Golf 4 R32 ®

Разкажете, споделете, похвалете се със своя Volkswagen - тук всеки може да има тема
Red Devil
Автомобил: MK4
Двигател: ASV+

Re: Golf 4 R32

Мнениеот Red Devil » Вто 08 яну 2013 18:25

feniksgod написа:
cherymanus написа:Брат,Alpinдаa ми харесва и на мен,незнам обаче, дали не се отклоняваш от това което преследваш-всичко да ти е оригинално?!!!

Аз съм за оригинала или ...........
http://www.dynavin.com/products/product_dnv_vw1.php
Според мен Alpin-а няма да стой добре, защото се различава коренно с визията спрямо елементите в колата. Докато dynavin-а мисля, че се връзва перфектно, стига да ти се дават пари де.
Нещо ВАЖНО да кажа, трябва на теб да ти харесва най-вече. Това което ние мислим си е наше мислене и като задълбаем, се получава чисто хейтене и превъзнасяне от наша страна.

а с тези заоблени ъгли, не трябва ли преправяне на централната конзола?

Потребителски аватар
MAYKI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот MAYKI » Вто 08 яну 2013 19:11

Red`Devil написа:
feniksgod написа:
cherymanus написа:Брат,Alpinдаa ми харесва и на мен,незнам обаче, дали не се отклоняваш от това което преследваш-всичко да ти е оригинално?!!!

Това не става за Голф 4 и т.н.
Този модел е за Голф 5/6 и т.н.

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Вто 08 яну 2013 21:15

Вурал, сигурно е много функционален този Алпин, ама на R32 интериор ще стои като китайски супер автър маркет. Мега кич ми изглежда така на снимка и просто нямам идея тоя хром на кво ще ти се върже. Копчето да не казвам като кво стърчи.

Остави си оригиналното нави за престиж и визия. Бъди ретро, слушай радио или си купи хCar link.

Ако искаш да обедениш визия и функционалност - Китайска реплика за Голф 4, Пасат б5.5... по 600лв са из ибея има ги и втора ръка. Не могат само да пущат пералнята и да простират дрехи.

Потребителски аватар
kgdim
Автомобил: MK4 Black ...
Двигател:

Мнениеот kgdim » Вто 08 яну 2013 21:32

morfei1 написа:Вурал, сигурно е много функционален този Алпин, ама на R32 интериор ще стои като китайски супер автър маркет. Мега кич ми изглежда така на снимка и просто нямам идея тоя хром на кво ще ти се върже. Копчето да не казвам като кво стърчи.

Остави си оригиналното нави за престиж и визия. Бъди ретро, слушай радио или си купи хCar link.

Ако искаш да обедениш визия и функционалност - Китайска реплика за Голф 4, Пасат б5.5... по 600лв са из ибея има ги и втора ръка. Не могат само да пущат пералнята и да простират дрехи.

:да: И аз съм на това мнение всичко друго освен оригиналното нави стои като подарено

Потребителски аватар
Golf4V6
Автомобил: VW Golf mk4 V6 4motion 2000
Двигател: 3.2 BFH 2003

Мнениеот Golf4V6 » Вто 08 яну 2013 21:34

MAYKI написа:
Red`Devil написа:
feniksgod написа:

Това не става за Голф 4 и т.н.
Този модел е за Голф 5/6 и т.н.

При желание става ама... scare
http://www.youtube.com/watch?v=2QpWSldtkbE

Потребителски аватар
MK4
Автомобил: Seat Leon
Двигател: ARY 2003

Мнениеот MK4 » Вто 08 яну 2013 23:17

Доста тъпо стои тоя RNS510 в МК4.
Наистина най-доброто е китайска реплика с външния вид на оригинала. Сега гледам даже с Android са пуснали.

Потребителски аватар
MAYKI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот MAYKI » Сря 09 яну 2013 0:03

При желание става ама... scare
http://www.youtube.com/watch?v=2QpWSldtkbE[/quote]

Това ,ако го видя в кола на живо не ме интересува на кой е ще го искарам с "кирка" е.ати циганията

П.П. и пак не е модел който е посчен това е за туарег т5 или нещо подобно

Имам китайче на голф 4 с фейса на оригинала ама не избута май и 3 месеца бачка ,но само за цвят
някой ,ако ги бори казвайте

Потребителски аватар
GALIANO
Автомобил: Cupra 300
Двигател:

Мнениеот GALIANO » Сря 09 яну 2013 0:53

morfei1 написа:Вурал, сигурно е много функционален този Алпин, ама на R32 интериор ще стои като китайски супер автър маркет. Мега кич ми изглежда така на снимка и просто нямам идея тоя хром на кво ще ти се върже. Копчето да не казвам като кво стърчи.

Митак аз хCar link си купих,чакам само да пристигне.Купих алпина защото ползвам винаги Айсифона или Айпода в колата.Аплина е пригоден точно за тези модели,вади и добър звук.Ето и как стои :)

Изображение

От 1 месец слушам само радио,писна ми :)Не че ми остава много време да карам колата де.Чакам само да пристигне микрофона за да свържа TMC -то и телефона към навито.Много кабел много нещо стана.Ще има всички екстри за модела heavy metal zork Остана само да си намеря хубаво табло с големия диспей.RNS 510 никога няма да сложа :да:

Потребителски аватар
skary9
Автомобил: Vw MK3
Двигател:

Мнениеот skary9 » Сря 09 яну 2013 1:26

Със здраве да си го ползваш :)

Потребителски аватар
cherymanus
Автомобил: VW Golf 4 R32
Двигател: R32 BFH 2004

Мнениеот cherymanus » Сря 09 яну 2013 7:06

Този Алпин вярно изглежда много китайски,аз си сложих оригинално нави и си поръчах Xcarlink. Добре е,че в БГ
още може да си караш и говориш по телефона(някой път заминават по 20лв.за екстрата) :)

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Сря 09 яну 2013 11:47

Предполагам сте ги гледали, но ето тези Китайци имам предвид. Блутут, Айпод, Айпаднал.... квото ви душа сака. Нямам кокнкретни наблюдения върху този модел но имам върху реплики на Пасат Б6. Там дизайна е малко по-различен от този. Перфектно се вързва с целия интериор.

Лично според мен първият модел е най-близкия аналог до оригинала. Целият дизайн се доближава най-близко до оригиналния му вариант, осветление и т.н.т. Най-дразнещото в него е изхода към мини USB, но не е нещо фатално. Мисля, че в ebay.de или ebay.com излизаха малко по-евтино :roll: .

Вторият вариант с тези бяло/сиви копчета, би се вързал идеално с алуминиевите елементи по интериора на R32-ката.

http://www.ebay.co.uk/itm/1999-06-VW-Go ... 27c158b30f

Изображение

http://www.ebay.de/itm/MAXYON-Detroit-G ... 532wt_1139

Изображение

http://www.ebay.de/itm/Volkswagen-Passa ... 984wt_1139

Изображение

Потребителски аватар
MAYKI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот MAYKI » Сря 09 яну 2013 11:55

Първия модел този който е и в Ebay го имам и изкара 3 месеца,работи ,но само радио тъчскрийна издаде(няма чувствителност на дисплея копчетата не функционират) само дистанционното ,но напрактика стана неисползваем

Ако някой колега се занимава с тия игри да казва да я ремонтирa

П.П. GPS е доста точен

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Сря 09 яну 2013 12:08

На първия, пише че имат една година гаранция. Би трябвало да си го отремонтират безплатно :roll:

All our products have one year warranty. We offer free repairing service within one year from the date of purchased. If damaged is caused by undue wear and tear, dirt, misused, improper installation/operation, accident or repaired by unauthorized person, the warranty becomes void

Потребителски аватар
kambone
Автомобил: Passat b5.5 2001
Двигател: 1.8T AWT
Контакти:

Мнениеот kambone » Сря 09 яну 2013 12:22

Колосални пръчки са тези китайци.
Мои приятел с такъв "гаранционен" от eBay такъв го изяде, и все още слуша радио.
Гаранционно му пращаха чипове да сменя. Предлагаха му гаранционно да прати този обратно и да доплати само още 200 кинта и да му пратят 2! (!?) Сменяхме чипове, кво ли не правихме, не тръгна всичко в него и тва е. Понякога като го удариш отдясно захапва навигацията, но не всеки път. Поне радиото е бетон. за 100лв.

Аз имам друг китаец, Blaupunkt - същия интерфейс като повечето китайци, съответно и той китаец се оказа.
Блутуут работи 2-3 седмици, оттогава не, но това е ОК защото едвам ме чуваха през него и трябваше да крещя както с вградения така и с външния микрофон. Понякога забива. Айпод контрола му е потресаващ, може единствено да сивири някой песни на шъфъл, не успява да отвори плейлист или да ровиш из артистите. А и не искаш, защото лагва много. Ползвам айпод през линейния му вход и нави. Навито обаче е бетон :)

Съвет от мен : вместо за 1000лв китайче се напънете и си вземете Алпин, Пайниър или каквото и да е, само не и тези китайци. Освен ако не го вземете от БГ с гаранция, че някой ще се занимава с него всеки път когато нещо по него откаже.

Потребителски аватар
MAYKI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот MAYKI » Сря 09 яну 2013 13:01

morfei1 написа:На първия, пише че имат една година гаранция. Би трябвало да си го отремонтират безплатно :roll:

All our products have one year warranty. We offer free repairing service within one year from the date of purchased. If damaged is caused by undue wear and tear, dirt, misused, improper installation/operation, accident or repaired by unauthorized person, the warranty becomes void

Проблема е ,че точно тази кола я не карам аз от доста време и разбрах късно ,че се случват някакви аномалии с нея и и след това се почна другата седмица по другата и така се оказа ,че гаранцията е изтекла това беше преди повече от 6 месеца

Мъчиха я 2 седмици в >Авител> шефа им ми е близък ,но каза ,че вътре не пише на нито един чип нямало инфо и според него нямало как да стане въпреки ,че аз съм на друго мнение ,но.....

Между другото на 5 цата съм сложил една дето дадох доста кървави и работи безотказно даже уж за няква марка ми я продадоха и вече 8/9 месеца всико е ок

Върни се в “Моят Volkswagen”