Честито Тоше , просто заради ей такива хора като тебе и такива екземпляри продължавам и аз да поддържам такъв модел , на мене лично колата ми харесва от интериор до екстериор , и джантите и волана ми харесват но това вече е личен вкус , пожелавам ти много безаварийни километри и се надявам през 2014 да го видя .
Относно парното и аз минах точно преди 2 седмици през тази процедура , и аз като бях взел моя голф беше без вързано парно и първоначалната ми идея парно спукано , вързах го нямах проблеми , но след като налях антифриз страшна димна завеса направи в купето , за смяната само сваляш от ляво и дясно под корите , барчето и 3-те шпилки в двигателния отсек и си готов , и после след като го сглобиш няма да имаш проблеми нито , скърцане нито шумове или поне при мене няма макар че скъсах 1 шпилка и се държи в момента на 2 шпилки общо но няма проблеми , така че действай смело парното най евтино 23 лв , но ти препоръчвам има от 40 лв по качествени са

Успех Тоше , само да попитам с червения красавец какво стана че явно съм изпуснал