Незнам за какво спорите за тези глупости.. всеки е карал като малък, всеки малко или много преувеличава, квото и да показваш, клип, снимки на 15 си все още неопитен, но си със самочувствието, че си цар.. лично аз, карал съм 1 път в града, значи връткав съм, практиката си му е майката ! Тук на ку*Валък, на тежкарлък, на гяволък може да се научим взаимно, но шофирането трябва да ти идва от вътре. Аз например карах 1 волво FH12 с ремарке, не се фукам, не се хваля, не съм казал, че съм най-добрия, но съм запознат малко или много..
ето клип ако евентуално някого не вярва.. (София складовете до летището) https://www.youtube.com/watch?v=uqnK9iDqWMU въртя се постоянно покрай тираджий и опитни шофьори и много съм разбрал на теория, практиката я има доста честичко из уличките. Колеги (набори) Не се правете на мъже карайте си на село, изчакайте докато бъдете упълномощени от ДАИ и КАТ и прочие и се връткайте тогава,както ще направя и аз

. Не бива заради вашите простотий и шофьорски умения да пострадат финансово и физически някой хора.