VW Golf 3 PLW PU 17-ки
Re: VW Golf 3
Колега ще сменяш ли тапицерията на тавана.Интересно ми е колко ти излезнаха пластмасите за салона.Аз моите ги пръснах със спрей,но не стана много добре,понеже този спрей не е за такива повърхности.
- Станислав-голф
- Автомобил: Vw Golf MK3
- Двигател:
Моите пластмаси ги взех от колега от форума на добра цена,а за тавана ще си е така само ще го сменя скоро с друг че моя почва да висва.Колеги дайте малко мнения за тази фарове

Че ми харесват от доста време и то най-много заради готиният габарит,а и все пак имат лупи

Че ми харесват от доста време и то най-много заради готиният габарит,а и все пак имат лупи
Последна промяна от Станислав-голф на Пон 28 яну 2013 13:31, променено общо 1 път.
- icotoooo
- Автомобил: VW Golf MKIV GT-TDI
- Двигател:
Според мен двусекционна Hella с поставени лупи на късите е по-добър вариянт от тези.
- GTI 16V ABF
- Автомобил: VW Corrado
- Двигател: 2.8 VR6 - AAA
icotoooo написа:Според мен двусекционна Hella с поставени лупи на късите е по-добър вариянт от тези.

- Станислав-голф
- Двигател:
Колеги давайте мнения за фарове от 2-та модела моите си и тези които съм показал понеже това искам а а не правени фарове
- icotoooo
- Автомобил: VW Golf MKIV GT-TDI
- Двигател:
Станислав-голф написа:Колеги давайте мнения за фарове от 2-та модела моите си и тези които съм показал понеже това искам а а не правени фарове
В такъв случай тези изглеждат по-добре
- jelevbg
- Автомобил: Golf III
- Двигател: AHU 1997
- Контакти:
Единственото което не ми харесва на тези фарове е ейнджъл айса
ако беше с бмв разбирам ама... 

jelevbg написа:Единственото което не ми харесва на тези фарове е ейнджъл айсаако беше с бмв разбирам ама...
Що бре , на голфето пак му тичкат

- Станислав-голф
- Двигател:
Да наистина им тичкат
Поне на мен много ми харесва и затова и лупите ги зимам

Поне на мен много ми харесва и затова и лупите ги зимам
- jelevbg
- Автомобил: Golf III
- Двигател: AHU 1997
- Контакти:
Y.J написа:Що бре , на голфето пак му тичкат

- GTI 16V ABF
- Автомобил: VW Corrado
- Двигател: 2.8 VR6 - AAA
Колега да те попитам колко кинти си приготвил за фарове ?
- Станислав-голф
- Двигател:
Отказвам се от смяна фаровете поне за сега,а иначе щях да давам моите и малко пари.Сега имам подарък за рожденния ден(вчера) от колежката ''голф-тди'' а именно нещо което ме кефи адски много и е направен така че да си паля с него

А днес се запознах с колегата ''Радо Пеев'' и от него взех веждичките на фаровете и решетката които са направени така наречения стил (Stiker Bomb)а и е готино че ако ми писнат и ги сваля от долу е точно моята боя

А днес се запознах с колегата ''Радо Пеев'' и от него взех веждичките на фаровете и решетката които са направени така наречения стил (Stiker Bomb)а и е готино че ако ми писнат и ги сваля от долу е точно моята боя

Последна промяна от Станислав-голф на Пон 28 яну 2013 13:32, променено общо 1 път.
- Станислав-голф
- Двигател:
Ето нов материал от днес.С помощта на колегата ''Радо Пеев'' и частите му от стария голф mhihi
Така 1-во махане на старата 5-та врата

Една снимка без врата

Тук вече сложената врата която е изчистена и е в цвета на колата ми + стопове Magic Color Blue от които аз имах ляв и от Радо зех десен

Така 1-во махане на старата 5-та врата

Една снимка без врата

Тук вече сложената врата която е изчистена и е в цвета на колата ми + стопове Magic Color Blue от които аз имах ляв и от Радо зех десен

Последна промяна от Станислав-голф на Пон 28 яну 2013 13:39, променено общо 2 пъти.