма къде да иде....

P.S. Приятелят ти го познавам, сигурно преди теб....

Raikov
Автомобил: Audi A4 B5 face quattro
Двигател: AJL Turbo 180 hp

Мнениеот Raikov » Нед 27 окт 2013 20:06

Anita_ GTI написа:А относно вида на тунинга - стремя се да ми харесва на мен,останалото е без значение :cool

Това е идеята на всички ни,на нас да си ни харесва :c020

Anita_ GTI

Мнениеот Anita_ GTI » Чет 31 окт 2013 21:51

Казах,че искам да сменям осветлението на таблото. Заех се аз....Свалих го,отворих го.Прочетох някоя друга тема и започнах с обръщането на дисплеите на бордовия конпютер. Обърнах поляризаторите и почти се получи това което исках.Казвам почти защото исках да свети в синьо.Как да свети в синьо?-реших, че няма да сменя с диоди а ще сложа синя плака.На един слой не ми хареса как свети и за по сигурно сложих цели 3.Зглобявам аз за да вися с 3 соля как ще е и на последния болт :scare3 дислея се счупи :no Чудих се,мислих какво да правя и реших.. Вместо да си вземам друго табло(защото само дисплей неможах да си намеряна) и пак да обръщам поляризатори и да се чудя как да го накарам да всети в син цвят,реших да си взема плазмен. И така най-накрая вече почти всичко е в синьо. Остава да си поиграя с дребните копченца.Ето и малко снимки
Прикачени файлове
SAM_34261.JPG
Ето така изглежда стария,който счупих
SAM_34261.JPG (44.84 KиБ) Видяна 1816 пъти
SAM_34341.JPG
Това е новият,часовника вече работи правилно
SAM_34341.JPG (41.22 KиБ) Видяна 1814 пъти
SAM_34321.JPG
Това е и на панела на парното
SAM_34321.JPG (34.81 KиБ) Видяна 1818 пъти

Потребителски аватар
refresh4o
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил: VW POLO B5188PP
Двигател: AEX 1996

Мнениеот refresh4o » Пет 01 ное 2013 4:09

свали си номера в бронята, премахни дръжка и емблема и според мен нищо друго по задницата... а и чистачката си премахни или сложи такава от голф5

Потребителски аватар
kgdim
Автомобил: MK4 Black ...
Двигател:

Мнениеот kgdim » Пет 01 ное 2013 8:04

refresh4o написа:... а и чистачката си премахни или сложи такава от голф5

За да може да и чисти и половината 3-5-та врата :mhihi :screwy :screwy

Потребителски аватар
Apokaliptiko

Мнениеот Apokaliptiko » Пет 01 ное 2013 14:19

refresh4o написа:свали си номера в бронята, премахни дръжка и емблема и според мен нищо друго по задницата... а и чистачката си премахни или сложи такава от голф5

Уникални съвети, в стил Fast And Furious.

П.С. Не бих приел нито един от тях.

Потребителски аватар
silven-VW FOREVER
Автомобил: Audi A6 Audi A1
Двигател: FSI TFSI

Мнениеот silven-VW FOREVER » Пет 01 ное 2013 14:34

refresh4o написа:свали си номера в бронята, премахни дръжка и емблема и според мен нищо друго по задницата... а и чистачката си премахни или сложи такава от голф5

:screwy :screwy :screwy :screwy :screwy :screwy :beat_butt2 :beat_butt2 :beat_butt2 :beat_butt2 :h020

Потребителски аватар
Gigabyte
Автомобил: neko drugo
Двигател: vaprosche

Мнениеот Gigabyte » Пет 01 ное 2013 15:23

Apokaliptiko написа:

Какъв си ти да казваш ,кой какви съвети и в какъв стил са ,О'велики тунинг гуро! Всеки си прави колата както си иска ,за какво задавате някакви стереотипи не знам ,но се поспрете малко... ставате банални и на събори гледаме еднакви коли.

Потребителски аватар
Apokaliptiko

Мнениеот Apokaliptiko » Пет 01 ное 2013 16:02

Gigabyte написа:
Apokaliptiko написа:

Какъв си ти да казваш ,кой какви съвети и в какъв стил са ,О'велики тунинг гуро! Всеки си прави колата както си иска ,за какво задавате някакви стереотипи не знам ,но се поспрете малко... ставате банални и на събори гледаме еднакви коли.

Какъв съм аз, си знам само аз. А нямам ли право да давам съвети? Забранено ли е? А не може ли да репликирам дадено мнение? А с това за Великия тунинг гуру изтъркано е вече....

А на Вас кое Ви харесва повече? Този вид......

Изображение

Изображение

Върни се в “Моят Volkswagen”