Моят Golf II Green Pearl + 16V KR NEW !
- Смядовския
- Автомобил: vw golf MK2
- Двигател: 1990 g.
Re: Моят Golf II (Яркозеленко)
Здавейте и аз да се запиша в темата и да поздравя колегата за работата която прави с любов към голфчето.Пожелавам ти късмет за напред и нека това което смениш по колата да не се чупи.
- Golf2GTISLIVEN
- Автомобил: VW GOLF 2
- Двигател: 1.8 EV GTI + 16V KR
Мерси колега , старая се колкото мога да си го поддържам макар че не ми е лесно. Живот и здраве се надявам да видя и твоята зелена красавица че ти следя темата много ми харесва как я правиш 

Последна промяна от Golf2GTISLIVEN на Съб 02 авг 2014 21:51, променено общо 1 път.
- Смядовския
- Автомобил: vw golf MK2
- Двигател: 1990 g.
И аз благодаря колега при мен нещата стигнаха до лева иначе мерак да искаш.колата си я карам но още е без кори от вътре понеже правя изолация на вратите,и кадето се чува скарцане гледам да го елиминирам.
- Golf2GTISLIVEN
Нека напиша 1,2 реда и тук да ви попитам някои неща за да не отварям нова тема .
По голфа кой знае какво няма правено основни работи като дискове , феродо , шарнири , тампони и т.н
По голфа до седмица пристига новото сърце което ще е 2.0 16V от Пассат Б3 , така ще се кара около месец след това ще стане с КР глава и АБФ валове . Голфа до две , три седмици трябва да влиза и за боя понеже е доста окайващо състоянието , искам да ви попитам бихте ли ме носочили каквa ми се води боята с която е в момента понеже мисля да остана с същия цвят защото не ми се сменят талони . По талон пише Светло зелен гледам в нета когато напиша Monza Blue цвета ми се струва същия като сегашния ми но не мога да определя .
По голфа кой знае какво няма правено основни работи като дискове , феродо , шарнири , тампони и т.н
По голфа до седмица пристига новото сърце което ще е 2.0 16V от Пассат Б3 , така ще се кара около месец след това ще стане с КР глава и АБФ валове . Голфа до две , три седмици трябва да влиза и за боя понеже е доста окайващо състоянието , искам да ви попитам бихте ли ме носочили каквa ми се води боята с която е в момента понеже мисля да остана с същия цвят защото не ми се сменят талони . По талон пише Светло зелен гледам в нета когато напиша Monza Blue цвета ми се струва същия като сегашния ми но не мога да определя .
- Golf2GTISLIVEN
Защо не ми се струва че пак съвпада , че една такава боя че дори и аз не мога да я определя страшна работа

ето едно сравнение между тая която ми посочи ти и действително какво ми трябва :D

ето едно сравнение между тая която ми посочи ти и действително какво ми трябва :D
- push
- Автомобил: mk2
- Двигател: 1.9 TD
Предполагам е боядисвана шот оргиналдъ тряя да е като тва на втората снимка 

- Golf2GTISLIVEN
push написа:Предполагам е боядисвана шот оргиналдъ тряя да е като тва на втората снимка
Това е ясно да и преди да я взема е пребоядисвана е толкова некачествено че в момента боята пада , отдолу нито остава , нито лак , по гол метал остава купето и затова ще влиза отново за боя

От таблица по ми се струва че голфето на тия цветове избива
Колега днеска мисля чет те видях близо до Илиенци
Даже си махнахме.
Голфчето е сладурско

Голфчето е сладурско

- Golf2GTISLIVEN
Моля мисля че имаш грешка
От Сливен съм , а дори не знам за какво място ми говориш днеска с голфа е излизало само да се търси бояджия които ще се навие да пребоядисана купето че никого не иска и вече почвам да си скубя косите 

- Golf2GTISLIVEN
Голфа малко го озорихме което не е нищо за нещо с едно ремарке с малко товар, но за тази година това ще му е май последното пътешествие с любимия спутник отзад му
Наскоро си набавих с лява и дясна врата с широкия прозорец и ляв калник понеже моя е удрян и доста зле преправян от Понеделник Гоуфу влиза за нова боя
Надявам се до 29 Август да е готов всичко дозавършено и направено за да мога да дойда на Узана . Снимки ще има доста само да се почне работата в Понеделник-а за което и аз нямам търпение 

- Golf2GTISLIVEN
Re: Моят Golf II (Яркозеленко) New Color !
Днеска вече се накупиха първите материали от сорта , на течен кит , кит , и т.н . Новата боя я поръчахме , голфа днеска го разхвърлихме почти целия . Само новите врати с целия прозорец и новия калник се изшкуриха утре се почва цялото купе . От там колата заминава за камерата там ще се пръска и пече , надявам се до Узана да е готова да дойде 

- Golf2GTISLIVEN
Работата продължава с пълна пара , купето вече на 50% е готово , днеска си взех и новата боя с всичките необходими компоненти , купето до 1,2 дена влиза в камерата за течен кит , шприц и боята до 3,4 дена ще е готова , новите врати и калник и те са почти готови , китнати , направени готови за монтаж . Боята е едно друго зелено а тавана ще е черен , смятам че ще се получи добра комбинация
-
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
Това с тавана ще е голяма грешка 

- Golf2GTISLIVEN
Реших да е нещо различно да се пробва , на принципа проба-грешка
ако не стане добре по нататък ще го пребоядисаме и него в цвета на колата , нека да излезе от камерата , пребоядисана и изпечена да я видя на дневна светлина