Така , доста отдавна не съм писал и реших да поповдигна малко темата
Ето и последната придобивка - 4 гуми Hankook Ventus S1 evo2 с размери 195/40/16
http://prikachi.com/images.php?images/273/7972273K.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/279/7972279J.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/281/7972281C.jpg

My MK3 1.8 --> VR6
Re: My MK3 1.8 (75 Hp)
Здравейте колеги . Скоро не съм писал в темата , но мисля , че се посъбраха някой неща които да покажа по автомобила си . Да започнем с по-значимите неща :) Колата вече е ниска и не прилича на Country
Смених старите напукани стопове , с нова тъмна хелла , както и оригиналните едносекционни фарове с хелла липстад

Освен по екстериора има и някой малки промени по интериора . Понеже платът на тавана ми беше станал като шатра до такава степен , че ми опираше в главата
трябваше да се подмени и така стана

След това реших да си поиграя малко и с озвучението на автомобила . Подмених пищялките на таблото както и тези в корите на вратите
Предполагам всички фенове знаем какво се пее в химна на VW , а именно "усили тоя бас в колата ти да блъска"
речено сторено 
Сега своят ред за монтиране чакат и един комплект елипси , за които все не остава време ...
.Последното нещо по интериора което направих е да сменя топката и маншона на скоростния лост с такива от голф 4 ГТИ 
Общо взето това е от мен за сега ... това е колата в моментното и състояние

Има още доста неща , които ми се иска да направя , но всичко с времето си :) Надявам се да ви хареса как върви развитието на скромния автомобил . Отворен съм и към съвети и идеи от ваша страна :)

Освен по екстериора има и някой малки промени по интериора . Понеже платът на тавана ми беше станал като шатра до такава степен , че ми опираше в главата

След това реших да си поиграя малко и с озвучението на автомобила . Подмених пищялките на таблото както и тези в корите на вратите

Предполагам всички фенове знаем какво се пее в химна на VW , а именно "усили тоя бас в колата ти да блъска"

Сега своят ред за монтиране чакат и един комплект елипси , за които все не остава време ...

Общо взето това е от мен за сега ... това е колата в моментното и състояние

Има още доста неща , които ми се иска да направя , но всичко с времето си :) Надявам се да ви хареса как върви развитието на скромния автомобил . Отворен съм и към съвети и идеи от ваша страна :)

- vank0o
- Автомобил: Golf Mk2
- Двигател: 1.6 D
Че ти си готов бре хаха. Супер е голфчето братле, едно голямо БРАВО !!! 

- jamie1
- Автомобил: Chevrolet Aveo LT
- Двигател: DOHC
Е.аси якия Голф
.Браво брат 

- AnCh0
- Автомобил: Гетеи
- Двигател: не го знам ама бяга xD
Много добре се получава голфарката, а джантите какви са марка модел ?
Re: My MK3
Здравейте ,колеги . От лятото не съм писал в темата , понеже не виждах да се проявява интерес към нея , но след като влязох наскоро във форума и останах приятно изненадан , от вас :) За това мисля да споделя с вас как върви развитието на автомобила . Старите джанти , които карам от 2 години взеха , че ми омръзнаха и реших , че трябва да се направи нещо по въпроса . След двуседмично търсене попаднах на една прилична оферта , а по-точно на Dezent C 16 7.5 / 9 j (не бяха мечтаните Brock B2 , но са доста сходни) и не можах да устоя .

Другото нещо , което ми беше омръзнало , беше стария протрит салон (всеки който се е возил в такива седалки тип "леген" знае за какво горовря
) . За това реших , че е крайно време за бъдат заменени с плитко рекаро (поради липса на дълбоко) . Речено-сторено

И последното нещо с което се сдоби голфи до сега ново CD за коледа , понеже до гъша ми беше дошло да слушам музика от трансмитера
Вече се наслаждавам на един доста по-чист и приятен звук :) Ами общо взето за момента е това ... В началото на януари 2016 г. очаквам доставката на новото окачване (койлове на TA Technix) , понеже до сега колата беше само със червени спортни пружини ФК , което вече не ми харесва . За сега довиждане от мен и весели коледни и новогодишни празници на всички

Другото нещо , което ми беше омръзнало , беше стария протрит салон (всеки който се е возил в такива седалки тип "леген" знае за какво горовря

И последното нещо с което се сдоби голфи до сега ново CD за коледа , понеже до гъша ми беше дошло да слушам музика от трансмитера

Вече се наслаждавам на един доста по-чист и приятен звук :) Ами общо взето за момента е това ... В началото на януари 2016 г. очаквам доставката на новото окачване (койлове на TA Technix) , понеже до сега колата беше само със червени спортни пружини ФК , което вече не ми харесва . За сега довиждане от мен и весели коледни и новогодишни празници на всички

- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Много добре вървиш 

- IvanMan
- джедай
- Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
- Двигател: CRLB
Много добро голфче.
Браво.
Браво.

-
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: 1Y 1994
Харесва ми,браво колега 

Благодаря на всички за хубавите мнения
Загледах се в темата и видях че доста от снимките които съм качвал в началото , в момента не се виждат за това ще ви покажа една снимка , която показва повечето промени по колата до сега

- miroslav tsvqtkov
- Автомобил: Goif III 1.8 mi
- Двигател: AAM 1992
Голчето е супер колега.На живо ще е още по хубав.И със предните джанти биваше,и сега с тези е един път.Колата е уникална. 

- Sonny_89
- Автомобил: VW Passat B7 + Opel Astra H
- Двигател: CFFB + Z19DTH
Честно казано и "автентичният" му вид не е никак лош (мое мнение) , но в момента си е "тупалка" 

- Милен Чавдаров
- Автомобил: VW Golf 3 rabbit
- Двигател: 1.6 aee
Голфа е трепач колега, браво