Набавихме сме си спортен филтър и койлове. Окачването не е ново, но е в перфектно състояние. Всички гайки се въртят на ръка без проблем. Взех му нови тампони и прашници, ноооо снежко тази вечер обърка всички и за момента оставам в пълна бойна готовност. Днес остана време и монтирах и филтъра. Не знам, аз ли си въобразявам, но във високите стана доста по-рязка и звука стана по-плътен.
Такаа. Сложих аз отпред и си викам, че няма да развивам повече за да мога да си карам спокойно. Да ама не. След това свалях и развивах още 2 пъти. Това да имаш койлове е голяма краста.
Цаняк, какво да ти кажа.. Нищо общо от това да си само със спортни пружини. Много по-стегнато е, няма подскачане при неравност, за стабилност в завой няма какво да говорим. Изобщо адски съм доволен като цяло от окачването.
Стефчо, иска ми се да развия отпред още малко, но ще опре щангата в полуоската, а не ми се иска. Варианта е да сложа 4-motion щанга и да си реша проблема. Фланци ако сложа, ще трябва да се изреже вътрешния ръб на калника защото ще жули
Всъщност като се замисля за тея 4 месеца от както е при мен, доста промени претърпя и още ще търпи, но не може всичко на куп. Няма да крия, че колата е Германка и трябва да се сменят предните калници, защото между подкалника и калника е пълно до мигача с тор. За праговете съм измисли нещо интересно, но ще трябва да се боядисат тогава и добавките в цвета на колата. Чакам да се стопли още времето за да мога да си ходя с градския на работа, да намеря читав бояджия за да оправи тавана и задната броня, защото още на 2рия ден един ме зажули на един паркинг