Занималня с Passat B3 1990, GT Look, Hella Lippstadt, Borbet
- Stenly
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Занималня с Б3 1990, GT Look
Е 61 лева е кората да го ева ....
-
altanivan
- Автомобил:
- Двигател:
Stenly написа:Е 61 лева е кората да го ева ....
е толкова,амаа много други разходи имам ..
- iliankocov
- Автомобил: Golf 2 Edition One
- Двигател: PF 1990 NZ 1991 KR 1991 BMP 2007
Re: Занималня с Б3 1990, GT Look, Аудио
nokiangage написа:altanivan написа:Не стои добре,по-добре сложи широкия...
Съгласен![]()
Та малко да разбутам темата, днес колеги има рожден дени пристигнаха част от подаръците от приятелката ми - нов широк нож, бели затъмнени мигачи и кора за под двигателя, че само това ми липсваше след като поставих кората върху двигателя
Жалко, че вече е тъмно и няма как да ги сложа днес (а и кората е в Плевен) но скоро ще ги поставим заедно с новите боядисани "чипици" за зимата...
Поздрави, приятна вечер и хубаво изкарване на идващите празници
екстрааа!!!
- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
iliankocov написа:екстрааа!!!
Ти си идвай, че ще ми трябва акъл и помощ за левия мигач, че щипките му май са счупени и някой гений(баща ми най-вероятно) вместо да купи нов го е зазидал отсрани лееекичко с нещо и ще трябва нежно да му се "молим" да слезе...

ПС. Отвертката...ти си знаеш

- iliankocov
- Автомобил: Golf 2 Edition One
- Двигател: PF 1990 NZ 1991 KR 1991 BMP 2007
nokiangage написа:Отвертката...ти си знаеш

- nokiangage
- Контакти:
Ето я и кората най-накрая, не обръщайте внимание на ухилената ми физиономия 

Сравнително гъвкав е материала и ще бъде удобно смяната на масло с тази малка дупка за пробката, вместо цяла дупка за целия картер или изобщо без такава, както гледах по другите сайтове.
http://www.avtosklad.bg/Kora-pod-dvigatelya-za-VW-Passat-1989-1993-sku33463.html
От тук е взета, от 72 на 65 лева с безплатна доставка и дано изкара поне няколко зими

Сравнително гъвкав е материала и ще бъде удобно смяната на масло с тази малка дупка за пробката, вместо цяла дупка за целия картер или изобщо без такава, както гледах по другите сайтове.
http://www.avtosklad.bg/Kora-pod-dvigatelya-za-VW-Passat-1989-1993-sku33463.html
От тук е взета, от 72 на 65 лева с безплатна доставка и дано изкара поне няколко зими

- Вълков
- Автомобил:
- Двигател:
Чакаме снимки с широкия нож 

- Golf_Diesel_
- Автомобил: Vw Golf 5 TDI
- Двигател: BMM
nokiangage написа:Ето я и кората най-накрая, не обръщайте внимание на ухилената ми физиономия
Ако не можеш да извадиш масления филтър от горната страна няма да е много удобно да сменяш масло без да вадиш кората.

Евала колега направо ме кефиш . И аз имам такъв пасат но моя е много зле по отношение на външен вид но с времето ще го стегна. Още веднъж евала

- nokiangage
- Контакти:
popov1300 написа:И аз имам такъв пасат но моя е много зле по отношение на външен вид но с времето ще го стегна.
Привет колега, в началото когато почнах да се зарибявам с форума си имах доста забележки по колата, и сега ...към днешна дата още от тях си седят
На мен ми е приятно да се занимавам с нея, дори някакви малки неща да си правя, купувам - както други колеги споделят, нещо като хоби - все пак кой колкото може да отделя средства за такива неща. Успех с колата колега...
Та последни приготовления за другите джанти, пристигнаха ми стикерите за централния отвор от рекламната агенция, вече ги лепнах на изрязаните кръгчета от еталбонд и чакат само да ги вкарам за боя джантите, надявам се да стане в близките две седмици, че вече не мога да си гледам железарките

Ето ги пробно

- georgivw
- Автомобил: vw golf 4
- Двигател: tdi
Браво колега кефят ме хората като тебе които си обичат и глезят количките
много успехи за напред и не обръщаи внимание на хората дето само си пишат глупости
Смело напред малко по-малко ще я направиш кукла 
много успехи за напред и не обръщаи внимание на хората дето само си пишат глупости
Смело напред малко по-малко ще я направиш кукла 
- plamen000000
- Автомобил:
- Двигател:
Как ще плагиатствам от тебе Асенчо не е истина. Продължавай в същия дух и ако ми изпаднат "Аривови" стопчета ще свиркам.
- nokiangage
- Контакти:
Аз да Ви се оплача
, в наш'то тъпо село няма една работеща песъкоструйка, вчера занесох джантите при масйтора ми уж за боядисване вече, но ме отряза, защото не били идеално почистени и сега с големи мъки и молби намерих една да оправят моите и на баща ми едни лети 16-ки
. Но както и да е, никога не са се случвали нещата при мен от първия път, та сложих кората и донагодихме мигачите, че бяха от Голф 3 и трябваше една букса за да се вържат.

Иначе майстора ми откри, че маркучите ми били доста твърди, а аз си мислех, че на другите коли са меки
Та сменихме капачката на разширителния съд с неговата от Венто и заспа, следователно купих нова, не знам от кората ли или капачката вече, но имам вече невероятно парно
огромна разлика с преди! Посръгахме и стъпковото моторче, че нещо беше задрямало на 1500 оборота
Иначе ето още глезотии - едни за зимния сезон, другата за летния. Иначе стелките бяха наложителни и не изглеждат зле в колата, а за инвертора - нямам търпение да го пробвам с тостер на Дебнево или Горталово с колегите
е и за приятелката да гледа филми на лаптопа, като си нямам ДВД в колата...

Учудващо кората пасне добре, мисля, че няма да има проблем със смяната на масло и филтър, тези дни ще шракна една снимка откъм двигателя...
Весело посрещане на Новата Година колеги
, в наш'то тъпо село няма една работеща песъкоструйка, вчера занесох джантите при масйтора ми уж за боядисване вече, но ме отряза, защото не били идеално почистени и сега с големи мъки и молби намерих една да оправят моите и на баща ми едни лети 16-ки
. Но както и да е, никога не са се случвали нещата при мен от първия път, та сложих кората и донагодихме мигачите, че бяха от Голф 3 и трябваше една букса за да се вържат.

Иначе майстора ми откри, че маркучите ми били доста твърди, а аз си мислех, че на другите коли са меки
Та сменихме капачката на разширителния съд с неговата от Венто и заспа, следователно купих нова, не знам от кората ли или капачката вече, но имам вече невероятно парно
огромна разлика с преди! Посръгахме и стъпковото моторче, че нещо беше задрямало на 1500 оборота
Иначе ето още глезотии - едни за зимния сезон, другата за летния. Иначе стелките бяха наложителни и не изглеждат зле в колата, а за инвертора - нямам търпение да го пробвам с тостер на Дебнево или Горталово с колегите
е и за приятелката да гледа филми на лаптопа, като си нямам ДВД в колата...

Golf_Diesel_ написа:Ако не можеш да извадиш масления филтър от горната страна няма да е много удобно да сменяш масло без да вадиш кората.
Учудващо кората пасне добре, мисля, че няма да има проблем със смяната на масло и филтър, тези дни ще шракна една снимка откъм двигателя...
Весело посрещане на Новата Година колеги

- passatfen
- Автомобил: Vw Golf Mk7
- Двигател: CLHA++
- Контакти:
Следя ти темата още от началото колега..добре си тръгнал лека по лека с пасатора
интересно ми е ти как ще си монтираш тези странични мигачи
аз имам абсолютно същия модел на пасата но за съжеление стоят със силикон иначе треперят когато бачка двигателя все пак е нафтова печка
Успех за напред
интересно ми е ти как ще си монтираш тези странични мигачи
аз имам абсолютно същия модел на пасата но за съжеление стоят със силикон иначе треперят когато бачка двигателя все пак е нафтова печка
Успех за напред