Тези гуменетки изобщо не са за теб.Трябват ти 205/50/17 или 215/50/17.С тези си доста под нормата -33мм,което си е много и за комфорта и за височината на колата спрямо пътя.Те и калниците ти седят съвсем празни
Лично на мен джантите много ми харесват,но все пак всичко е въпрос на вкус.Ти сама трябва да решиш. Ако решиш да сменяш гуми ще се набуташ с монтажи,демонтажи и баланси.Ако решиш да ги продаваш какво ще караш?И с този размер гуми кой ще ги купи?Тези гуми са като за Голф 3 GTI или Fabia май.Помисли хубаво какво ще предприемеш,да не изпадаш в допълнителни разходи залудо.
Джантите явно са свалени от голф 3. Твоя размер е 225/45/17 205/50/17 или 215/50/17 също стават ама седят по неестествено някак си Иначе джантите са готини
Мда и на мен, но нещо не ме кефи много много как седят на колата. Това с монтажа и другите глупости е най-малкото, въпроса е, че нещо цената на тези гуми и изправянето после на джантите нещо не ме кефи, возията също. Аз Санта Мониката не съм ги продавала. Да, от тройка са.