Tipsy написа:Няма да им правите баня, че да се разтопят. С пулверизатор леко напръскване и като се наддигне гумата забърсване. С водна шкурка едно движение и вече се е задръстила от боклук.
Preso написа:Здравейте.По въпроса за пластмасите по купето аз постъпих така:
Свалих дръжките и със едно макетно ножче много внимателно изтъргах гумираната боя,след това със шкурка Р320 ги изшкурих докато падне напълно старата боя и се покаже пластмасата,след това взех шкурка Р600 водна шкурих леко докато се заглади леко,после на едно парцалче сложих малко коресилин и съвсем леко(внимавайте с коресилина защото разяжда пластмасата) отгоре-отгоре ги избърсах от прахта и същевременно ги обезмаслих за да хване боята здраво.След това ги напръсках с 2-3 ръце Шприц-кит изчаках 30мин да изсъхне и ги минах на Р2000 водна шкурка и след това боята и стават като нови.Моят начин е малко бавен и излиза малко по-скъпо.
onazi написа:Иво 1 - теби ща та цуна по дупито, нали знаеш! Страшна работа ми свърши!.
onazi написа:Утре мисля да разглобя "някак си" бюфета, да изтъркам капачето на пепелника и другите гадости.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 41 госта