Благодаря колега утре ще направя проверка какъв е номера, само да намеря къде да я подигна, че тук и канали няма.
Фаровете са менени, само че единият бие по-нагоре, и не е нормално десният, а левият бие нагоре и дразни хората и ми святкат. Може ли да се регулират поотделно фаровете или само заедно се регулира височината им? Благодаря!
Нова кола е и нищо не знам по нея

Иначе съм очарован от возията и от стабилността и, както и от обема на багажника :)
Гледам, че доста пари са фърлени за проверки на колата и е много поддържана. Всичко е с фактури и видях, че са купували масло МОБИЛ 1 за окло 170лв за 5 литра в някакъв сервиз. Също така, при смяната на ремъка пише, че този ремък се сменя на 90.000 км, струва 500 лв, в смисъл на фактурата на фирмата дето го сменя си го пише.
Въпросче относно 1.9 двг на фолксваген. То има ли значение на 1.9 двг дали е 90к, или 101к, или 130 какво масло ще се сложи? Моля дайте предложения за скъпо и хубаво масло да я освежа мойта, мерак ми е голям :)
Също ремъците едни и същи ли са при тези двг? в Смисъл да речем ако колата е една и съща година, просто мотора да е различни коне, то същият ремък и същото масло ли се слага?
Благодаря