VW Golf mk2 / 1.6D GL Rollin' On Steelies
-
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
Re: Volkswagen Golf mk2 1.6 Diesel / OEM+
Габарит ли си им вкарал или дойдоха готови 

- Weezy
- Автомобил: VW Golf mk2 1987
- Двигател: JP
- Контакти:
Няма ве, просто беше на аварийни 

- iliankocov
- Автомобил: Golf 2 Edition One
- Двигател: PF 1990 NZ 1991 KR 1991 BMP 2007
Страхотни са! Следващото нещо, което ми е като трън в очите е предната маска. Помисли за слагане на такава с 4 фара с широките ребра или същата, само че с 2-та фара 

- AE86
- Автомобил: Jetta mkII
- Двигател: PN 1989
Ще слушаш батковците какво ти говорят :) Получи се много добре
Едни брони от ГТИ може да се замислиш с червеният кант

- Weezy
- Контакти:
iliankocov написа:Страхотни са! Следващото нещо, което ми е като трън в очите е предната маска. Помисли за слагане на такава с 4 фара с широките ребра или същата, само че с 2-та фара
Тук вече не мога да се съглася

Колата е 1986 год., с малкия прозорец, решетка с тесни ребра си е задължителна просто. Стремя се да бъде максимално old school, нито ел. стъкла не смятам да слагам, напоследък взех да се замислям дали да не оставя и таблото с giant clock, както му викат във вортекса

Имах две решетки с 4 фара, но ги продадох, тъй като не мисля да ги слагам.
Колата ще си остане така, както я виждате в момента + ниско окачване и други джанти, разбира се и по салона ще има още малко корекции.
Долу-горе е такъв идеала ми за това, как трябва да изглежда една Голф 2-ка /с малки разлики/->

AE86 написа:Ще слушаш батковците какво ти говорят :) Получи се много добреЕдни брони от ГТИ може да се замислиш с червеният кант
Колата е 1.6 чист дизел, а не GTI, следователно броните ще си останат с лъскав кант, или пък въобще няма да имат кант, не съм го доизмислил нацяло.
- KURASH
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:

- Weezy
- Контакти:
Задължително, само да я изсипя на земята, че сега не е много за фотосесии. 

- KURASH
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Е то нашата фотосесия ще е с работно заглавие "Грозното патенце" Далеч съм от мисълта че ще се сървеноваваме с перфектните вагени от феста примерно. Поне моята ще си остане патенце, а на теб ти желая да я превърнеш в Красив Лебед

- jocha
- Автомобил: VW Golf 2
- Двигател: 1.3NZ 1990
Супер става особено белите стъкла на мигачите са друга бира и на цвета на колата седят един път...независимо че търкалям 2-ка бордо на цвят белият и небесно синият са ми слабост поради простата причина че на тях се връзва всичко и може да експериментираш и се получават уникални резултати...някой път като идвам към Стара Загора трябва да ги поставим пред обектива 

- Weezy
- Контакти:
Благодаря колега. За снимките, няма проблем, ще ги наснимаме двамата дъртьовци 

- mupk0
- Автомобил: Mercedes Benz S202
- Двигател: C200 Kompressor
- Контакти:
срежи си скоростният лост с 2-3см да слезе леко надолу.хем няма да стърчи от кожата,хем ще ти е една идея по-удобно.Аз моят го свалих с толкова и останах много доволен и пак беше леко над седалките....
- iliankocov
mupk0 написа:хем няма да стърчи от кожата
ми то оригинално там трябва да си има гумичка, която да държи маншона изпънат. Виж на моите снимки как е

- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
Weezy написа: Единственото, което ще направя по решетката е, да си купя друга (същата) ...
Имах две решетки с 4 фара, но ги продадох, тъй като не мисля да ги слагам.
Аз имам 2 решетки, от този модел, който ти трябва. Ако имаше една решетка за 4 фара, щяхме да ги врътнем

- Weezy
- Контакти:
mupk0 написа:срежи си скоростният лост с 2-3см да слезе леко надолу.хем няма да стърчи от кожата,хем ще ти е една идея по-удобно.Аз моят го свалих с толкова и останах много доволен и пак беше леко над седалките....
Тогава пък хептен ще ми идва далеч, скоростния лост. Не знам тия голфове как са ги мислили, ама явно не са за хора над 1.90

iliankocov написа:mupk0 написа:хем няма да стърчи от кожата
ми то оригинално там трябва да си има гумичка, която да държи маншона изпънат. Виж на моите снимки как е
Да, така е. На мен тази гумичка ми липсва и затова е така, то целия маншон ми е за смяна, че е оръфан.
Сега сбирам леФ за Крушуна, че много ми се ходи, надявам се дотогава поне да успея да я тръшна на земята, ама досега не съм сменял пружини и ми се струва непосилно за човек, който не е правил тази операция досега

- iliankocov
Weezy написа:mupk0 написа:срежи си скоростният лост с 2-3см да слезе леко надолу.хем няма да стърчи от кожата,хем ще ти е една идея по-удобно.Аз моят го свалих с толкова и останах много доволен и пак беше леко над седалките....
Тогава пък хептен ще ми идва далеч, скоростния лост. Не знам тия голфове как са ги мислили, ама явно не са за хора над 1.90Като си дам седалката максимално назад, така че да ми е удобно, и като се облегна на облегалката и едвам стигам скоростния лост, даже като съм на 5-та, трябва да се надигам леко да го стигна
И сега си държа седалката доста напред, краката ми са свити, но пък поне стигам скоростите
iliankocov написа:mupk0 написа:хем няма да стърчи от кожата
Да, така е. На мен тази гумичка ми липсва и затова е така, то целия маншон ми е за смяна, че е оръфан.
Сега сбирам леФ за Крушуна, че много ми се ходи, надявам се дотогава поне да успея да я тръшна на земята, ама досега не съм сменял пружини и ми се струва непосилно за човек, който не е правил тази операция досега
Не е сложно, но после на реглаж трябва да се ходи. Иначе имаше някъде тема как се прави точно ;) Ако не можеш да намериш - пиши да ти обясня по - подробно