Днес след като направи така усетих много гаден мирис на дизел, да не би някоя дюза да умря, утре ще ги видя с VCDS да видим и там какво става. Вчера след като развих оста на актуатора с един оборот, днес беше още по зле, този път повече време се задържа проблема, странна работа
След като го навих с един оборот проблема се задържа за 1 мин точно, чудя се дали да не го навия 2 оборота.
Били са хубави като нови до към 3-5 години от там нагоре вече всичко почва да се обажда.Просто така ги правят по-новите коли. Както каза колегата, добре че сам си я правиш , но като сметнеш колко часа си отделил за това.... Всяка седмица да разглобяваш нещо.... Като съм говорил с комшията за 2 години е дал около 2000-2500 за ремонти.betaserk написа:Всяка кола си иска своето, колега! От както я имам за 8 месеца съм сменил подкачващата помпа в резервоара 104 лв, шайбата на генератора 65лв и шестостен със зегерката 13 лв, и един носач с тампон от които използвах само носача 65 лв, според мен е доста малко в сравнение с някой други колеги дали милиони по колите си, ако пък си от тези дето не искат и 5 лв да дадат по колата си, значи си още един убиец по пътищата, поддържам си колата в блестящо състояние, парите не ме интересуват, моя живот и живота на другите е по важен! Ето тук може да следите какво съм правил и колко дизел съм заредил и всичко... https://www.spritmonitor.de/en/detail/784005.html
Та всеки с мерака си, то ако ми каже някой, че има голф 3-ка да кажем и не е правил нищо по нея, това е като мита за 6 на 100 в града
Знаем ги тези неща, не сме от вчера! Българска работа, цял ден си под колата и като идеш при приятели се започва, кой аз ли ве, моята само я карам, не съм я пипнал, много ме дразнят такива приказки
Здраве да има само колеги, другото е временно! Не съжалявам за колата и за секунда, колата е супер и като дизайн и като всичко и не се оплаквам чул недочул от бабите, а гледам от първа ръка. Ако си мислите, че като си купите нова кола до там свършва всичко и вече само ще карате 5 години се лъжете ама много много жестоко. Там цифрите за всичко са умножени по 5. Колите са си супер, но искат гледане, а не само каране като българина и после да реве, че колите били боклуци. За да имаш кола трябва да имаш и възможност да я гледаш и като се развали нещо да го направиш и да продължиш, както вече казаха колеги, аз мога за сега, живот и здраве и Audi A6 C6 240 коня ще взимам
комби

betaserk написа:Ако си мислите, че като си купите нова кола до там свършва всичко и вече само ще карате 5 години се лъжете ама много много жестоко. Там цифрите за всичко са умножени по 5.
Пожелавам ти някой ден да можеш да си позволиш нова кола и да разбереш за какво иде реч 

betaserk написа:мита за 6 на 100 в града![]()
Знаем ги тези неща, не сме от вчера!
(които не са чак пък толкова скъпи)

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 30 госта