Таблото от венто е завършено,намерих и нова пластмаса за предния номер,но имам друг проблем,някой може ли да ми намери ел схемата за термотроник на голф 3/венто,ще съм много благодарен
Колеги последно време няма промени по колата,майка ми почина и нямам мерак за нищо...общо взето спойлера над стоповете го махнах,сложих сенник с трети стоп на задната врата,приготвил съм и барче от американски голф и перфектно тапициран таван със сива кожа,но кога ще се слагат не знам,имам идея да направя кожата за ръчната с червен шев,ще видим
Смених кожата на барчето,сложих юбилейната ръчна и се получи много добре в комбинация с волана и скоростния лост,като имам време ще сменя и тавана и ще търся вече някакви седалки че тея са за термотроника никой не помага и не знам кога ще се монтира
Смених стоповете,капака на резервоара,в момента реставрирам един липщад,капаците са вече за боя,и зимните джанти ще се слагат скоро,задния капак със запълнения номер мисля да остане за напролет,както и другата броня,мисля да махна и предната броня да я пооправя и ще търся някаква временна за зимата
Първо - моите съболезнования за майка ти, сигурен съм че е на по-добро място. Второ - принципно не съм фен на такъв тип тунинг, но има интересни екстравагантни промени по колата и честно да си кажа - допада ми, интересна е. Успех занапред.
Няма да ги слагам на колата,чак такива шарении не ми допадат,а относно кича аз ще преценя какво да сложа и какво да махна,колегата Icotoooo с корсата да си кара сток возилото и да не се притеснява
Същият човек с корсата кара и една от най-добрите тройки които съм виждал до момента. Естествено колата ще си я правиш по-свой вкус, харесвам интериора на твоята кола има доста подобрения и ми допада освен седалките, мисля че GTI Edition салона щеше да заспи в твоята кола (разбира се това е моето виждане). Екстериорните подобрения ми се виждат малко в повече