Първо искам да благодаря за хубавите думи, това само може да ме мотивира още повече...Относно километража първо искам да уточня, че за въпросната година е голяма игра....От Форд Сиера са стрелките, а таблото което виждаш е плазмено и е закупувано от интернет сайт- BKTUNING.COM!Под стрелките са запоени червени диоди - по 3 диода под всяка стрелка.Всичко се сглобява и синхронизира от просветен човек обаче :)аз не се справих. За съжаление за тази година, която е моята кола не става нищо от моделите, които пише по форумите - били те голф 4-ка, бмв 3-ка по старите дето са или фелиция или октавия. Тези въпросните стрелки, с които е сега станаха , но ги давах да ми ги правят и след това ги регулираха и синхронизираха, абе луда работа накрая почти съжалявах,че се захванах - всичко излиза около 400 лв. с материалите и труда.Ако обаче колата е от по-новите след 95-та мисля, тогава няма да има проблем със стрелките от моделите, които изброих.После една плазма и КРАЙ ! :) За колегите които са от Варна предполагам, че са наясно с това, че ако не се справим сами няма кой да се занимае с такова нещо , като плазмени километражи или всякакви такива глезотии за нашите стари бараки

, ДА ама НЕ !Който не успее да си направи такъв километраж или изобщо какъвто и да е вече има човек, който се занимава с такива неща и то на НАРОДНИ цени - за такива хора пишете ми на ЛС и ще Ви обясня, къде се намира въпросният магьосник

С негова помощ едно такова табло не би излязло с материалите и труда повче от 200лв. / то само плазмите са около 140лв /!!!И НЕЩО МНОГО ВАЖНО ЗА МЕН ПОНЕ, ИСКАМ ДА ОТБЕЛЕЖА, ЧЕ Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВНИМАТЕЛЕН И НЯМАМ НИТО ЕДНА ДРАСКОТИНА ПО ИНТЕРИОР ИЛИ ЕКСТЕРИОР ПРИ НЕГОВАТА РАБОТА

!!!!
Така, а сега за холдера долу веднага отговарям на въпроса на другия колега - ето това също е дело на въпросния пич, не е оригинално така да свети, а е направено с диоди, толкова добре се справи майсторчето там, че нямам думи просто!!!От теб зависи какъв цвят диоди искаш и държа да отбележа, че си си слагаш дисковете безпроблемно и изобщо не личи, все едно самия холдър си е оригинално така!!!!!За тебе колега ако те интересува, така и така никой не познавам и на сбирки не съм ходил ето ти един тел ако искаш звънни да се видим някоя неделя / без тази, че съм в командировка

/ - 0897950096 - Андрей