Занималня с Passat B3 1990, GT Look, Hella Lippstadt, Borbet
- Stenly
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Занималня с Б3 1990, GT Look
Е 61 лева е кората да го ева ....
-
- Автомобил:
- Двигател:
Stenly написа:Е 61 лева е кората да го ева ....
е толкова,амаа много други разходи имам ..
- iliankocov
- Автомобил: Golf 2 Edition One
- Двигател: PF 1990 NZ 1991 KR 1991 BMP 2007
Re: Занималня с Б3 1990, GT Look, Аудио
nokiangage написа:altanivan написа:Не стои добре,по-добре сложи широкия...
Съгласен![]()
Та малко да разбутам темата, днес колеги има рожден дени пристигнаха част от подаръците от приятелката ми - нов широк нож, бели затъмнени мигачи и кора за под двигателя, че само това ми липсваше след като поставих кората върху двигателя
Жалко, че вече е тъмно и няма как да ги сложа днес (а и кората е в Плевен) но скоро ще ги поставим заедно с новите боядисани "чипици" за зимата...
Поздрави, приятна вечер и хубаво изкарване на идващите празници
екстрааа!!!
- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
iliankocov написа:екстрааа!!!
Ти си идвай, че ще ми трябва акъл и помощ за левия мигач, че щипките му май са счупени и някой гений(баща ми най-вероятно) вместо да купи нов го е зазидал отсрани лееекичко с нещо и ще трябва нежно да му се "молим" да слезе...

ПС. Отвертката...ти си знаеш

- iliankocov
- Автомобил: Golf 2 Edition One
- Двигател: PF 1990 NZ 1991 KR 1991 BMP 2007
nokiangage написа:Отвертката...ти си знаеш

- nokiangage
- Контакти:
Ето я и кората най-накрая, не обръщайте внимание на ухилената ми физиономия 

Сравнително гъвкав е материала и ще бъде удобно смяната на масло с тази малка дупка за пробката, вместо цяла дупка за целия картер или изобщо без такава, както гледах по другите сайтове.
http://www.avtosklad.bg/Kora-pod-dvigatelya-za-VW-Passat-1989-1993-sku33463.html
От тук е взета, от 72 на 65 лева с безплатна доставка и дано изкара поне няколко зими

Сравнително гъвкав е материала и ще бъде удобно смяната на масло с тази малка дупка за пробката, вместо цяла дупка за целия картер или изобщо без такава, както гледах по другите сайтове.
http://www.avtosklad.bg/Kora-pod-dvigatelya-za-VW-Passat-1989-1993-sku33463.html
От тук е взета, от 72 на 65 лева с безплатна доставка и дано изкара поне няколко зими

- Вълков
- Автомобил:
- Двигател:
Чакаме снимки с широкия нож 

- Golf_Diesel_
- Автомобил: Vw Golf 5 TDI
- Двигател: BMM
nokiangage написа:Ето я и кората най-накрая, не обръщайте внимание на ухилената ми физиономия
Ако не можеш да извадиш масления филтър от горната страна няма да е много удобно да сменяш масло без да вадиш кората.

Евала колега направо ме кефиш . И аз имам такъв пасат но моя е много зле по отношение на външен вид но с времето ще го стегна. Още веднъж евала

- nokiangage
- Контакти:
popov1300 написа:И аз имам такъв пасат но моя е много зле по отношение на външен вид но с времето ще го стегна.
Привет колега, в началото когато почнах да се зарибявам с форума си имах доста забележки по колата, и сега ...към днешна дата още от тях си седят

Та последни приготовления за другите джанти, пристигнаха ми стикерите за централния отвор от рекламната агенция, вече ги лепнах на изрязаните кръгчета от еталбонд и чакат само да ги вкарам за боя джантите, надявам се да стане в близките две седмици, че вече не мога да си гледам железарките

Ето ги пробно

- georgivw
- Автомобил: vw golf 4
- Двигател: tdi
Браво колега кефят ме хората като тебе които си обичат и глезят количките
много успехи за напред и не обръщаи внимание на хората дето само си пишат глупости
Смело напред малко по-малко ще я направиш кукла 

- plamen000000
- Автомобил:
- Двигател:
Как ще плагиатствам от тебе Асенчо не е истина. Продължавай в същия дух и ако ми изпаднат "Аривови" стопчета ще свиркам.
- nokiangage
- Контакти:
Аз да Ви се оплача
, в наш'то тъпо село няма една работеща песъкоструйка, вчера занесох джантите при масйтора ми уж за боядисване вече, но ме отряза, защото не били идеално почистени и сега с големи мъки и молби намерих една да оправят моите и на баща ми едни лети 16-ки
. Но както и да е, никога не са се случвали нещата при мен от първия път, та сложих кората и донагодихме мигачите, че бяха от Голф 3 и трябваше една букса за да се вържат.

Иначе майстора ми откри, че маркучите ми били доста твърди, а аз си мислех, че на другите коли са меки
Та сменихме капачката на разширителния съд с неговата от Венто и заспа, следователно купих нова, не знам от кората ли или капачката вече, но имам вече невероятно парно
огромна разлика с преди! Посръгахме и стъпковото моторче, че нещо беше задрямало на 1500 оборота
Иначе ето още глезотии - едни за зимния сезон, другата за летния. Иначе стелките бяха наложителни и не изглеждат зле в колата, а за инвертора - нямам търпение да го пробвам с тостер на Дебнево или Горталово с колегите
е и за приятелката да гледа филми на лаптопа, като си нямам ДВД в колата...

Учудващо кората пасне добре, мисля, че няма да има проблем със смяната на масло и филтър, тези дни ще шракна една снимка откъм двигателя...
Весело посрещане на Новата Година колеги

Иначе майстора ми откри, че маркучите ми били доста твърди, а аз си мислех, че на другите коли са меки

Иначе ето още глезотии - едни за зимния сезон, другата за летния. Иначе стелките бяха наложителни и не изглеждат зле в колата, а за инвертора - нямам търпение да го пробвам с тостер на Дебнево или Горталово с колегите

Golf_Diesel_ написа:Ако не можеш да извадиш масления филтър от горната страна няма да е много удобно да сменяш масло без да вадиш кората.
Учудващо кората пасне добре, мисля, че няма да има проблем със смяната на масло и филтър, тези дни ще шракна една снимка откъм двигателя...
Весело посрещане на Новата Година колеги

- passatfen
- Автомобил: Vw Golf Mk7
- Двигател: CLHA++
- Контакти:
Следя ти темата още от началото колега..добре си тръгнал лека по лека с пасатора
интересно ми е ти как ще си монтираш тези странични мигачи
аз имам абсолютно същия модел на пасата но за съжеление стоят със силикон иначе треперят когато бачка двигателя все пак е нафтова печка
Успех за напред

интересно ми е ти как ще си монтираш тези странични мигачи

аз имам абсолютно същия модел на пасата но за съжеление стоят със силикон иначе треперят когато бачка двигателя все пак е нафтова печка

Успех за напред