Моето Audi A4 Душегуб Quattro
- Traytor
- Автомобил: Passat B8
- Двигател: DSRB
Re: Моето Audi A4 Душегуб Quattro
За различното усещана при ускорението на 4х4 усетих, аз не съм любител на изцеждането и стартовете. Аз обичам колата си динамична за извънградско и Audi-то, дори с проблем, имаше доста добра динамика.
- Spas
- Модератор
- Автомобил: VW Golf 2
- Двигател: 1800 RP
Koлега, първо - извинявай за сервиза. Там съм имал много добри моменти и никакви проблеми, но все пак - знаеш, сервизи са
После, това с валовете, кобилиците и повдигачите трябваше да го направиш първо, да, научил си важен урок, че не трябва да вярваш и на първи брат`чед, като си купуваш кола, но все тая..... Сега поне знаеш, че колата ти е чук иможеш спокойно да караш 150 000 км.

После, това с валовете, кобилиците и повдигачите трябваше да го направиш първо, да, научил си важен урок, че не трябва да вярваш и на първи брат`чед, като си купуваш кола, но все тая..... Сега поне знаеш, че колата ти е чук иможеш спокойно да караш 150 000 км.

- Traytor
Spas, няма за какво да се извиняваш! Въпреки проблемите, свършиха работата. Алтернативата беше да стоя без кола 2-3 седмици. Колкото до урока, с тая кола уроци много и все важни 

-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
Продавача знае ли за твоите драми и разходи?
- Traytor
Част от тях, след това ми писна да чувам "при мен нямаше никакви проблеми".
На продавача му дреме за ядовете след като се е отървал, а и след направените "хубави" ремонти от него преди продажбата.
Ама и ти колега сам си му се набил и си му дал още пари.
Основното правило е че никой не продава кола защото е много хубава, а заради проблемите и.
Та тоя твой приятел е голям играч щом е успял да ти вдигне цената още след замазването на проблемите от него.
--------
Жената караше едно Пежо 206+ 2010 но Баща и купи две Аудита А6 -205 коня- 2013 и А4-160 коня-2010 за нея. В последствие понеже някакъв го харесал на обект и му дал 2000 отгоре та А4ката замина и жената се уреди с С 180 - 2007 Компресор 156 коня. Та бях забравил как върви задно с бензинов мотор, но е добре.
Аудито го продал веднага защото се краде доста повече и майче този мотор гори доста масло от турбото макар и по нов.
Аз така го разбирам - Бащаи на жената да му омръзне нещо и да купи и даде нещо на 20000к с година около 2010.
А другото е филмиране както виждаме и то с известен като душегуб мотор.
Понеже аз няма такъв Баща, си перкам с моят Пасат 131 и покарвам на Жената като изпадне..........да ми е мирна главата.
Ама и ти колега сам си му се набил и си му дал още пари.
Основното правило е че никой не продава кола защото е много хубава, а заради проблемите и.
Та тоя твой приятел е голям играч щом е успял да ти вдигне цената още след замазването на проблемите от него.
--------
Жената караше едно Пежо 206+ 2010 но Баща и купи две Аудита А6 -205 коня- 2013 и А4-160 коня-2010 за нея. В последствие понеже някакъв го харесал на обект и му дал 2000 отгоре та А4ката замина и жената се уреди с С 180 - 2007 Компресор 156 коня. Та бях забравил как върви задно с бензинов мотор, но е добре.
Аудито го продал веднага защото се краде доста повече и майче този мотор гори доста масло от турбото макар и по нов.
Аз така го разбирам - Бащаи на жената да му омръзне нещо и да купи и даде нещо на 20000к с година около 2010.
А другото е филмиране както виждаме и то с известен като душегуб мотор.
Понеже аз няма такъв Баща, си перкам с моят Пасат 131 и покарвам на Жената като изпадне..........да ми е мирна главата.

- masc0tte
- Автомобил:
- Двигател:
Супер е аудито, дано след тези мъки, да не ти се налага дълго време да мислиш за сервизи :)
Само дизел да наливаш и течност за чистачки ;]
Ще чакам да качиш още снимки да се похвалиш с визия!
п.с. знаеш ли дали има B6 със соларен шибедах? май само А6 ги правеха с тая екстра..
Само дизел да наливаш и течност за чистачки ;]
Ще чакам да качиш още снимки да се похвалиш с визия!
п.с. знаеш ли дали има B6 със соларен шибедах? май само А6 ги правеха с тая екстра..
- Traytor
B6 със соларен със сигурност няма. Мисля че започват да ги слагат при А6 C6, но не съм толкова вещ. Благодаря за пожеланията и а дано!
- IvanMan
- джедай
- Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
- Двигател: CRLB
Не си прав.
Моята е със соларен шибедах.
Моята е със соларен шибедах.

- IvanMan
- джедай
При мен захранва вентилатора на парното.
Лятото постоянно духа вътре в купето и не позволява да се повиши температурата вътре когато се напече колата.
Температурата в купето и горе-долу като тази навън.
Лятото постоянно духа вътре в купето и не позволява да се повиши температурата вътре когато се напече колата.
Температурата в купето и горе-долу като тази навън.
- IvanMan
- джедай
Нищо не оставям, той сам си тръгва. 

-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
А акумулатора?