Историята е много тъпа. Колата по талон е червена, а в момента е мат. А защото има запор по един стар кредит, който е почти нулиран вече, не мога да сменя талона. Като не мога да сменя талона, не мога да мина годишен преглед. Спряха я заради това. Или както се изразиха префинините гадове, "промяна на конструкцията" хахаха.
Още по-интересния момент е, че чудния двигател, който ми напълни днес душата по магистралата, няма дикименти

За сто лева толкоз.
С тоя педалския стикер направо ми убиха фантазиите днес. Но съм се зарекал докато не вкарам голфа в законови рамки да не го пипам. Ще се мислят всякакви начини.
Абе изобщо тая година тръгна много на криво. Здраве да има и работа, другото лесно. И за капак на всичко получих уведомление от инспекцията по труда за ревизия на фирмата. Кой знае кой тъпак от конкуренцията прави мизерии.
Иначе да дам финален репорт за колата. Двигателя е толкова тих, че на светофарите ми изкарва акъла че колата е загаснала. Без майтап. Фаровете светят като за световно. Перфектни. Като за кола в движение разбира се

За тия без движение - нъцка