VW Golf mk2 / 1.6D GL Rollin' On Steelies

Разкажете, споделете, похвалете се със своя Volkswagen - тук всеки може да има тема
golfmk1
Low rider
Автомобил: OLD
Двигател: OTO

Re: Volkswagen Golf mk2 1.6 Diesel / OEM+

Мнениеот golfmk1 » Пет 15 мар 2013 16:22

Габарит ли си им вкарал или дойдоха готови :wink

Потребителски аватар
Weezy
Автомобил: VW Golf mk2 1987
Двигател: JP
Контакти:

Мнениеот Weezy » Пет 15 мар 2013 16:46

Няма ве, просто беше на аварийни :mhihi

Потребителски аватар
iliankocov
Автомобил: Golf 2 Edition One
Двигател: PF 1990 NZ 1991 KR 1991 BMP 2007

Мнениеот iliankocov » Пет 15 мар 2013 17:00

Страхотни са! Следващото нещо, което ми е като трън в очите е предната маска. Помисли за слагане на такава с 4 фара с широките ребра или същата, само че с 2-та фара :th_up

Потребителски аватар
AE86
Автомобил: Jetta mkII
Двигател: PN 1989

Мнениеот AE86 » Пет 15 мар 2013 17:10

Ще слушаш батковците какво ти говорят :) Получи се много добре :th_up Едни брони от ГТИ може да се замислиш с червеният кант

Потребителски аватар
Weezy
Контакти:

Мнениеот Weezy » Пет 15 мар 2013 17:18

iliankocov написа:Страхотни са! Следващото нещо, което ми е като трън в очите е предната маска. Помисли за слагане на такава с 4 фара с широките ребра или същата, само че с 2-та фара :th_up

Тук вече не мога да се съглася :mhihi
Колата е 1986 год., с малкия прозорец, решетка с тесни ребра си е задължителна просто. Стремя се да бъде максимално old school, нито ел. стъкла не смятам да слагам, напоследък взех да се замислям дали да не оставя и таблото с giant clock, както му викат във вортекса :biggrin . Единственото, което ще направя по решетката е, да си купя друга (същата), тъй като на тази всички щипки са и счупени и е захваната с 2 видии. Както и за хромирания кант все още не съм решил дали да остане.
Имах две решетки с 4 фара, но ги продадох, тъй като не мисля да ги слагам.
Колата ще си остане така, както я виждате в момента + ниско окачване и други джанти, разбира се и по салона ще има още малко корекции.
Долу-горе е такъв идеала ми за това, как трябва да изглежда една Голф 2-ка /с малки разлики/->
Изображение

AE86 написа:Ще слушаш батковците какво ти говорят :) Получи се много добре :th_up Едни брони от ГТИ може да се замислиш с червеният кант

Колата е 1.6 чист дизел, а не GTI, следователно броните ще си останат с лъскав кант, или пък въобще няма да имат кант, не съм го доизмислил нацяло.

Потребителски аватар
KURASH
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот KURASH » Съб 16 мар 2013 22:16

:th_up Всичко върви много добре, Ако решиш някой път кажи да изкъпя моята красавица и да им направим една подобаваща фотосесия :mhihi :18b :18b

Потребителски аватар
Weezy
Контакти:

Мнениеот Weezy » Съб 16 мар 2013 22:35

Задължително, само да я изсипя на земята, че сега не е много за фотосесии. :mrgreen

Потребителски аватар
KURASH
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот KURASH » Нед 17 мар 2013 12:15

Е то нашата фотосесия ще е с работно заглавие "Грозното патенце" Далеч съм от мисълта че ще се сървеноваваме с перфектните вагени от феста примерно. Поне моята ще си остане патенце, а на теб ти желая да я превърнеш в Красив Лебед :th_up
:love.vwclub

Потребителски аватар
jocha
Автомобил: VW Golf 2
Двигател: 1.3NZ 1990

Мнениеот jocha » Съб 23 мар 2013 13:44

Супер става особено белите стъкла на мигачите са друга бира и на цвета на колата седят един път...независимо че търкалям 2-ка бордо на цвят белият и небесно синият са ми слабост поради простата причина че на тях се връзва всичко и може да експериментираш и се получават уникални резултати...някой път като идвам към Стара Загора трябва да ги поставим пред обектива :th_up

Потребителски аватар
Weezy
Контакти:

Мнениеот Weezy » Съб 23 мар 2013 13:54

Благодаря колега. За снимките, няма проблем, ще ги наснимаме двамата дъртьовци :Mr Green Fun

Потребителски аватар
mupk0
Автомобил: Mercedes Benz S202
Двигател: C200 Kompressor
Контакти:

Мнениеот mupk0 » Нед 24 мар 2013 0:47

срежи си скоростният лост с 2-3см да слезе леко надолу.хем няма да стърчи от кожата,хем ще ти е една идея по-удобно.Аз моят го свалих с толкова и останах много доволен и пак беше леко над седалките....

Потребителски аватар
iliankocov

Мнениеот iliankocov » Нед 24 мар 2013 10:57

mupk0 написа:хем няма да стърчи от кожата

ми то оригинално там трябва да си има гумичка, която да държи маншона изпънат. Виж на моите снимки как е :a045

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Нед 24 мар 2013 11:02

Weezy написа: Единственото, което ще направя по решетката е, да си купя друга (същата) ...
Имах две решетки с 4 фара, но ги продадох, тъй като не мисля да ги слагам.

Аз имам 2 решетки, от този модел, който ти трябва. Ако имаше една решетка за 4 фара, щяхме да ги врътнем :Mr Green Fun

Потребителски аватар
Weezy
Контакти:

Мнениеот Weezy » Нед 24 мар 2013 11:11

mupk0 написа:срежи си скоростният лост с 2-3см да слезе леко надолу.хем няма да стърчи от кожата,хем ще ти е една идея по-удобно.Аз моят го свалих с толкова и останах много доволен и пак беше леко над седалките....

Тогава пък хептен ще ми идва далеч, скоростния лост. Не знам тия голфове как са ги мислили, ама явно не са за хора над 1.90 :mhihi Като си дам седалката максимално назад, така че да ми е удобно, и като се облегна на облегалката и едвам стигам скоростния лост, даже като съм на 5-та, трябва да се надигам леко да го стигна :eek И сега си държа седалката доста напред, краката ми са свити, но пък поне стигам скоростите :Mr Green Fun

iliankocov написа:

ми то оригинално там трябва да си има гумичка, която да държи маншона изпънат. Виж на моите снимки как е :a045

Да, така е. На мен тази гумичка ми липсва и затова е така, то целия маншон ми е за смяна, че е оръфан.

Сега сбирам леФ за Крушуна, че много ми се ходи, надявам се дотогава поне да успея да я тръшна на земята, ама досега не съм сменял пружини и ми се струва непосилно за човек, който не е правил тази операция досега :Mr Green Fun

Потребителски аватар
iliankocov

Мнениеот iliankocov » Нед 24 мар 2013 11:40

Weezy написа:
mupk0 написа:срежи си скоростният лост с 2-3см да слезе леко надолу.хем няма да стърчи от кожата,хем ще ти е една идея по-удобно.Аз моят го свалих с толкова и останах много доволен и пак беше леко над седалките....

Тогава пък хептен ще ми идва далеч, скоростния лост. Не знам тия голфове как са ги мислили, ама явно не са за хора над 1.90 :mhihi Като си дам седалката максимално назад, така че да ми е удобно, и като се облегна на облегалката и едвам стигам скоростния лост, даже като съм на 5-та, трябва да се надигам леко да го стигна :eek И сега си държа седалката доста напред, краката ми са свити, но пък поне стигам скоростите :Mr Green Fun

iliankocov написа:

Да, така е. На мен тази гумичка ми липсва и затова е така, то целия маншон ми е за смяна, че е оръфан.

Сега сбирам леФ за Крушуна, че много ми се ходи, надявам се дотогава поне да успея да я тръшна на земята, ама досега не съм сменял пружини и ми се струва непосилно за човек, който не е правил тази операция досега :Mr Green Fun

Не е сложно, но после на реглаж трябва да се ходи. Иначе имаше някъде тема как се прави точно ;) Ако не можеш да намериш - пиши да ти обясня по - подробно :beer

Върни се в “Моят Volkswagen”