Anita`s GTI
-
- Автомобил: Golf MK3
- Двигател: 2.0 1993
Re: Anita`s GTI
От доста време не съм писала и реших малко да опресня темата. Както на много от вас,така и на мен гърнето не ми е много по душа в този си вид.На зима се готея да си поиграя малко и да скалъпя нова задна броня,която да скрива сега виждащата се траба на гърнето.В същото време трябва да предаде по друга визия на двойния ауспух,който ако се направи както трябва ми харесва. Трябва да сменям 5-тата врата зашото много я е грабнала ръждата под уплатнителя на стъклото. Чудя се новия багажник как да изглежда и за т`ва искам да посъбера мнения.Въпроса е с номер ли да бъде или да го изместя долу на бронята. Ей това немога да реша и чакам мненията ви. Иначе стоповете са редактирани.Затъмнени са с фолио,така както се продават фабрично тъмният вариянт на този модел стопове.
- Apokaliptiko
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1998 AFN
Мисля, че заедно с приятелят ти ще се справите отлично.....

А той защо не се е решил да напише някой друг ред за колата си?

А той защо не се е решил да напише някой друг ред за колата си?

Последна промяна от Apokaliptiko на Нед 27 окт 2013 18:49, променено общо 1 път.
-
- Автомобил: Audi A4 B5 face quattro
- Двигател: AJL Turbo 180 hp
Според мен капака си го остави класически,но все пак много зависи към какъв вид тунинг се стремиш!
Успех с развитието на колата
Успех с развитието на колата

Честито!!! Пожелавам ти безаварийно каране и сервиз да не видите!!! Страхотна придобивка 

-
Аааа чакай да се разберем моята кола си е моя и смятам сама да си я правя
Приятеля ми служи за съвети ( в които не ми помага особенно)защото неможел да си я представи.Не че не ми помага но повеччето неща си ги правя сама. А ти от последната снимка ли реши кой е приятеля ми и коя е колата му?
Той никога не е бил по писнаето,дългите обяснения и снимковия материал. Но ако нещо те интересува аз съм насреща :) 

-
А относно вида на тунинга - стремя се да ми харесва на мен,останалото е без значение 

- Apokaliptiko
Anita_ GTI написа:А ти от последната снимка ли реши кой е приятеля ми и коя е колата му?Той никога не е бил по писнаето,дългите обяснения и снимковия материал. Но ако нещо те интересува аз съм насреща :)
Ще ти помага, няма къде да иде....
P.S. Приятелят ти го познавам, сигурно преди теб....
-
- Автомобил: Audi A4 B5 face quattro
- Двигател: AJL Turbo 180 hp
Anita_ GTI написа:А относно вида на тунинга - стремя се да ми харесва на мен,останалото е без значение
Това е идеята на всички ни,на нас да си ни харесва

-
Казах,че искам да сменям осветлението на таблото. Заех се аз....Свалих го,отворих го.Прочетох някоя друга тема и започнах с обръщането на дисплеите на бордовия конпютер. Обърнах поляризаторите и почти се получи това което исках.Казвам почти защото исках да свети в синьо.Как да свети в синьо?-реших, че няма да сменя с диоди а ще сложа синя плака.На един слой не ми хареса как свети и за по сигурно сложих цели 3.Зглобявам аз за да вися с 3 соля как ще е и на последния болт
дислея се счупи
Чудих се,мислих какво да правя и реших.. Вместо да си вземам друго табло(защото само дисплей неможах да си намеряна) и пак да обръщам поляризатори и да се чудя как да го накарам да всети в син цвят,реших да си взема плазмен. И така най-накрая вече почти всичко е в синьо. Остава да си поиграя с дребните копченца.Ето и малко снимки

- Прикачени файлове
-
- Ето така изглежда стария,който счупих
- SAM_34261.JPG (44.84 KиБ) Видяна 1816 пъти
-
- Това е новият,часовника вече работи правилно
- SAM_34341.JPG (41.22 KиБ) Видяна 1814 пъти
-
- Това е и на панела на парното
- SAM_34321.JPG (34.81 KиБ) Видяна 1818 пъти
- refresh4o
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил: VW POLO B5188PP
- Двигател: AEX 1996
свали си номера в бронята, премахни дръжка и емблема и според мен нищо друго по задницата... а и чистачката си премахни или сложи такава от голф5
- kgdim
- Автомобил: MK4 Black ...
- Двигател:
refresh4o написа:... а и чистачката си премахни или сложи такава от голф5
За да може да и чисти и половината 3-5-та врата

- Apokaliptiko
refresh4o написа:свали си номера в бронята, премахни дръжка и емблема и според мен нищо друго по задницата... а и чистачката си премахни или сложи такава от голф5
Уникални съвети, в стил Fast And Furious.
П.С. Не бих приел нито един от тях.
- silven-VW FOREVER
- Автомобил: Audi A6 Audi A1
- Двигател: FSI TFSI
refresh4o написа:свали си номера в бронята, премахни дръжка и емблема и според мен нищо друго по задницата... а и чистачката си премахни или сложи такава от голф5

- Gigabyte
- Автомобил: neko drugo
- Двигател: vaprosche
Apokaliptiko написа:refresh4o написа:свали си номера в бронята, премахни дръжка и емблема и според мен нищо друго по задницата... а и чистачката си премахни или сложи такава от голф5
Какъв си ти да казваш ,кой какви съвети и в какъв стил са ,О'велики тунинг гуро! Всеки си прави колата както си иска ,за какво задавате някакви стереотипи не знам ,но се поспрете малко... ставате банални и на събори гледаме еднакви коли.
- Apokaliptiko
Gigabyte написа:Apokaliptiko написа:refresh4o написа:свали си номера в бронята, премахни дръжка и емблема и според мен нищо друго по задницата... а и чистачката си премахни или сложи такава от голф5
Какъв си ти да казваш ,кой какви съвети и в какъв стил са ,О'велики тунинг гуро! Всеки си прави колата както си иска ,за какво задавате някакви стереотипи не знам ,но се поспрете малко... ставате банални и на събори гледаме еднакви коли.
Какъв съм аз, си знам само аз. А нямам ли право да давам съвети? Забранено ли е? А не може ли да репликирам дадено мнение? А с това за Великия тунинг гуру изтъркано е вече....
А на Вас кое Ви харесва повече? Този вид......