VW Golf 3 PLW PU 17-ки

Разкажете, споделете, похвалете се със своя Volkswagen - тук всеки може да има тема
Потребителски аватар
rokera671
Автомобил:
Двигател:

Re: VW Golf 3

Мнениеот rokera671 » Пет 04 яну 2013 21:47

Apokaliptiko написа:
rokera671 написа:
Apokaliptiko написа:Ама и ако махнеш изключително гадните и нещастни стикери на Форума,ще си номер 1.Намери си оригинални,че като ги гледам тия мога да получа преплитане на червата.И моят съвет е:Прави по колата това,което можеш да си позволиш,а не това,което мечтаеш и поне за момента не можеш да си позволиш. :bishop

Мен ако питаш не си струва да се наливат пари в такъв автомобил ,освен технически да е читав ама момчето има мерак и няма лошо.

Абе то е хубаво че има хоби,заглеждам се там какво пише......какви ги върши,ама не се хвана едно нещо да почне и да го завърши.Малко палачорската я кара и това ме ядосва.Доста хора се опитваха и опитват да му дадат наклон на бубата и Draganeski и брат му Y.J.ама все чопли като кокошка на торище.И затова искам малко да се замисли момчето.

Абсолютно!! :да: Мен ако питаш дали вече дето съм на години но предпочитам музиката да е качествена отколкото силна.Защото тя мине ли някакви децибели вече губи качеството си и от там наистина вече говорим за мазохизъм в името на гъзарията!

Потребителски аватар
Станислав-голф
Автомобил: Vw Golf MK3
Двигател:

Мнениеот Станислав-голф » Пет 04 яну 2013 21:51

Ако ще се заяждатe немисля да ви обърна внимание,ще правя това което си искам.Бих ви помолил да спрете с спама и да не ми цапате темата.Решил съм си да си сложа тази музика така.че няма смисал да говорим друго.Междудругото 300лв ги задминах отдавна mhihi .Достатчно е качествена сичко е марка.

Последна промяна от Станислав-голф на Пет 04 яну 2013 22:11, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пет 04 яну 2013 22:30

Ще помоля съветите да се дават без ирония и сарказъм - сигурен съм, че и вие (уж) знаещите не сте се родили научени. Спазвайте добрия тон!

Потребителски аватар
rokera671
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rokera671 » Пет 04 яну 2013 22:35

Дали ако я вкараме в бокса няма да има доста работи да и се правят!?Работи които са много преди музиката.Моят Голф нямаше такива гъзарии но го продадох за 2 400 .Ти си отговори защо!?И не го възприемай като заяждане ,не съм си го и помислил.

Потребителски аватар
Станислав-голф
Двигател:

Мнениеот Станислав-голф » Нед 20 яну 2013 20:00

Днес вече,по колата свършихме бая работа.Много е лошо зимата да нямаш парно.И така днес почнахме с свалянето на таблото

Изображение

Всичко което се свали отива на задната седалка :Mr Green Fun

Изображение

Погледнахме и радиаторчето,но то е добре нищо му няма

Изображение

Тука вече всичко навън mhihi

Изображение

По клапите имаше съвсем малко останал дунапрен,но каквото бе останало го махнахме и почистихме

Изображение

Вече клапите облепени със алуминиевото тиксо,само тези клапи снимах понеже 3-тата неможахме да я искараме и на място я облепихме малко по трудно,но няма как

Изображение

Цялата работа си струваше,сега парното работи доста добре,а преди не се усещаше никаква топлина :mrgreen: .Цялата процедура я почнахме в 10;30 до 15;00 бяхме готови,но с мен бе един приятел който ми казваше къде какви винтове и болтове има,понеже миналата събота той правил същото и знаеше mhihi

Последна промяна от Станислав-голф на Пон 28 яну 2013 12:06, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Bai Sando
Автомобил: Audi A 3
Двигател: 2000 TDI 2006г

Мнениеот Bai Sando » Нед 20 яну 2013 20:09

Друго си е да имаш помощник :wink: И аз на стария правих с такова фолио и стана много добре.

Потребителски аватар
Станислав-голф
Двигател:

Мнениеот Станислав-голф » Сря 06 фев 2013 18:58

Колеги по колата тези дни има работа :mhihi .Запълнените брони бяха изшкурени и китосани където е нужно понеже нали бяха се напукали.ТУк са на шприца и готови за боя

Изображение

Изображение

И преди да пръснем реших и тази част да я направим синя а там на облепеното черна ще видим как ще седи на колата като са напълно готови

Изображение

Понеже много хора ме разобедиха за запълване на лайстните на вратите решихме да ги направим в цвета на колата,но освен това и ги изгладихме и сега са равни.

Изображение

Изображение

След като решихме че те ще са така решихме и дръжките на вратите да са в цвета на колата

Изображение

Днес ги пръснахме,но в халето стана много тъмно за снимки вече и не ги снимах.Иначе се получават добре ще има снимки най-вероятно още утре.

И накрая най-новата ми придобивка и добавка към музиката е Pioneer DEХ-4200SD което бе закупено от колега от форума.

Изображение

Та скоро ще има 2 неща на колата броните с лайстните и дръжките,както и дълго очакваната от мен музика

Потребителски аватар
Apokaliptiko
Автомобил: Passat B5
Двигател: 1998 AFN

Мнениеот Apokaliptiko » Сря 06 фев 2013 19:23

Голямо браво :a045 за парното, дано времето да е било топличко, и да сте внимавали, че в студ всичко се чупи. Също много положително е това, че си започнал и почти свършил работата по броните, това е голям напредък. :yeahaaa И минуса, аз съм ти го казвал, спри да наливаш средства в тази "така мечтана" за теб музика. :gruebel :stumm Ограничи се в нормалното, за музиката,а дай напредък за външният вид на колата. :respekt

Потребителски аватар
Станислав-голф
Двигател:

Мнениеот Станислав-голф » Сря 06 фев 2013 19:32

Радвам се,че напредъкът по колата ти харесва.Тя ще продължава лека полека да се прави,а за музиката това беше последното нужно остава поприницп един кондензатор,но и без него мога да я слушам за сега.

Другото по колата междодругото е старите стикери ги махнах и сега ще си слагам оригиналните на форума

Потребителски аватар
Apokaliptiko
Автомобил: Passat B5
Двигател: 1998 AFN

Мнениеот Apokaliptiko » Сря 06 фев 2013 19:36

Станислав-голф написа:Другото по колата междодругото е старите стикери ги махнах и сега ще си слагам оригиналните на форума

Има Господ......Ей олекна ми вече много, беше ми стегнато на душата, сега ме отпусна. :12

Потребителски аватар
refresh4o
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил: VW POLO B5188PP
Двигател: AEX 1996

Мнениеот refresh4o » Чет 07 фев 2013 2:39

хахаха и на мене ми олекна за стикерите, големи поздравления за напредъка, за сд-то и за продължително желание за работа! кондензатор задължително на тази музика не експериментирай !!! неделя ще се видим!
п.п. и аз съм в движение засега :D
УСПЕХИ!

Потребителски аватар
Станислав-голф
Двигател:

Мнениеот Станислав-голф » Чет 07 фев 2013 17:33

Супер,щом си в движение ще се видим неделя значи

А колкото до броните вече са боядисани и като след като се постопли ще ги сложим.Ето малко снимки

Изображение

Изображение

Ето и как ще изглеждат горе долу.

смисал задната с капачката и там къде остава шприца ще е черно

Изображение

а тук въздуховодите на мястото на решетките

Изображение

Днес сложихме лайстните и дръжките ето снимка в дъжда :mhihi

Изображение

И новият стикер :icon_mrgreen друг ще има на задния прозорец отново в центъра и по горе под споилера

Изображение

luxeo0n
Автомобил: Volkswagen Golf mk3
Двигател: 1.8 ABS 12.1991 2.0 ABF 04.1994

Мнениеот luxeo0n » Пет 08 фев 2013 22:19

Евала колега за ентусиазма :3 добре върви проекта важното е не да има много средства а повече добри приятели и желание да се направи нещо то нещата се нареждат в последствие :beer Успех за напред ще следя темата и дано скоро време да се видим във Варна двата тъмно сини гоУфа :Mr Green Fun

Потребителски аватар
Станислав-голф
Двигател:

Мнениеот Станислав-голф » Съб 16 фев 2013 20:48

И така да продължим напред,вече като летните брони са почти готови само остава да,залепим въздуховодите на предната,а на задната да боядисаме черната част.Има време пък и е нищо работа

След като боядисахме тях и видяхме,че стана добре решихме да направим и ''Зимния комплект брони'' в цвета на колата и то отново целите,а освен тях и огледалата и споилера ,че те бяха единствените които останаха черни и така събрах някой лев за боя и един спрей и ги почнахме

Като за начало колата вече в халето и сваляне на задната броня

Изображение

Изображение

Ето я и задната броня

Изображение

Мислих си предната броня да е оригинална само,че гледка и цялата синя,Но имаше изненади :mhihi Тук вече е на шприц

Изображение

Изображение

Понеже обаче лявото огледало го бяхме лепили и този капак който е за боядисване нестава да излезе облепихме цялата кола и оставихме само огледалата и споилера тук още не е цялата облепена,но исках да снимам

Изображение

Задната броня вече с новата боя

Изображение

Предната също

Изображение

И една снимка на едното огледало

Изображение

Накрая след като беше останало малко боя пръснахме и задната престилка която е зад задната броня,че преди беше сива(шприцната) заради онзи удар :banghead

Изображение

За днес е това утре би трябвало да слагаме броните и да видим крайният резултат

Потребителски аватар
Станислав-голф
Двигател:

Мнениеот Станислав-голф » Нед 17 фев 2013 21:41

Малко снимков материал от днешният ден.Започваме с махане на старата предна броня,която незнам какво ще правя,че ми става 3-та и леко излишна :screwy

Изображение

След това вадене на вън от халето

Изображение

Вече измита и монтирана задната броня

Изображение

По време на монтажа на предната броня

Изображение

Изображение

Накрая вече няколко снимки на колата

Изображение

Изображение

Изображение