vr6 - Възкръсване
- slaveiko67
- Автомобил: Golf 3 GT TDI
- Двигател: AFN 96g
Re: vr6 - Възкръсване
Колега,карам с 205/45/17 на джанти 7,5J,с ЕТ 35 и не опират никъде. На 40,мисля,че ще са доста ниски и риска да кривиш джанти е доста по-голям.Карал съм и с джанти 8J,ЕТ 32 пак с 205/45/17,но с тях отзад пожулваше и се наложи интервенция на задните калнници.С 215/40/17,мисля,че ще имаш проблем с жуленето в калника.Но всичко това зависи от ЕТ-то и ширината на джантите... 

- thesuperbsk
- Автомобил: Golf MK 3
- Двигател: 2.8 AAA 1992
Така сега погледнах джантите пише, че са 7 j и Ет 37 и мисля че с 205 45 17 няма да има проблем и направо си спазарих 2 броя и ще видя как стоят и ако има проблем ще търся друг размер. Благодарности на отзовалите се 

- thesuperbsk
Така, колеги фаровете пристигнаха обаче буксата е друга и не знам как да ги монтирам с различната букса, ако някой знае дали може с някакъв преходник или ще трябва да взема друга букса. Иначе ето ги фарчетата
- Fearless
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: AZD
Продават се преходници,ако не се лъжа в Ilkomotor ги има 

- thesuperbsk
Благодаря колега.
- Daniel Kuntov
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: GTI 2.0 8V AGG
Браво за ентусиазма колега.Много ми харесва темата ти,ще следя посоянно 

- thesuperbsk
Днес пробвах джантите с гумите 205/45/17 и се оказаха супер съвпадение, лично на мен много ми харесаха, но бях взел само една джанта с една гума просто да пробвам ей така да видя как е, пробвахме и отпред и отдзад и не опираше никъде
Ето и снимки, малко с лошо качество, но като ги сложа всичките ще направя хубави снимки

Ето и снимки, малко с лошо качество, но като ги сложа всичките ще направя хубави снимки
- thesuperbsk
А също колеги забравих да питам дали ще седят добре ако се пръснат черни тези джанти или ще станат по-зле
thesuperbsk написа:А също колеги забравих да питам дали ще седят добре ако се пръснат черни тези джанти или ще станат по-зле
Въпрос на вкус

За да изглеждат по добре трябва да я свалиш малко поне с 30мм.
Ето ти нагледен пример,дори са подобни джантите.
Сиви
Черни
П.П. Джантите са 7J с ЕТ35 и с гуми 195/40/17 отпред и 205/40/17 задни
- adr3nalinchy
- Автомобил: Volkswagen Golf MK4
- Двигател: AGU
Я, я джантите които продадох преди време май ще станат форумни, пиши ЛС ако искаш да ти пратя снимки на джантите в 3 различни цвята, на тези джанти графитът им тича най много 

- thesuperbsk
Абе тия твоите седят доста добре черни, само че при мен борда е малко голям и не знам ако ги боядисам черни какъв да е борда, смисъл да си го оставя сив или да го боядисам в цвета в който са джантите. А колега тука колата е снимана веднага след като я пусна от крика гумаджията, по принцип ще падне още малко като слегне, Но по-ниска от това не искам да я правя, за сега само пружини
thesuperbsk написа:при мен борда е малко голям и не знам ако ги боядисам черни какъв да е борда
Тия джанти нямат борд,имат ръб или както там го наречеш ;)
Естествено ,че при теб трябва да е червен. Колата ти е червена а и моите джанти не са черни а графит.
П.П.
Ето какво имам предвид, графитени джанти с червен кант на червена кола.
- thesuperbsk
Ами май май ще са графит той и колегата ми изпрати снимки как изглеждат моите джанти в цвят графит и сега след тези снимки мисля направо да ги направя графитче и да си свиркам, но все още не съм сигурен за канта ще реша по натам. Thank you 

- thesuperbsk
Малко да раздвижим темата. Може би сте прочели за колата в техническия раздел, че отново е разглобена и сега се прави абсолютно всичко наново, но това не ме спря да продължа да си се занимавам с нея докато е в сервиза.
Заех се с джантите и ефекта е бих казал повече от добре. Първо ги изпратих на колегата Baspower(много точен пич, изключително доволен съм) да ги поизправи, но забравих да му кажа да ги мине на пясъкоструйка и се наложи да търкам като луд докато всичко стане перфектно за боя, но си струваше. Та боята е графит, но не е Мат, не знам защо реших да е металик там с някакви перли и още 5 съставки, но на жена ми брат се занимаваше с тези неща тъй като си е автобояджия и си разбира от работа,реших да му се доверя.
Ето и няколко снимки
Другите неща които направих са гуми 205/45/17 и така и така колата е разглобена реших и съединител/комплект да сменя.
Гумите които взех са 2 чисто нови предни и 2 задни втора ръка - новите са Пирели, а задните са Бриджстоне, като задните догодина ще изчезнат и ще взема още 2 нови.
Съединител исках да взема на Закс, но наличен имаше само феродов, та направо си взех на Люк комплект, като за кола 92година съединителя си е доста скъп, ама кеф цена няма
Сега тая седмица ще си взема колата сигурно и пак ще пиша има ли разлика от преди
Заех се с джантите и ефекта е бих казал повече от добре. Първо ги изпратих на колегата Baspower(много точен пич, изключително доволен съм) да ги поизправи, но забравих да му кажа да ги мине на пясъкоструйка и се наложи да търкам като луд докато всичко стане перфектно за боя, но си струваше. Та боята е графит, но не е Мат, не знам защо реших да е металик там с някакви перли и още 5 съставки, но на жена ми брат се занимаваше с тези неща тъй като си е автобояджия и си разбира от работа,реших да му се доверя.
Ето и няколко снимки
Другите неща които направих са гуми 205/45/17 и така и така колата е разглобена реших и съединител/комплект да сменя.
Гумите които взех са 2 чисто нови предни и 2 задни втора ръка - новите са Пирели, а задните са Бриджстоне, като задните догодина ще изчезнат и ще взема още 2 нови.
Съединител исках да взема на Закс, но наличен имаше само феродов, та направо си взех на Люк комплект, като за кола 92година съединителя си е доста скъп, ама кеф цена няма

Сега тая седмица ще си взема колата сигурно и пак ще пиша има ли разлика от преди
Сега залепи по една червена лента по ръбовете,ще отворят джантите а и няма да се слива гума и джанта по този начин. Освен всичко останало колата ти е червена.
П.П. Взимаш едно червено тиксо от 1.20лв и става перфектния кант.
П.П. Взимаш едно червено тиксо от 1.20лв и става перфектния кант.