Ride_It_Low написа:Да,изглеждал е добре,жалко за нещастието което го е сполетяло..![]()
Относно моя проект,много съм доволен от резултата на задния калник
vit_autosofia junior написа:Колега като я завършиш ще си уредим някоя среща ако си от София или ще дойдеш на някоя месечна среща за да си направя снимка с голфа![]()
![]()
Ride_It_Low написа:vit_autosofia junior написа:Колега като я завършиш ще си уредим някоя среща ако си от София или ще дойдеш на някоя месечна среща за да си направя снимка с голфа![]()
![]()
Не съм от София но живот и здраве,като приключа тръгвам по събори и ще се видим
jrc2 написа:Имам 2 чуденки...
1:винаги съм си мислил при такива проекти и тунинги/раздувки и т.н./ какво става при еввнтуално ПТП..?
2:много силно изразен DTM силует има колата лично за мен,но мисля че тоя боди кит си плаче за двуврата кола/лично мнение пак казвам/
jrc2 написа:Имам 2 чуденки...
1:винаги съм си мислил при такива проекти и тунинги/раздувки и т.н./ какво става при еввнтуално ПТП..?
2:много силно изразен DTM силует има колата лично за мен,но мисля че тоя боди кит си плаче за двуврата кола/лично мнение пак казвам/
Фланец и голямо J.Golf_Diesel_ написа:Колега как разкрачи толкова задницата
Ride_It_Low написа:jrc2 написа:Имам 2 чуденки...
Става каквото става и с ламарината..макар,че епокса съвместим с нишки става много по-здрав,това го доказа като направих опит(удар с чук върху двете неща-ламарината се вдлъбна а body-то не).За DTM-а,това целях
Фланец и голямо J.Golf_Diesel_ написа:Колега как разкрачи толкова задницата
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта