И докато майстора си реже заваря и китосва(което отне доста време понеже излезе от не много сериозните и правеше и други коли)аз реших да си направя една ехтра на предние кори.
Успех колега, продължавай напред. Всичко, което правиш и начина по-който го описваш е много приятно за четене и разглеждане. Очаквам с интерес продължението.
Благодаря колеги.Пиша и качвам снимки когато съм на работа иначе като сам свободен съм покрай колата.а за снимки,да очаквайте имам много само че ги подбирам и ми се налага да ги намалям от към мегабайтите.
Както се вижда идеята ми е отвън да е в изчистен вид без лайсини,имах възможност да си сменя и огледалата с по спортни,но тъй като не смятам да я правя бегачка реших и да не прилича на такава,а да си остане с оригиналните но боядисани.За задните вежди искам да обесня че ръбът които си е оригинално на калника е изрязан и е монтирана цяла вежда от друг преден калник(предварително направен както са издути и предните).
мммм мерси и ДА прав си си аз мога да приема и критики и похвали,и не ми пука.Просто темата може да помогне на някой друг,както аз чета други теми и си вземам поука.