Честито за спирачките, писал си че при рязко спиране задницата клеква това дали няма да е проблем при заледените участъци от пътя ?
Vw Bora "Blacky"
- adr3nalinchy
- Автомобил: Volkswagen Golf MK4
- Двигател: AGU
Re: Vw Bora New Rims BBS RC 336
Ееее Силвене отдавна не можем да си попишем така за подобренията които сме замислили и т.н. виждам че напредваш и това може само да ме радва.
Честито за спирачките, писал си че при рязко спиране задницата клеква това дали няма да е проблем при заледените участъци от пътя ?
- Viktor Cankov
- Автомобил:
- Двигател:
Единственото положително нещо от този безсмислен за мен упгрейд е визията. Разбирам да караме коли по 400-500к.с. да, но масово тук караме по 150-160коня, и всеки с някакви дискове по-големи от джантите ми и по-лошо спиращи от моите Cd дискчета
Чакам храненето
Силвенка знаеш, че Мнооого ме кефят всичките ти мпс-та , така че не целя някаква дразга. Имал-дал 
Чакам храненето
Силвенка знаеш, че Мнооого ме кефят всичките ти мпс-та , така че не целя някаква дразга. Имал-дал 
- silven-VW FOREVER
- Автомобил: Audi A6 Audi A1
- Двигател: FSI TFSI
Момчета, не съм от хората които искат да чуват само хвалби за колите си. Тенсайка, няма проблем със заледените участъци, вече я пробвах. Просто вече спира доста равномерно и не се предава цялото усилие към предните спирачки.
Цаняк, трябваше да свалям спирачки така или иначе за пълна ревизия и реших да направя тоя ъпгрейд пък и излезе много тънки пари. Скоро ще има окачване и нови гуми за RC-то
Цаняк, трябваше да свалям спирачки така или иначе за пълна ревизия и реших да направя тоя ъпгрейд пък и излезе много тънки пари. Скоро ще има окачване и нови гуми за RC-то

- Viktor Cankov
- Автомобил:
- Двигател:
Какво окачване бе Лудия, нали си с пружини, височината е перфектна, има визия,има стойка, та даже вози и комфортно... 
- silven-VW FOREVER
Може още да се пусне. В момента е 30/40, но иска по 1-2 пръста и отпред и отзад. За зимата с 16-те тая височина е перфектна, но пролетта с RC-то си става малко като джипче. Окачването вече е намерено. Остана само да спазарим цената да е по-адекватна и скачам в боя.

- RoadRunner
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: ASZ 2003
Надолу, надолу :)
- Tipsy
- Автомобил:
- Двигател:
silven-VW FOREVER написа:При теб има един много хубав вариант за спирачки от Passat W8 и мисля, че знам кой продава именно такива пълен комплект. Сменят се дискове, съпорти и апарати, но в твоя случай не съм сигурен за апаратите.
При тоя вариант май се забравят 16ките. А дали не може да стане и на гоуф?
- FELIPE
- Автомобил: VW Bora 2002
- Двигател: ASZ

- Shocked
- Автомобил: VW Bora 1.9 TDI
Като видях снимката разбрах защо ми каза, че ще ми е малко такава височина
Ще очаквам с нетърпение да видя стойката с новото окачване 
Ще очаквам с нетърпение да видя стойката с новото окачване 
- RoadRunner
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: ASZ 2003
FELIPE написа::biggrin Като чуя за сваляне и то принудително и ми настръхва косъма,настоящата ми кола по-ниска заводско ли е,междуосовото ли и идва в повече не знам,но е ужас,а я дават 14,2 см срещу 14,5 на Bora заводска височина,искам да кажа,че свалянето си е чисто осакатяване на колата,ама всеки си знае
Фика, ще видиш голфа на пролет :)
- FELIPE
- Автомобил: VW Bora 2002

- Luciano
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9TDI AHF
- Контакти:
RoadRunner написа:FELIPE написа::biggrin Като чуя за сваляне и то принудително и ми настръхва косъма,настоящата ми кола по-ниска заводско ли е,междуосовото ли и идва в повече не знам,но е ужас,а я дават 14,2 см срещу 14,5 на Bora заводска височина,искам да кажа,че свалянето си е чисто осакатяване на колата,ама всеки си знае
Фика, ще видиш голфа на пролет :)
стига па ти с тоя голф и в на хората темите ве...
- silven-VW FOREVER
Фильо, различни виждания имаме. Ако колата не е ниска, каквото и да правиш никога няма да изкараш адекватна визия. Още повече имам красиви джанти които си изискват колата да е ниска за да стоят още по-добре. Аз няма да избруталвам със свалянето. Ще бъде маалко по-ниска от синята поради причината, че няма да мога да влизам в гаража. Утре ще си взема фара от ремонт и остана да поръчам преходници и до нова година ще са на колата.
- silven-VW FOREVER
Блудния син се завърна от лечебницата
Държа да подчертая, че много хора тоя фар изобщо го отписваха да става нещо от него ама.. Попаднах на много добър майстор който с много желание успя да го възстанови на 99%. Тея дни следва едно обстойно изчистване на лупата и рефлектора, да взема букси и да се монтират вече, че нямам търпение.

Държа да подчертая, че много хора тоя фар изобщо го отписваха да става нещо от него ама.. Попаднах на много добър майстор който с много желание успя да го възстанови на 99%. Тея дни следва едно обстойно изчистване на лупата и рефлектора, да взема букси и да се монтират вече, че нямам търпение. 
- Viktor Cankov
- Автомобил:
- Двигател: