Първата ми кола golf mk 2 1.6d
Re: Първата ми кола golf mk 2 1.6d
А възможно ли е да се намери цял под като част за голфа, понеже е кърпен само на някои места преди години и сега си е в ръжда почти всичко, в окаяно състояние е. И ако някъде изобщо се продава под
каква му е стойността долу-горе ? Не виждам смисъл от това кърпене просто.

- iliankocov
- Автомобил: Golf 2 Edition One
- Двигател: PF 1990 NZ 1991 KR 1991 BMP 2007
Цял под няма да намериш. Можеш да намериш цяло купе 

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Те на гробищата да не мислиш, че са по-здрави от твоята. Преди 4 дни дадох чисто здраво купе на скраб с перфектни прагове и под без ръжда. Ако беше се обадил щях да ти съдействам да си решиш проблема. Сега мога само да ти пожелая късмет, че ще ти е нужен доста 

- Mario951
- Автомобил:
- Двигател:
Аз разбирам че това ти е 1-вата кола и си има голяма превързаност към нея, но струва ли си найстина да се занимаваш с този мотор 1.6 д? Порадвай и се още малко и до там според мен... За 26 години си е поживяла колата и е видяла доста път така че вероятно е готова да си замине с почести 

Друг вариант е кърпене колкото да изкара още някои 2-3 години. Не знам, бих искал наистина да си я поддържам просто защото е 1вата кола
Да имам нещо старо след време.

- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, кърпенето го остави за краен вариант! През това време търси здраво купе, да си прехвърлиш двигателя и всичко останало! През това време докато търсиш купе, ще събираш пари! Не, че няма да стане с кърпене, ама ще дадеш повече пари отколкото да си купиш здраво купе, и да прехвърлиш всичко!
В краен вариант я продаваш
В краен вариант я продаваш

Благодаря много за съветите :) а за едно ново купе долу горе какви са цените, от колко до колко могат да варират ?
- iliankocov
- Автомобил: Golf 2 Edition One
- Двигател: PF 1990 NZ 1991 KR 1991 BMP 2007
m71295 написа:Благодаря много за съветите :) а за едно ново купе долу горе какви са цените, от колко до колко могат да варират ?
800лв италианско купе без забележка... с всичко налично по него, само двигателя слагаш и си я прехвърляш на твое име и пътуваш. Купето е от Г60.