След събора сеналожи да си сменя кабелите на свещите,след това и да се обслужи двигателя с нови ремъци и ролки,защото до сега го карах с старите

Другото което съм си наумил за другия месец е смяната на маслото с Castrol 5w40.До сега не ми работеше километража защото не знаех как ще се подкара АBF кутията на двойкения километраж.Това се получи като се използва жило за километраж от пасат.....аз взех от пасат B3.Най-накрая но не на последно място да сложа едни големи спирачки.Спрях се на 280мм с вентилиран диск.Да преминеш от 239 на 280мм си е ......общо казано почти всичко се сменя.Взех шенкели от пасат б4 4х100,апаратите с делящия супорт от моста на ABF-a и остана само да си купя нови дискове и накладки.
Оооооо щях да забравя да спомена че вече оправих входящия ми въздух който до сега само ми спъваше тия 150 коня.Взех въздушна кутия от Сеат Толедо с 70мм отвор,имаше малко снаждане на маркучи,гръм клапи и плочки и всичко вече е подредено и най вече ефикасно.Получи се един доста добър вървеж според мен.
Ето и една снимчица за да не останат само дългите писания