Да ъпна с 1-2 снимки, по колата като цяло няма нови неща засега, освен че отпред я свалих още малко. Отзад на този етап няма как да я свалям още, защото дори и 1 човек да седне отзад, гумите стържат в подкалниците, или поне си мисля, че те стържат..ама нещо стърже де В процес на търсене на BBS RM съм, ако някой му се намират излишни да свирка Или някакви други интересни 15/16 цолови джанти, отворен съм към предложения.
Ако играе шлайфа на обикновени пружини нормално е да стърже отзад, иначе варианта, който мога да ти предложа, е едни червени пружини на 40мм за задни, режеш им последната, тоест 4 или 5-та от хоризонталните намотки и при повечето задни амортисьори макферсона е на 3 степени, сваляш го на 3-та степен и хем става ниска около 60мм отзад, хем стават цимент и дори 300кг да сложиш отзад поддават с 1,2 см. От тук ми изскача въпроса, аджеба като го свалиш много отзад как ще се катериш по бордюри или на нещо над 10см. от земята без да ти опре в маската, моите са 40мм отзад и добре че са, иначе по легналите полицаи се получава кантар
Е, аз не се катеря по бордюри. Само на едно място, понякога ми се налага да качвам един бордюр около 6-7 см., ножа се прегъва на две, но се качвам Колата ми тепърва ще става ниска. Тия койлове вече ги сънувам
супер е емблемата и аз търсех дълго но намерих :) дано скоро видим и турбо под капака ако махаш този мотор съм заинтересуван от някои части колата се развива много добре
OEM означава Оригинално Оборудване Производител (Original equipment manufacturer) a това си е табелка от друга мк2 следователно си е ОЕМ пък и колегата е написал че живот и здраве и TD ще сложи така че... Честно казано не съм сигурен как млад човек се задоволява от чист дизел... дано по скоро сложиш TD