1986 Vw Golf GTI 16V KR
- negodnika
- Автомобил: Golf MK II GTI+GL
- Двигател: PB+EZ
- Контакти:
Re: 1986 Vw Golf GTI 16V KR
Уникална работа! Как възстанови предната табелка. :)
- kazakstaneca
- Автомобил:
- Двигател:
Финиша на джантите е така наречения бръш ефект, който максимално се доближава до машинния заводски вид. Сложил съм им и керамично покритие, не са мръднали няколко месеца, вече съм набучил железарките.
Благодаря ти! Всички табелки бяха голям филм, облепвах, отсичах… мислих със спрей, после реших да ги рисувам с четка… Предната е пръсната черен мат, понеже беше най-зле, а всичко друго е облепено, тоест стикер. По същия начин са и задните с изключение, че нямаха нужда от боя на черния фон.
Всички са направени абсолютно перфектно, не знам колко ще издържат, аз все още не пипам колата като я мия, тоест само пръскам пяна и след това вода, карам я вече пети месец и не са мръднали. Правени са при човек, който може би повечето от вас познават Тошко от Варна, ще дам координати на всеки, който има нужда.
negodnika написа:Уникална работа! Как възстанови предната табелка. :)
Благодаря ти! Всички табелки бяха голям филм, облепвах, отсичах… мислих със спрей, после реших да ги рисувам с четка… Предната е пръсната черен мат, понеже беше най-зле, а всичко друго е облепено, тоест стикер. По същия начин са и задните с изключение, че нямаха нужда от боя на черния фон.
Всички са направени абсолютно перфектно, не знам колко ще издържат, аз все още не пипам колата като я мия, тоест само пръскам пяна и след това вода, карам я вече пети месец и не са мръднали. Правени са при човек, който може би повечето от вас познават Тошко от Варна, ще дам координати на всеки, който има нужда.
- kazakstaneca
- Автомобил:
- Двигател:
- tonkogtd
- Автомобил: Golf GTD Polo GTI
- Двигател: JR-1991 BJX-2006
Красота!
Поздравления за положения труд по автомобила!
Поздравления за положения труд по автомобила!