Добре ти се получават нещата. За джанти каква е идеята? п.с. Номера на предната броня дано си го залепил с черен силикон или монтажно лепило, че ако се държи само на тая рапидка(и обикновен силикон) може някоя сутрин да си намериш голфа с Clean Look.
T.C.T. написа:С бели мигачи и бленди според мен ще е по-добре.
То това с фолиото беше пробно да видя как ще стои със черни мигачи и бленди и аз смятам да го махна просто искам да я изкарам и да я огледам даже и жълтото фолио ще разлепя най-вероятно, че много шаренийка става
Пешо определено е по-добре, а между другото на бронята и е боядисана само черната част от горе надолу не е пипана
Няма ли нитове за номера в България? Праскаш 2 сини в синята част и 2 бели срещу тях и не се забелязват почти и няма мърдане номера , особено ако са тези който стават на цветенце отзад.
Ето бе днес като слагах 16-ките викам да я цъкна, че ше се размрънкаш ама вече е без черното фолио на мигачите и блендите
Има тук там някоя забележка по боята, но като цяло за тази цена съм доволен, а и по нататък ще се довършва Ще има и по-хубави снимки, но фотографа трябва да се върне