Занималня с Passat B3 1990, GT Look, Hella Lippstadt, Borbet
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Re: Занималня с Б3 1990, GT Look, Аудио
И защо винаги някой като направи тема за тунинг задължително показва и озвучението?!?!?! Аз не го смятам за оптичен тунинг, всъщност не мисля, че е какъвто и да било тунинг, то си е просто озвучение. 

- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
Честно и аз съм се чудил колега, но като гледам тази част присъства в повечето да не кажа почти всички теми на един или друг етап... Иначе колега въпроса ти директно към мен ли е, защото все пак съм си нов тук и мога да отговарям само за мен - анкета би свършила тая работа за всеобщо становище... Поздрави 

- borislav_mladenov
- Автомобил: VW Passat B8
- Двигател: 2_0 TDI 150
stefan4o написа:И защо винаги някой като направи тема за тунинг задължително показва и озвучението?!?!?! Аз не го смятам за оптичен тунинг, всъщност не мисля, че е какъвто и да било тунинг, то си е просто озвучение.
А аз като се замисля и като сетя за това, което съм разглеждал по много от потребителските гаражи в раздел МОДИФИКАЦИЯ... не смятам, че на половината съфорумци, половината им "модификации" изобщо не са модификации.
В смисъл искам да кажа, че всеки писал нови гуми, нови накладки, нови дискове, нови стелки, нов акумулатор, нови крушки и т.н. и т.н. Моето мнение е че не трябва да се смятат новите неща за модификации. За мен модификация е нещо, което не е типично и не е сток за модела, а е добавено допълнително. В смисъл гуми, които са си със стандартния размер за колата, накладки които са стандартни за колата и други такива подобни изобщо не са модификации.Модификация би било нещо, което е произведено да е съвместимо за даден автомобил, но да подобрява неговите характеристики(вентилирани дискове примерно и то маркови със доказано качество и действие и т.н.- нещо от сорта; гуми- маркови, с качествена доказана на световно ниво шарка и т.н.).
Малко объркано стана, но надявам се че все пак някой ме е разбрал.
- vackooo
- Автомобил:
- Двигател: 1.8 20VT AEB
stefan4o написа:И защо винаги някой като направи тема за тунинг задължително показва и озвучението?!?!?! Аз не го смятам за оптичен тунинг, всъщност не мисля, че е какъвто и да било тунинг, то си е просто озвучение.
Не е тунинг,ако използваш стоковите места,за да поставиш говорителите...ако се заиграеш отливчици джобчета не е ли тунинг.Това поне за мен е същото да си избомбиш калниците и да не е тунинг.
А,пък и мисля всички знаят какво е тунинг,че да го казвам отново
- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
Абсолютно Неправилно.
- adrenalin_93
- Автомобил: Vw Golf 3
- Двигател: GTI-ABF 1994
- Контакти:
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
xalerrelax написа:stefan4o написа:И защо винаги някой като направи тема за тунинг задължително показва и озвучението?!?!?! Аз не го смятам за оптичен тунинг, всъщност не мисля, че е какъвто и да било тунинг, то си е просто озвучение.
Абсолютно Неправилно.
Слагането на бас-каса в багажника е също толкова тунинг, колкото да сложа щайга с картофи в него, лично мнение

По тая логика - някой сменя джантите на колата си. Е къв тунинг е, нали са си просто джанти? Или сменя, буталата на двигателя с ковани, горивната помпа с по-добра и разни там други неща (не съм запознат много със силовия тунинг) и защо да е тунинг? Нали пак си е двигател? Според мен всяка подмяна на фабричен компонент си е тунинг.

- nokiangage
- Контакти:
Наистина ОЗ-а е хубава джанта, но и според мен 15-ка ще бъде малка за такова туловище
поне 16-ка за да бъде в златната среда между по-атрактивна визия и практичност. Писах колеги в темата за различни ножове от Голф 3 за поставяне на Б3, но няма отговор там и не намирам снимка на Б3 с тънкия ог Г3, само с широкия... То се е видяло, че май широкия ще поръчвам, но все пак бих се радвал ако някой сподели нещо за другия. 

- nokiangage
- Контакти:
altanivan написа:Не стои добре,по-добре сложи широкия...
Съгласен

Та малко да разбутам темата, днес колеги има рожден ден

Поздрави, приятна вечер и хубаво изкарване на идващите празници

-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Занималня с Б3 1990, GT Look
Браво ,браво
И на мен ми се иска кора под мотора.. ама пусти му пари